Įkraunama...
Įkraunama...

Priklausomybė nuo Ex

QUOTE(brekcija @ 2018 01 10, 11:20)
Man tikrai yra keistas paradoksas - aš iš dalies galiu pripažinti, kad aš tiesiog nebenoriu išeiti iš šito skausmo. Kažkoks keistas dalykas. Nesuprantu. Man toks jausmas, kad jau net nebenoriu būti laiminga blink.gif

Man rodos, kad del to, jog dabar esi depresijoje, todel ir atrodo, kad nebenori, nes kai depresija, nieko nesinori. Bet jei sirdi paliestu koks nors malonumo spindulelis, tada atsirastu truputi energijos. Del to verta pameginti neipareigojancius pasimatymus, tai veikia smile.gif.
Atsakyti

Aš pati taip iš dalies pagalvoju. Jau net pradėjau sau galvoti - "baik, išeik iš to forumo, nu kam tu murkdais tame skausme. Žmonės tave guodžia, arba tave peikia...lieji lieji skausmą. Na kas iš to. Pakalbėjai ir užtenka" :)

Taip, kad aš pati neatmetu, kad man tai dar vienas būdas prisiliesti prie praeities.

Man tikrai yra keistas paradoksas - aš iš dalies galiu pripažinti, kad aš tiesiog nebenoriu išeiti iš šito skausmo. Kažkoks keistas dalykas. Nesuprantu. Man toks jausmas, kad jau net nebenoriu būti laiminga :blink:

O ar jus kada norejot buti laiminga? Siaip nesijauskit vienisa. As neabejoju, kad dauguma skaitanciu gali susiristi su jusu patirtimi vieni ar kitu klausimu. Ir kai kurie jusu patiriami jausmai atrodo kaip deja vu. Tai zmogiska. O del tos laimes. Ar nera taip, kad jus turejote sunkia vaikyste, ipratusi kenteti ir pasamoningai nesijauciate verta kitokio gyvenimo, neisivaizduojate, kad gali buti kitaip?  :4u: 

Sitie klausimai labai sunkus. Ir net jeigu as pataikiau, tai klausimas, ka su tuo daryti. Man atrodo, kad laime ir ramybe susideda is labai mazu dalyku. Gero miego, pusryciu, megstamo darbo, keliu artimu draugu, skanios vakarienes, idomaus filmo, veido kaukes, masazo, idomios knygos ir ten t.t. Yra knygu apie sunkia vaikyste http://psichika.eu/b...buklingi-metai/ .

http://psichika.eu/b...vidinis-vaikas/

Neskaiciau, bet gal jums praverstu.

Jus cia vis rasote apie ta vyra, bet ne vyras esme, o jus ir jusu vidiniai demonai. Ar pries skyrybas buvote laiminga? 

Man labai labai patinkantis dalykas yra sita uzduociu knyga: 

https://m.knygos.lt/product/1201343

Uzduotys visai paprastos pvz nusipirkt gele ar sudaryt jusu malonumu sarasa, bet tokie va mazi dalykai ir yra meile sau, laime. Galima visa diena galvoti ir analizuoti apie gyvenimo prasme, praeities klaidas ir baisius tevus, o galima isipilti vyno ir eiti paguleti i vonia. As gal labai praktiskai i viska ziuriu, bet man antrasis variantas atrodo prasmingesnis ir daugiau duodantis, nei amzinas galvos sukimas. 

