Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Sveiki, ar is aberiuko dar perkat, kazko neeina ieiti i ju puslapi nei per tuneli, nei per anonymox unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*FemmeFatale* @ 2018 06 04, 11:44)
Sveiki, ar is aberiuko dar perkat, kazko neeina ieiti i ju puslapi nei per tuneli, nei per anonymox unsure.gif

Perkam, bet as pati nebesugebu ten ilist unsure.gif
Atsakyti
Gafsa , mūsų konsultante wub.gif , kokį Chanel nagų laką buvote rekomendavus , nude lyg .
Užsimaniau žiauriai biggrin.gif gal kas turite parduoti bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2018 06 04, 13:07)
Gafsa , mūsų konsultante  wub.gif  , kokį Chanel nagų laką buvote rekomendavus , nude lyg .
Užsimaniau žiauriai  biggrin.gif gal kas turite parduoti  bigsmile.gif  4u.gif

Ne nude, o taupe spalvos. Particuliere vadinasi.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 06 04, 13:12)

Tamsus jis toks.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 06 04, 13:12)

aciuks.gif 4u.gif

gal kam nepatiko bigsmile.gif pirkčiau 4u.gif
Atsakyti
Aš turiu tą laką, man jis nepatinka, nei spalva, nei laikymusi, Artdeco man žymiai geriau išsilaiko. Galiu parduoti.
Atsakyti

Parduodu naują su etiketėmis Michael kors rankinę.
100 eur.galutinė kaina
Vilnius
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Turime dar daug CASH, laukiu GAP, GAP FACTORY ir OLD NAVY uzsakymu, puiki proga uzsipirkti smulkmenu - kojiniu, kelnaiciu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 06 04, 13:33)
Aš turiu tą laką, man jis nepatinka, nei spalva, nei laikymusi, Artdeco man žymiai geriau išsilaiko. Galiu parduoti.

Man tai visi vienodai puikiai laiko. Apacioj -Orly Bonder, virsuj - China ever glaze top coat'as arba Orly in a snap .
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 06 04, 13:52)
Turime dar daug CASH, laukiu GAP, GAP FACTORY ir OLD NAVY uzsakymu, puiki proga uzsipirkti smulkmenu - kojiniu, kelnaiciu ir t.t.

o galioja viskam?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 06 04, 13:01)
Man tai visi vienodai puikiai laiko. Apacioj -Orly Bonder, virsuj - China ever glaze top coat'as arba Orly in a snap .

Aš niekad nieko nenaudoju nei viršuj, nei apačioj, tik lako 2 sluoksniai, Chanelį jau rytojaus dieną galiu valyt ir iš naujo lakuot, turiu dviejų spalvų, tas pats, Artdeco išsilaiko 3 dienas. Kai lakuoju metuose tik porą kartų, tai nematau prasmės prisipirkti krūvos priemonių smile.gif
Atsakyti