As turiu Fiskaro peilius ir labai jais esu patenkinta. Ir darzoviu skustuka, ir trintuve Fiskaro nadoju -

Man labai patiko arcos peiliai, pirkau Iki parduotuvėje, Fiskars tikrai lenkia 

QUOTE(Marija5 @ 2010 08 27, 11:39)
PEILIŲ RINKINYS
Ką manote?
Gal kas turite ir galėtumt parašyti atsiliepimus?
Berghoff gan brangus malonumas.
Ką manote?
Gal kas turite ir galėtumt parašyti atsiliepimus?

Berghoff gan brangus malonumas.

Laba,mes planavom pirkti tokį rinkinį, bet pati pardavėja patarė kad praktiškiau pirkti po vieną,nes renkiesi kokių tau reikia ir kokiais naudosies.Taip ir padarėm, nusipirkom jų firminį magnetą peiliams ir pirkom vieną peilį komplekte su galastuvu kartu

Kas turite is Rimi akcijos peiliu? kaip ju kokybe, nes jau esu Thomas peilius nusiziurejusi

QUOTE(Bijuna @ 2010 08 23, 07:43)
Sveikos, o as susigundziau va tokiais peiliais http://www.peiliai.l...?...ex&cPath=70
Gal kuri turite ir naudojate?
Gal kuri turite ir naudojate?
Superiniai keramikiniai peiliai

QUOTE(griiga @ 2010 08 29, 11:49)
Laba,mes planavom pirkti tokį rinkinį, bet pati pardavėja patarė kad praktiškiau pirkti po vieną,nes renkiesi kokių tau reikia ir kokiais naudosies.Taip ir padarėm, nusipirkom jų firminį magnetą peiliams ir pirkom vieną peilį komplekte su galastuvu kartu
ir dar kelis. Tikrai esu patenkinta ir vieto ant spintelės neužima ir peilius turiu tokius kokių man reikia
.

Manau, tai būtų geriausia

QUOTE(zifara @ 2010 08 28, 14:26)
As turiu Fiskaro peilius ir labai jais esu patenkinta. Ir darzoviu skustuka, ir trintuve Fiskaro nadoju - 

as irgi atradau fiskarus - turiu dabar paty mylimiausia toki sviestui tepti - tai ir pjauna super ir uztepti sumustinius super!
QUOTE(zifara @ 2010 08 29, 18:09)
Kas turite is Rimi akcijos peiliu? kaip ju kokybe, nes jau esu Thomas peilius nusiziurejusi 

specialiai pirkau duonai, nes duonkepe turim, tai nieko. ir dar turim ta didiji santoku, tai nieko, tik kad darzoves nelinpa prie jo tai nesamone....
QUOTE(gandrė @ 2010 08 29, 19:35)
Superiniai keramikiniai peiliai
. Eina kaip "per sviesta", stebuklas. Parsivezem is uzsienio, bet maciau ir LT.

as pamaciau juos pirma karta per rusu tv laida, ieskojau, tada LT dar nebuvo, dabar jau yra, bet kad duzta rupuzokai, aisku, nepamenu kada peili buciau ismetus ant grindu...
Papildyta:
QUOTE(ingeborge @ 2010 08 10, 15:33)
vat vat, ir as pritarsiu - pas uosviene reikejo paseimininkaut, tai nesuradau kuom pjaustyt - visa zepteriu ta stova isbandziau ir galiausiai suradau senovini stalciui uzkista peilioka, tai su tuo ir darbavausi, nes siaip man karbukai patinka, bet jau kaip ir sakei - zaliai mesai

tiesa, o mums vareroy sitie peiliai is rimi akcijos, tai rankenos eme skilinet....

QUOTE(zifara @ 2010 08 29, 16:09)

Neseniai nusipirkom universalu ir didesni ir mazesni "santouku" peilius, tai man jie patiko. O miesai pjaustyti turiu Fiskar, tai irgi

Nesenai buvau Vokietijoj, Solingen miestelyje, kas domisi peiliais, turbut teko girdėti... Teko pabuvoti Wusthof peilių gamykloje ir susigundžiau įsigyti peilį už 40eu... Kažkaip įtikino vienas darbuotojas sakydamas, kad geriau įsigyti vieną gerą ir tvirtą peilį visam gyvenimui nei minkštus peilius kaskart keisti (pvz paprastas peilis 30LT kainuoja, jei jį keisti kas metus, po 10 metų gaunasi 300LT =vienas geras peilis)... Naudoju kolkas trumpai, todėl sunku kažką sakyti, reikia kad praeitų laikas, nes visi peiliai iš pradžių gerai pjauna, net Prismoj pirktas už 1,50lt buvo geras
bet už savaitės jau atšipo 
Kolkas žadu dar pataupyti ir įsygyti dar porą peilių iš tos serijos, turbūt užteks 3 gerų peilių namuose...

Kolkas žadu dar pataupyti ir įsygyti dar porą peilių iš tos serijos, turbūt užteks 3 gerų peilių namuose...

QUOTE(pimcute @ 2010 08 15, 13:33)
aš irgi turiu, bet jis man nieko gero

QUOTE(SIVERIJA @ 2010 09 10, 13:07)
aš irgi turiu, bet jis man nieko gero
kažkokie nesmagūs labai peiliai, tai ir dulka nenaudojami.

Berghoff peiliukai yra pagaminti iš minkštesnio metalo (56 HRC), gali būti dėl to nesmagūs. Geras peilis turi turėti 58 HRC pagal Rocwello skalę, dažniausiai tas HRC yra nurodytas ant peilių

Sveikos,
gal zinot, kur gerai galanda peilius Kaune? Pirkom berghof peilius, ale kad neastrus tai sake reikia pirmai pagelasti
gal zinot, kur gerai galanda peilius Kaune? Pirkom berghof peilius, ale kad neastrus tai sake reikia pirmai pagelasti