Įkraunama...
Įkraunama...

Peiliai

QUOTE(paiduke @ 2004 09 28, 21:26)
As kai dirbau picerijos virtuveje,tai mes naudojom Fiskars peilius,tikrai labai geri,o pazistamas turi Fiskars kirvi,tai jau keletas metu naudoja,dar nereikejo galasti.As svajoju nusipirkti Fiskars peiliu,bet vieno kaina(kur jau reikiamo dydzio)-50Lt
O tikrieji Tramontina,irgi neblogi,tik reikia dazniau pagalasti

Man Fiskars peiliai tai thumbup.gif . Turiu įsigijus porą peilių, galąstuvą ir žirkles, tai tikrai džiaugiuosi, o ir kaina įkandama, nes kaip kažkas rašė, kad 1 peilis kainuoja apie 100 lt, tai ką aš žinau, man tai per brangu. Fiskars peiliai kainuoja apie 20 - 30 lt, priklausomai nuo dydžio. Na labai dideliais tai nesidomėjau, nesiruošiu kiaulių skersti, tai gal ir brangesni... Labai norėčiau nusipirkti dar ir prietaisą česnakams spausti, nes irgi girdėjau, kad geri, bet niekur neberandu kaip tyčia unsure.gif
Atsakyti
Zwilling peiliai tikrai geri. Kad ir baisiai brangūs, bet tikrai turiu vieną jau bene 6 metus (nusipirkau Vokietijoje lauktuvių mamai, o ji man, kai tekėjau, kaip kraitį jį atidavė thumbup.gif ) ir labai labai juo džiaugiuosi. Ergonomiška rankena - niekad nepritrins.
Dar gavau dovanų irgi iš Vokietijos tokius labai gerus Solingen firmos peilius. Tik mano brangiausias, pirtį statydamas - elektros laidus vienu jų pjaustė, tai sulaužė, o kitą sesers dukra vietoj skardinės atidarytuvo panaudojo - sulankstė. cry.gif Bet jų rinkinio kaina (su stovu) buvo apie 500 Lt. ten yra 8 įvairaus dydzio peiliai.
Dar viena alternatyva - Tupperware peiliai. Irgi brangoki, bet kokybė ne prastesnė už Zwillingu (o už juos yra tikrai pigesni). Ir rankena irgi labai patogi.

Vienzo, mano nuomonė nesikeičia - geriau turėsiu vieną gerą daiktą, negu kas mėnesį pirksiu kokį pigesnį pakaitalą. Rezultate išleisiu daugiau, o nervai bus sugadinti negrįžtamai dėl prastos kokybės. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingra @ 2005 07 07, 19:57)
Man Fiskars peiliai tai  thumbup.gif . Turiu įsigijus porą peilių, galąstuvą ir žirkles, tai tikrai džiaugiuosi, o ir kaina įkandama, nes kaip kažkas rašė, kad 1 peilis kainuoja apie 100 lt, tai ką aš žinau, man tai per brangu. Fiskars peiliai kainuoja apie 20 - 30 lt, priklausomai nuo dydžio. Na labai dideliais tai nesidomėjau, nesiruošiu kiaulių skersti, tai gal ir brangesni... Labai norėčiau nusipirkti dar ir prietaisą česnakams spausti, nes irgi girdėjau, kad geri, bet niekur neberandu kaip tyčia  unsure.gif

