Įkraunama...
Įkraunama...

Peiliai

QUOTE(*sahara* @ 2009 10 07, 15:14)
Gal kas turit atsiliepimu apie beghoff geminis peilius???  4u.gif

pirkau nesniai akcijinius iki, kolkas tikrai nenusivyliau, geri peiliai, astrus.Ir kas labiausiai patinka, kad rankenos ne medinės, metalas vientisas per visa peili.Svorio turi peiliai.
Atsakyti
Lauksiu berghoff prekiu papildymo 'iki', nes peiliu jau nera doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(watashi @ 2009 10 08, 18:19)
Lauksiu berghoff prekiu papildymo 'iki', nes peiliu jau nera doh.gif .

Nu, Viniuj nei vienoje IKI parduotuvėje nebematau keptuvių, o viso kito tai netrūksta.
Atsakyti
Vienoje 'iki ' klausiau ar dar bus gaminiu, tai sake , jog bus, nes dar tik vienas papildymas buvo. Tikiuos, jog nemelavo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangale @ 2009 05 22, 13:06)
Mes isigijome Fiskar peiliu rinkini, esu labai patenkinta  thumbup.gif

as irgi dziaugiuosi seis peiliais mirksiukas.gif tik pirkau ne rinkini, o susikomplektavau pati 4u.gif
Atsakyti
As TW peiliais patenkinta thumbup.gif Pas mane is tos serios,kur visas metalinis,be plastmases
Atsakyti
Turiu viena Fiskar peili, tai labai dziaugiuosi thumbup.gif Tik reikia atsargiai, kad i pirstus neisipjauti. ax.gif
Atsakyti
pas mus pats geriausias peilis ''naminis''vyro pagamintas tai super,o šiaip iš pirktinių tai neseniai įsigijom Berghoof peilį tai kaip britva thumbup.gif
Atsakyti
Ir as pagalaiu gavau savi Berghoff peiliu rinkinuka biggrin.gif . Peiliai pjauna puikiai, patogus, grazaus dizaino.Sefo peilis patogesnis nei Villeroy and Boch ar Tramontinos. ax.gif Esu patenkinta pirkiniu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2004 08 27, 20:38)
Tai vat. Nusprendziau atsinaujinti savo peiliu "kolekcija". Mat jau moraliskai jie pasene. O ir mano akimis ziurint is prasto metalo (minksto) rolleyes.gif

Kokius peilius galetumet pasiulyti? Kad greitai neatciptu, butu patogus (maniskiai po ilgo pjaustymo greit pritrina pusles sad.gif ).

na as kaip tik ieskau seiminko Tuppeware firmos peiliams - ju kaina 520 litu, bet as atiduodu uz 220 (penki vnt komplekte) - garantija 30 metu - aprasa galiu atsiusti i pasta

Papildyta:
jei kas panores tapti tikrai geru peiliu seiminku rasykit i pasta
vida.pilka@gmail.com - galesit isbandyt jei noresit
Atsakyti
o as turiu visa rinkini fiskar peiliu,tai labai esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
gal ką sudomins MILLERHAUS vokiškas peilių rinkinys- lagaminas 25 d. už 150 lt. Ten įeina ir žirklės ir kapotuvas ir stalo įrankiai.
Atsakyti