Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Iš Stiklo @ 2018 06 15, 15:48)
Labas, mergaitės  4u.gif  Klausimas dukrų mamoms, pas kurias mokykloje nėra uniformų. Pradinėj buvo labai gerai- apsirengė sarafaną ir išėjo. Dabar pas penktokę nebus. Kaip rengiasi jūsų mergaitės? Džinsų maniškė nemėgsta. Sijonus gal perkat?

Aš savo keturmetę rengiu tik sijonais ir suknelėm. Na beveik tik, kartais pavyksta išsiderėti, kad užsidėtų kelnes. Pripirkau dar kol buvo visai maža gražių kelnių, džinsų.. ne, ašaros. Ilgi megztiniai irgi nesąmonė, nes per mažai matosi sijono.
Tai sveiki įstoję į sijonų klubą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jovivita @ 2018 06 15, 21:48)
Childrenplace atitinka dydžių lentelę?  smile.gif pagal dydžių lentelę vaikas ant ribos, nežinau imt didesnį ar pagal lentelę  ax.gif  ax.gif

Aš tai visad geriau daugiau "užsimetu" - paaugs kol atsiųs biggrin.gif
Atsakyti
Kokia sita pinta faina vasarai

Puma pink kedai

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 06 15, 17:37)

Gavau pirma kriu maike, kuri, matosi, tikrai kokybiskesne palygint su visom kitom gautom iki tol. Aisku, dar nedeveta, neskalbta, bet pirmas ispudis tikrai labai geras.

Kokia?
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 06 15, 20:01)
Vesk ir tavo tilps biggrin.gif

Matai tu išsyk kruva perki o as ne tongue.gif  nepavydek ir paskui neskelbk sos tas maža anas biggrin.gif  4u.gif

Pavydėt ko? biggrin.gif užpirkau maikių, kad skalbt kasdien nereiktų biggrin.gif nupirkau 5. Tai va, nuvarė į stovyklą, 5 dienos, 5 maikės biggrin.gif ryt visas išskalbsiu.

Čiobreli, aš kadangi nesaugau nuorodų tai dabar įdėt negaliu, nes jos dabar nėra. O ji apvaliu kakliuku su kišenėle ant krūtinės. Buvo rožinės mėlynos ir rodos geltonos ar baltos. Bijojau, kad nebūtų snarglinės. Labai maloni neskysta ir gražiai atsiūlėta. Man pirmą kart ji tokia gera daili pakliuvo kažkaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2018 06 15, 22:18)

https://www.jcrew.co...r...mon&N=SMALL
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.armaniexchange.com
www.swarovski.com
www.macys.com - 25%
www.uniqlo.com
www.aeropostale.com - 15%
www.guessfactory.com - 20%
www.adidas.com - 30%
www.ae.com
www.finishline.com
www.wilsonsleather.com - 15$ nuo 75$
www.victoriassecret.com
www.sierratraidingpost.com - 25%
www.joesnewbalanceoutlet.com - 25%/20%
www.luckybrand.com - $25 nuo $100
www.yoox.com
www.loft.com - 40% ir 15%
www.samsonite.com
www.talbots.com - 40%
www.freepeople.com
www.hm.com
www.oldnavy.com
www.ralphlauren.com - 25%
www.anntaylor.com - 40%
www.jcrewfactory.com - 25$ nuo 100$
www.hautelook.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.shopdisney.com - 30%
www.gymboree.com
www.childrensplace.com - $10 nuo $40

PREKES MUSU GROZIUI

www.coastalscents.com
www.tanforless.com
www.vitacost.com - 15%
www.tartecosmetics.com - 15%
www.walgreens.com - 15%
www.naturessheabutter.com - 30%

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 15 birželio 2018 - 22:19
506 Klaipedos dezute gauta!

Kuo skubiau laukiu atsiimant, turi buti tusti namai ir tada galesiu ramiai atostogauti pora savaiciu😀

Skolu sarasas taip pat privalo buti tuscias, surasysiu laiskus ryt!