Atsakyti

Ačiū, Female, iš tavo pasakymų matosi, kad esi kažką panašaus išgyvenusi - nes parašai labai taikliai, kaip iš perskaitytų visų psichologinių knygų :)

Gal tavo aplinkoje nepasitaike ta pati isgyvenusiu moteru, bet labai nustebtum kaip mes standartiskai vienodai viska isgyvenam :) Todel kitam ir gali pasirodyti priklausomybe ar ligone - kaip cia nuo pat ryto bliovei, ilgejaisi, gyvenimo prasmes nematei, per pietus niekini ji, nori kersyt, po pietu vel bliauni, nusibliovus lyg susitaikai, bet ziurek vel pyktis, ir viskas n kartu kartojasi, keiciasi, atrodo viskas jau baigiu, vsio, pavargau, nebeturiu jegu, bet staiga vel norisi viska rutulioti, narplioti.. rasei, kad ex'as apie ta mergina yra blogo pasakes, kaip dabar jis galejo ja vesti - o tas blogo, tai suknia, mokslus pakomentavo - nu juokas, mane tikrai prajuokino, nes as ta pati dariau - suzinojau kad jis pradejo susitikineti su kita mergina, jis sakydavo, kad jam grazu tamsiaplaukes, o cia - blondine! kaip taip galima, koks melagis jis buvo :D :D :D balsu dabar juokciausi is saves pries tuos kelerius metus, bet suprantu, kad kai emocijos ima virsu, verda, kunkuliuoja, ten nera blaivaus proto. 

Atsakyti

Gal tavo aplinkoje nepasitaike ta pati isgyvenusiu moteru, bet labai nustebtum kaip mes standartiskai vienodai viska isgyvenam :) Todel kitam ir gali pasirodyti priklausomybe ar ligone - kaip cia nuo pat ryto bliovei, ilgejaisi, gyvenimo prasmes nematei, per pietus niekini ji, nori kersyt, po pietu vel bliauni, nusibliovus lyg susitaikai, bet ziurek vel pyktis, ir viskas n kartu kartojasi, keiciasi, atrodo viskas jau baigiu, vsio, pavargau, nebeturiu jegu, bet staiga vel norisi viska rutulioti, narplioti.. rasei, kad ex'as apie ta mergina yra blogo pasakes, kaip dabar jis galejo ja vesti - o tas blogo, tai suknia, mokslus pakomentavo - nu juokas, mane tikrai prajuokino, nes as ta pati dariau - suzinojau kad jis pradejo susitikineti su kita mergina, jis sakydavo, kad jam grazu tamsiaplaukes, o cia - blondine! kaip taip galima, koks melagis jis buvo :D :D :D balsu dabar juokciausi is saves pries tuos kelerius metus, bet suprantu, kad kai emocijos ima virsu, verda, kunkuliuoja, ten nera blaivaus proto. 

Pasitaike, tik niekas gi nepasakoja viesai, kad siandien ryte is vienatves verke vonioje ant keliu iremus galva i grindu kilimeli.  :D 

Atsakyti
QUOTE(brekcija @ 2018 01 10, 11:20)
Man toks jausmas, kad jau net nebenoriu būti laiminga blink.gif

Praktiskai as po skirybu su ex neatsigavau. Tos patyrusios bobos visai atstumiancios, galu gale suradau tyra mergina kuri mano zmona. Viskas gerai, turiu ka myleti, del ko gyventi, ji dalinasi savo laime.
Bet tiesiogiai man - niekas nepriklauso, as net jau nesitikiu ir ko gero jau nenoriu.

Manau ir MB i mane ziuri kaip i antros rusies asmenybe (del praeities). Bet tai geriausia, ka galiu gyvenime tureti. Kartais pagalvoju, kad reikejo po skirybu su ex pasidaryti sau gala.

Visa tai jau forume rasiau, cia jums santrauka.

Iš_Šviesos:
As neabejoju, kad dauguma skaitanciu gali susiristi su jusu patirtimi vieni ar kitu klausimu.

Labai teisingas pastebejimas
Atsakyti

Man tai kaip tik atrodo, kad ji nenori iseiti. Irsita tema gal tik dar vienas budas galvoti apie ta skausma, pasakoti, analizuoti, vel prisiminti buvusi, ka jis padare, ko ne...As galiu klysti, neatmetu sio varianto. 

Tai ir turejau omenyje.

Ji labai nori iseiti is to jausmo, nes taip gi reikia. Bet tas noras yra toks prievartinis,  nes nu taip reikia, reikia vel buti laimingai, reikia vel myleti, reikia pamirsti, reikia kad neskaudetu... Bet visa tai neplaukia is vidaus,o viduj visai kiti jausmai.

