Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2018 06 07, 17:50)
Vyriski dzempai neblogos kokybes, bet jau maikes Dieve padek, pirma kart uzsidejus net skalbt nebereikia kad i siukslyna ismestum
yoox esu macius ax.gif ir jcrew yra  ax.gif

Aš pernai iš eu puslapio papirkau. Žiauriai.
Atsakyti
QUOTE(Juratlin @ 2018 06 07, 15:31)
Pagelbėkit. Kokioje parduotuvėje ieškoti VANS snikerių?

vienas is variantu https://www.6pm.com/b/vans/brand/171
Atsakyti
AVEDA
vartotojo įkelta nuotrauka

BARE MINERALS

COACH OUTLET

CRAZY8

FOSSIL

LANDSEND

MACYS

PUMA

REEBOK

YOOX
Atsakyti
https://www.landsend...656?sku_0=::FLN
https://www.landsend.....20Beach Towel
ir kt
Atsakyti
Merginos, gal galite rekomenduoti kokį veidui kremą nuo saulės, gal su SPF~30, tinkantį sausai odai? ax.gif Reikėtų LT pirkti 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nori keisti į US3 ar US4 (turiu US2), gali būti ir kita spalva 4u.gif
Atsakyti
Radau laiko issipakuot gerius parsiveztus. AE maudymuko topas ir kelnaites papige, as brangiau mokejau, bet labai liuks. Teksturine medziaga, ta citrinine spalva ant idegusios odos bomba tiesiog. 36D atitinka D-E, kelnaites su 100cm M tinka, neiskrisciau ir is L. Sitie Reebok netolygiai sidabruoti zomsiniai kedai puikus, dydis atitinka, 8US vidpadis 25cm. Jau matau outfit su J.Crew linine sidabrine t-shirt ir boyfriendais. Sugaudzius esu 7US ju, maniau, kad temoj bus mustynes del ju, bet ziuriu, niekam nereikia. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 06 07, 20:21)
Radau laiko issipakuot gerius parsiveztus. AE maudymuko topas ir kelnaites papige, as brangiau mokejau, bet labai liuks. Teksturine medziaga, ta citrinine spalva ant idegusios odos bomba tiesiog. 36D atitinka D-E, kelnaites su 100cm M tinka, neiskrisciau ir is L. Sitie Reebok netolygiai sidabruoti zomsiniai kedai puikus, dydis atitinka, 8US vidpadis 25cm. Jau matau outfit su J.Crew linine sidabrine t-shirt ir boyfriendais. Sugaudzius esu 7US ju, maniau, kad temoj bus mustynes del ju, bet ziuriu, niekam nereikia. unsure.gif

be proto grazus wub.gif myliu visokius keistus batus wub.gif
Atsakyti
Rekomenduokite, prašau, vyriškus baltus kedukus labai labai plonytės odos ..plz.
Atsakyti

Kokia maudymkė čiotka, spalva vasariška, tokios ir aš norėč.  :D​ 

Atsakyti
Turime laisvus:

J.Crew Factory Long belted puffer jacket, XS dydis, Black spalva, kaina 49,99$

J.Crew Collared Tippi sweater, XXS dydis, kaina 34,99$

Odiniai Timberland Kids 3 Eye Chukka (Big Kid), Color:Black Full Grain Leather, dydis 6 Big Kids, atitinka 38EU, vidpadis apie 24,5cm, jau pas Rudaplauke, galutine kaina 41,86€

OLD NAVY Split-Back Graphic Sweatshirt for Girls, L dydis, Do What You Love spalva, kaina 7,98$

JCREW Tippi sweater in camouflage, 100% merino vilna, M dydis, kaina 45,49$

Victoria's Secret Ultimate Push-Up Sports Bra, S-DD dydis, spalva Moonlight Jade, kaina 23€, jau Lietuvoje

Gymboree mergaitiski legingsai su ananasais, 3T dydis, kaina 4,79$

Odiniai Reebok CLASSIC LEATHER DYNAMIC CHROME, 7US dydis, spalva SILVER MET / SKULL GREY / WHITE, kaina 41,98$
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2018 06 07, 19:50)
Rekomenduokite, prašau, vyriškus baltus kedukus labai labai plonytės odos ..plz.

Ecco gal? naujoj kolekcijoj maciau ir ciupinejau moteriskus tokius labai lankscius kur i maiseli susipakuoja, oda plonyte gal ir vyriski tokie butu. moterisku baltu buvo.
https://lt.ecco.com/...97845/ECCO-KYLE va sie. tik nzn balta spalva pasirinkimui yra bet bata fotkej gelsva rodo. parduotuvej reiktu ziuret.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 07 birželio 2018 - 20:22