Česnakams trinti pirkau Rimi labai neblogą, kainavo apie 10-15Lt. Bet mažai naudoju, nes labai jau jie aštrūs pasidaro, kada taip susmulkini, į mišrainę vieną kartą kai įdėjau, tai vos akys neiššoko. blink.gif
Bet dėti ant kokios mėsos tai labai gerai.
Atsakyti
aš tai esu už kokybiškus,tegu ir brangesnius peilius. Turiu iš Tuperwarės T-CHEF peilius, fantastiški peiliai thumbup.gif . aš manau kad geriau įsigyti vieną gerą daiktą brangiau, negu kelis pigius, kuriuos po kiek laiko teks išmesti. O ir tuperwarinė česnakų spaustuvė neturi sau lygių. Vis galvoju kaip anksčiau aš be jos gyvenau g.gif
Atsakyti
QUOTE(jorė @ 2005 07 09, 19:30)
aš tai esu už kokybiškus,tegu ir brangesnius peilius. Turiu iš Tuperwarės T-CHEF peilius, fantastiški peiliai thumbup.gif .  aš manau kad geriau įsigyti vieną gerą daiktą brangiau, negu kelis pigius, kuriuos po kiek laiko teks išmesti. O ir tuperwarinė česnakų spaustuvė neturi sau lygių. Vis galvoju kaip anksčiau aš be jos gyvenau g.gif

Aš irgi manau, kad geriau vienas daiktas geresnis nors ir brangesnis nei keli pigesni, bet tų visų Tuperware, Zepter, Bauer ir t.t kainos tai gerokai užkeltos. Manau, kad galima panašios kokybės daiktų ir pigesnių rasti, tik jie ne taip išreklamuoti bus. Kad ir tie Fiskars peiliai, gal ir neprilygsta tiems Tuperwariniams, bet tikrai nepanašu, kad po kelių metų man reiks juos išmesti - manau tarnaus jie man dar ilgai biggrin.gif
Atsakyti
O Fiskars peiliai visur parduodami? Kažkokiose spec parduotuvėse ar tiesiog prekybos centruose? Nagi greit pasakykit. Noriu ir aš nebrangiai, bet gerus turėt...
Atsakyti
QUOTE(Sunflower @ 2005 07 10, 17:17)
O Fiskars peiliai visur parduodami? Kažkokiose spec parduotuvėse ar tiesiog prekybos centruose? Nagi greit pasakykit. Noriu ir aš nebrangiai, bet gerus turėt...

Šiaip tai Senukuose ir Maximoj būna ir dar Kaune Merkurijuj mačiau, tik panašu, kad jau seniai užsivežę ir nebelabai kas likę sad.gif Gal dar kur nors kas matė?
Atsakyti
Aš naudoju "VICTORINOX" firmos peilius.Nedidelis peilis su dantukais tinka plaustyti praktiškai viską.Bulvių skutiklis irgi puikus.Naudojuos jais jau kokius 6 metus be jokio galandymo ir vis dar tokie pat geri.Nėra jie labai pigūs,bet ir ne patys brangiausi-kažkur apie 20-30 lt.
Atsakyti
O gal kas turit ziniu apie Bergoff peilius? 4u.gif Maciau pas juos peiliu, zadu pirkti puodus ten, tai ir galvoju blush2.gif
Atsakyti
Girdėjau, kad labai geri Solingen peiliai.
Kaip tik visai neseniai buvau Solingen mieste, išnaršiau daugybę parduotuvių ir neradau nė vieno tokio peilio blink.gif (o turėjau tikslą nusipirkti peilį sūriui).
Senukuose radau, bet ten gaminta Ispanijoj matyt iš Solingen'o plieno g.gif Įtariu vistiek netas g.gif
Atsakyti
QUOTE(saule @ 2005 07 14, 11:29)
Girdėjau, kad labai geri Solingen peiliai.
Kaip tik visai neseniai buvau Solingen mieste, išnaršiau daugybę parduotuvių ir neradau nė vieno tokio peilio  blink.gif  (o turėjau tikslą nusipirkti peilį sūriui).
Senukuose radau, bet ten gaminta Ispanijoj matyt iš Solingen'o plieno  g.gif Įtariu vistiek netas  g.gif

Na Solingen peili turiu viena vieninteli ir ta trofejini smile.gif XIX a. pabaiga - XX pradzia....
Juo mesyte žalia pjaustau thumbup.gif
Siais laikais tai neisivaizduoju kur gali tikra Solingen gauti smile.gif
Atsakyti
Man labiausiai patinka Zepter peiliai. ax.gif
Atsakyti