Todel ir manau, kad temos autorei reikia tiesiog buti su tais jausmais, kol jie bus. Priimti kad jei yra, kad skauda, it desperatiskai nebandyti nuo ju pabegti. Bet tuo paciu stengtis nebeaitrinti zaizdos su nesibaigianciom analizem kas kaip ir kodel. 

Nu tiesiog... Jei susilauzai koja, pradzion pasinervini kad nu durna gi, kaip zioplai voziausi. O tada dediesi gimpsa, sokineji ant vienos kojos ir lauki kol sugis. O kol gyja, tuo metu gyveni kaip leidzia situacija maloniau, idomiau, prasmingiau. Bet gi nebeanalizuoji 100aji karta kvailos dribimo situacijos arba neisterikuoji, kad ka cia man daryt kol ta koja sugis. 

Gal panasiai kaip su suluzusia koja, reiketu elgtis ir su apdauzyta sirdim :) 

Atsakyti

Tai ir turejau omenyje.

Ji labai nori iseiti is to jausmo, nes taip gi reikia. Bet tas noras yra toks prievartinis,  nes nu taip reikia, reikia vel buti laimingai, reikia vel myleti, reikia pamirsti, reikia kad neskaudetu... Bet visa tai neplaukia is vidaus,o viduj visai kiti jausmai.

Todel ir manau, kad temos autorei reikia tiesiog buti su tais jausmais, kol jie bus. Priimti kad jei yra, kad skauda, it desperatiskai nebandyti nuo ju pabegti. Bet tuo paciu stengtis nebeaitrinti zaizdos su nesibaigianciom analizem kas kaip ir kodel. 

Nu tiesiog... Jei susilauzai koja, pradzion pasinervini kad nu durna gi, kaip zioplai voziausi. O tada dediesi gimpsa, sokineji ant vienos kojos ir lauki kol sugis. O kol gyja, tuo metu gyveni kaip leidzia situacija maloniau, idomiau, prasmingiau. Bet gi nebeanalizuoji 100aji karta kvailos dribimo situacijos arba neisterikuoji, kad ka cia man daryt kol ta koja sugis. 

Gal panasiai kaip su suluzusia koja, reiketu elgtis ir su apdauzyta sirdim :)

Jusu komentarai visada laibai taiklus buna. 

Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2018 01 10, 11:55)
O tada dediesi gimpsa, sokineji ant vienos kojos ir lauki kol sugis.

Jei matai, kad sugijo kreivai ir likai invalide tai lauki mirties. Mirtis tikrai ateis. Apie viska pagalvota
Atsakyti

Pasitaike, tik niekas gi nepasakoja viesai, kad siandien ryte is vienatves verke vonioje ant keliu iremus galva i grindu kilimeli.  :D

as ne apie verkima is vienatves rasiau :) 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 01 10, 10:00)
Kad vemi cia tu atbegus. Ziuriu nei klizmos, nei tavo " sveika mityba" tavo smegenim nepadeda. Begioji is temos i tema paskui narius ar amsi is vienatves. Ligone vegane nenormali ir tiek.

