Sveiki, ar is aberiuko dar perkat, kazko neeina ieiti i ju puslapi nei per tuneli, nei per anonymox

QUOTE(*FemmeFatale* @ 2018 06 04, 11:44)
Sveiki, ar is aberiuko dar perkat, kazko neeina ieiti i ju puslapi nei per tuneli, nei per anonymox 

Perkam, bet as pati nebesugebu ten ilist

Gafsa , mūsų konsultante
, kokį Chanel nagų laką buvote rekomendavus , nude lyg .
Užsimaniau žiauriai
gal kas turite parduoti

Užsimaniau žiauriai

QUOTE(zibuteg @ 2018 06 04, 13:07)
Gafsa , mūsų konsultante
, kokį Chanel nagų laką buvote rekomendavus , nude lyg .
Užsimaniau žiauriai
gal kas turite parduoti

Užsimaniau žiauriai

Ne nude, o taupe spalvos. Particuliere vadinasi.
QUOTE(Gafsa @ 2018 06 04, 13:12)
Tamsus jis toks.
QUOTE(Gafsa @ 2018 06 04, 13:12)

gal kam nepatiko

Aš turiu tą laką, man jis nepatinka, nei spalva, nei laikymusi, Artdeco man žymiai geriau išsilaiko. Galiu parduoti.
Parduodu naują su etiketėmis Michael kors rankinę.
100 eur.galutinė kaina
Vilnius

Turime dar daug CASH, laukiu GAP, GAP FACTORY ir OLD NAVY uzsakymu, puiki proga uzsipirkti smulkmenu - kojiniu, kelnaiciu ir t.t.
QUOTE(RIJADA @ 2018 06 04, 13:33)
Aš turiu tą laką, man jis nepatinka, nei spalva, nei laikymusi, Artdeco man žymiai geriau išsilaiko. Galiu parduoti.
Man tai visi vienodai puikiai laiko. Apacioj -Orly Bonder, virsuj - China ever glaze top coat'as arba Orly in a snap .
QUOTE(linamog @ 2018 06 04, 13:52)
Turime dar daug CASH, laukiu GAP, GAP FACTORY ir OLD NAVY uzsakymu, puiki proga uzsipirkti smulkmenu - kojiniu, kelnaiciu ir t.t.
o galioja viskam?
QUOTE(Gafsa @ 2018 06 04, 13:01)
Man tai visi vienodai puikiai laiko. Apacioj -Orly Bonder, virsuj - China ever glaze top coat'as arba Orly in a snap .
Aš niekad nieko nenaudoju nei viršuj, nei apačioj, tik lako 2 sluoksniai, Chanelį jau rytojaus dieną galiu valyt ir iš naujo lakuot, turiu dviejų spalvų, tas pats, Artdeco išsilaiko 3 dienas. Kai lakuoju metuose tik porą kartų, tai nematau prasmės prisipirkti krūvos priemonių