Pavaduos mane Linamog, aciu jai!🌺
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 06 15, 22:02)
Aš savo keturmetę rengiu tik sijonais ir suknelėm.  Na beveik tik, kartais pavyksta išsiderėti, kad užsidėtų kelnes. Pripirkau dar kol buvo visai maža gražių kelnių, džinsų.. ne, ašaros. Ilgi megztiniai irgi nesąmonė, nes per mažai matosi sijono.
Tai sveiki įstoję į sijonų klubą biggrin.gif

Pas mus absoliuciai tas pats, tuoj bus 5m. tai jau kokiu 1.5 m. tik sukneles ir sijonai rev.gif , kelnes kiek bandau mauti duel.gif karsta.gif tai istisai asaros, aimanavimai ir priestaravimai, kad "griauzia", "spaudzia", "nepatogu" ir t.t. - nebesiginciju jau irnesakyk.gif Toks mergaitiskas, princesiskas amzius lady.gif Nu bet su mano vyresniaja nieko panasaus nebuvo, jau mazosios itakoj ir pati sukneles kelias isigijau, nes iki tol tik kelnes turejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 06 15, 18:42)
biggrin.gif  biggrin.gif nussss as kita savaitgali jau prie juros issikraustau, paziuresim, ar kada saules bus  biggrin.gif turbut kaip tycia, as Palangon, tai ateina ziema  biggrin.gif  o kremu uzsitavarinau  biggrin.gif tik va, suknes jokios taip ir neisigijau  biggrin.gif

nu tik man neužtrauk debesio 🤭😅 o tai prilėksiu 😤
QUOTE(ramka @ 2018 06 15, 21:41)
Merginos, o ar buna toks  su 15 SPF?
https://www.amazon.c...r...;psc=1&th=1

būna, turiu, tik tingiu eit pažiūret 😊 bet tikrai 10 arba 8 😉

QUOTE(JMD @ 2018 06 15, 23:23)

Čiobreli, aš kadangi nesaugau nuorodų tai dabar įdėt negaliu, nes jos dabar nėra. O ji apvaliu kakliuku su kišenėle ant krūtinės. Buvo rožinės mėlynos ir rodos geltonos ar baltos. Bijojau, kad nebūtų snarglinės. Labai maloni neskysta ir gražiai atsiūlėta. Man pirmą kart ji tokia gera daili pakliuvo kažkaip  biggrin.gif

gavau raudoną geltoną, dryžuotą 👍 tik galejau imt visas L, nes man L gražiau laisvai krenta, o M tokios “pačiu mieru” 😉
Kaip reik užmigt, pipiec, socdemai užkariavo pajūrį 😤 nemožno miegot, prisikvietė pusę LT zviozdų, plėšia “na vsiu katušku” tai negi visą naktį uliavos su “juoda orchidėja”🤪

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 16 birželio 2018 - 00:10
QUOTE(rastafarinas @ 2018 06 15, 23:00)
Nu ačiū mergaitėm už pirkinius  4u.gif  smile.gif
- Loren  4u.gif
---
Gavau Uniqlo tą L dydį biggrin.gif . Tai M taip gal žmoniškiau būtų, bet kai man bile laisviau, padribę, kad tik "dar vietos liktų" - tai bus OK.
vartotojo įkelta nuotrauka uniqlo

Šiaip labai fainas - viskas kaip rašė Uniqlo psl: lengvas, lengvas -  ir puikus  biggrin.gif Greit džiūsta - nu pats tas vasarai.
---
Kriisti - manau tau L tiks, jei XL nešioji. L dydžio per juosmenį 39 cm viengubai, o ta guma dar tempiasi.

Ačiū manasis ateina su 15 d. Siunta yra vilčių kad tiks😉
Papildyta:
QUOTE(zibuteg @ 2018 06 15, 23:33)

As geltona gavau tokia nu labai labai, minkšta tokia audinys fainas wub.gif o spalva super wub.gif
Atsakyti
Ups sumaišiau 8 d. Ateina sijonas pajamsiu šiandien.
Atsakyti