Sklerozė užkamavusi visiškai pleasantry.gif Paskui mane birželį tu atbėgai. Užkviečiau kaip normalų žmogų padiskutuoti, jei norėjosi, o atėjai ir sumėšlinai temą, bandei narius sukiršinti, o nuo tada ir nuprotėjai. Tave dviese įspėjom, nepamiršk ir vaižgantės įspėjimo, kurio nepaklausei, šūdmuse ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 01 10, 10:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="71954614" data-time="1515570722"><div><p>Aš esu išskirtinė jau vien dėl mitybos (nesu avis kaip tu), tai tokių žmonių daug kas nemėgsta. 4 tai labai mažai, tai lašas jūroje. Tokius kaip aš būna puola tūkstančiai šiaip jau, taigi tu ir vėl pralaimėjai. O tu esi eilinė pilka masė iš avių bandos, tai tu iš viso neturėtum niekam užkliūti, o esi užkliuvusi kaip minimum 3, o kiek dar neskaičiau.
</p></div></blockquote><p>As tau papasakosiu kaip labai tokie kaip tu atrodo isskirtiniais. Pirma karta maciau toki vaikina. Snekejom kokia valanda. Ir jis toks nuplaukes, tiki visokiom energijom, gan pasiputes, laike save isskirtiniu (pasake ta). Po tos valandos as jam : tu veganas. Akurat. Tokie isskirtiniai, kad vien is pasiputimo ir snekejimo apie save galima atspeti, ka valgo. Tu irgi tai grupei priklausai. Grupei, Monteverte. Jus visi labai panasus siaip. Ypac tuo isivaizdavimu apie isskirtinuma, nors esat kopijos vienas kito.</p>

Unikumą milijardiniame žmonių skaičiuje, be abejo, rasti sunku. Tu irgi viena iš daugelio smurto aukelių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 10, 13:36)
Sklerozė užkamavusi visiškai pleasantry.gif Paskui mane birželį tu atbėgai. Užkviečiau kaip normalų žmogų padiskutuoti, jei norėjosi, o atėjai ir sumėšlinai temą, bandei narius sukiršinti, o  nuo tada ir nuprotėjai. Tave dviese įspėjom, nepamiršk ir vaižgantės įspėjimo, kurio nepaklausei, šūdmuse ax.gif
Papildyta:

Tu nepakvietei manes niekur. Forumas laisvas ir prieinamas visiems, tiesiog buvo idomu paskaityti ( nors senai , pirmoj temoj buvau jau ten ) apie Dieva. Bet atejus naujai pamaciau, kad ten sedi dvi beprotes ezoterikes( tu ir tavo Vaizgante) ir kalba su dievais, tvindo Vilniu, gyvena ar tai 6 evoliucija ar tai 600 metu, siuntineja mirties liudijimus... Ir save laiko sveiko proto ir turinciomis galiu biggrin.gif
Boze, boze...
Nesinervuok, ramybes tau dvasines 4u.gif.

Ir baik, beprote, tema tersti. Jei turi ka pasakyt man asmeniskai - az parasyk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 10 sausio 2018 - 14:10

Šiandien ryte galvojau paklausiu - ar yra tokia paslauga, kaip "vaikinas pagal iškvietimą" - bet ne intymiems santykiams, o tiesiog pabuvimui apkabintai, kartu su ramiu geru vaikinu? :D nežinot? Sumokėčiau, išsikviesčiau :)

Tai ir issikveisk, kad ir ta, kur suteikia intymias paslaugas, juk nebutina su jais miegoti, sumoki, kad butu salia kad ir pasisneketi, jei gi rigi zmones :) 

O jei rimtai per daug gyveni galvoje, turi izeminti kuna kazkiek , sportuoti, bent daug vaikscioti lauke - butina. kai dirba kunas, galva issivalo, gal dar sedima darba dirbi?

Ir kaip jau patare nueiti pasidaryti gera masaza, itempti raumenys dabar sukelia stresa kunui ir tai velgi atsiliepia emocijom. Visgi kaip suprantu sekso neturejai visa ta laika, taigi ir hormonai bludija :) 

SPORTAS + MASAZAI + GERA VONIA AR BASEINAS, turetu padeti, isbandyk :)  ir susirask draugiu merginu su kuo galetum pasisneketi iseiti kazkur.

Dar gal tau najiena, bet seimoje, santuokoje daugelis zmoniu jauciasi labai vienisi , ju irgi niekas neapkabina ...bet svarbiausia susidraugauti su savim, jaustis gerai vienai, pamilti save, rupintis savim...

O laiminga ir as senai nenoriu buti, as noriu gyvenime ramybes, balanso, laime irgi emocija ir ji isvargina :)

Atsakyti