Įkraunama...
Įkraunama...

Peiliai

QUOTE(VytautasSt @ 2013 03 08, 11:30)
man atrodo teks pirkt kita galstuva, vargu ar ten keiciami tie rutuliukai.

As jau turiu du galastuvus,man,tik tu rutuliuku reikia,negi teks pirkti vel visa galastuva. doh.gif
Jie ten taip padaryti,kad issima be problemu tai suprantu,kad specialiai taip pagaminti,kad butu galima pakeisti ta rutuliuka. g.gif
Atsakyti
man Berghoff subyrejo per kokius 3 metus, plastikas istrupejo, niekam nerekomenduoju sad.gif. Db ieskau ko nors patvaresnio.
Atsakyti
QUOTE(Emperatriz @ 2013 03 18, 13:55)
man Berghoff subyrejo per kokius 3 metus, plastikas istrupejo, niekam nerekomenduoju sad.gif. Db ieskau ko nors patvaresnio.

irgi niekam nerekomenduoju. Atšimpa labai greitai...
Atsakyti
o kokios svetainej padorios kainos cia LT? arba gal is uzsienio kas siunciasi? is UK ar D?
Atsakyti
QUOTE(Emperatriz @ 2013 03 19, 14:18)
o kokios svetainej padorios kainos cia LT? arba gal is uzsienio kas siunciasi? is UK ar D?

Apie kokios firmos peilius klausiate? 4u.gif
Atsakyti
Musu virtuveje peiliu smarkiai padaugejo smile.gif
MB is IKI ir Maxima akciju suformavo visai gera Fiskars peiliu rinkini. Nors du peiliu stovai jau senokai stovi. Situos sukabino ant plyteliu pritvirtines ilgoka taciau tvirta magnetini laikikli. Fiskars peiliai mano poziuriu tikrai geri. Ypac Edge serijos man tinka ir patinka.
Atsakyti
QUOTE(donnabona @ 2013 04 29, 22:11)
Musu virtuveje peiliu smarkiai padaugejo smile.gif
MB is IKI ir Maxima akciju suformavo visai gera Fiskars peiliu rinkini. Nors du peiliu  stovai jau senokai stovi. Situos sukabino ant plyteliu pritvirtines ilgoka taciau tvirta magnetini laikikli. Fiskars peiliai mano poziuriu tikrai geri. Ypac Edge serijos man tinka ir patinka.

As irgi i juos vis aki "uzmetu",dabar turiu Fiskars Functional Form linija.Kazin kuo skiriasi Functional Form nuo Edge,apart vizualaus skirtumo.
Atsakyti
QUOTE(HobbyChef @ 2011 07 27, 12:36)
Japonišką peilį kokį benusipirksi- nepraloši. Tai tas pats kas pirkti šveicarišką laikrodį.

Visiškai absoliučiai pritariu! thumbup.gif

QUOTE(gurmans @ 2013 03 08, 10:33)
Matau,kad naudojate Fiskars galastuva,gal galite isduoti paslapti,kur perkate tuos "galandinimo rutuliukus" kurie galastuve sukinejasi galasdami.Musiskiai jau visai "pavarge".... doh.gif

Teks naują pirkti smile.gif Arba yra alternatyva, "Banquet" gąlastuvai - turiu Fiskaro rūžavą (už 39Lt pirkau), o sodui įsigijau pigesnį minėtą Banquet už 16Lt. Viens prie vieno! Tiek išvaizda, tiek tais rutuliukais, tiek galandinimu.. Matyt Fiskaras ir už žinomą vardą keletą litų pasibrangino doh.gif
Atsakyti
Man pats geriausias - Victorinox. Visiskai neisvaizdus, bet be jo neisgyvenciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sasuke @ 2011 11 23, 22:20)
Ačiū. Jau turiu  biggrin.gif
O kokį galąstuvą nauot tokiam peiliui?

Pagooglink "global peiliai" tikrai rasi kas prekiauja ir jiems skirtais galastuvais smile.gif smile.gif bet rinktis reiketu "minosharp", jie specialiai globalams sukurti:)
Atsakyti
Norejau paklausti, gal kas zinote kur butu galima isigyti Thomas Rosenthal group peilius, kuriuos pries gerus 3 metus buvo galima Rimi (uz lipdukus) pardavinejo? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turite atsiliepimu apie Delimano Sempre peilius, kuriuos siuo metu dalina uz Lukoil lipdukus?

http://www.lukoil.lt...nts_item_id=124
Atsakyti