Noreciau uzsisakyti situos vitaminus ar pirksit ir kokie atsiliepimai. https://www.puritan....-formula-001800
QUOTE(JMD @ 2018 06 21, 23:24)
Magneto man reik dėl kitos priežasties. Ir būtent ten mn liepė įsiprašyt. Bus matyt, gal ten eilės milijardinės.
Žodžiu pasisaugokit ir greičiau pasveikit. Visa kita, atsirinks pats kūnas. Pati pajausite kas jums tinka. Ir tik nebijokit ligoniniu. Aš pati jų bijojau. O dabar net mielai guliuos. Nes kompleksinis gydymas ir tyrimai vienuoje vietuoje.
Nežinau iš kokio jus miesto. Bet klaipedoje yra Vertebroneurologinis skyrius. Jis butent stuburiniu. Pilnas gydymas plius reabilitacija. Personalas superinis. Ir kompiuteri iškart padaro. Jokiu eiliu.
Labas rytas
Parduodu Timberland vyriškus aulinukus 9,5 usa dydžio, eur.42,5-43.
Atiduosiu už 105 su siuntimu
Vilnius

Na ir gražuoliai Reebok 9 dydžio, kurių mama kažkodėl nenešiojo, man jie superiniai, neišlipu net ir vasarą iš jų.
50 eur. su siuntimu, Vilnius

Parduodu Timberland vyriškus aulinukus 9,5 usa dydžio, eur.42,5-43.
Atiduosiu už 105 su siuntimu

Vilnius

Na ir gražuoliai Reebok 9 dydžio, kurių mama kažkodėl nenešiojo, man jie superiniai, neišlipu net ir vasarą iš jų.
50 eur. su siuntimu, Vilnius

QUOTE(linamog @ 2018 06 21, 18:07)
KOKS PUSLAPIS?
Papildyta:
Amazone kempineles pamazinta kaina... Mr. Clean trintukai
Gal kas bandet kitus porusius?

QUOTE(REGIS @ 2018 06 21, 23:52)
Noreciau uzsisakyti situos vitaminus ar pirksit ir kokie atsiliepimai. https://www.puritan....-formula-001800
Sveiki, taip, perkame puritan
QUOTE(Ingusia31 @ 2018 06 22, 09:01)
KOKS PUSLAPIS?
Pati pacitavote - coachoutlet.com

QUOTE(linamog @ 2018 06 22, 10:03)
aga tik nerandu kaip usa per google man meta kazkaip uk ir ne outlet

QUOTE(Ingusia31 @ 2018 06 22, 09:08)
aga tik nerandu kaip usa per google man meta kazkaip uk ir ne outlet 

Veskite coachoutlet.com ir atidarys ta puslapi, tik ten reikia registruotis su savo el.pastu, slaptazodziu ir laukti, kol atsius pakvietima, tada prisijungus matysite prekes.
JCREW papildoma 20% sale prekems
JCREW FACTORY papildoma 50% clearance ir dar nesukeltos kainos
Turime laisva Jcrew Factory Ruffle-sleeve dress, XS dydis, kaina 17,49$

QUOTE(linamog @ 2018 06 22, 10:31)
Veskite coachoutlet.com ir atidarys ta puslapi, tik ten reikia registruotis su savo el.pastu, slaptazodziu ir laukti, kol atsius pakvietima, tada prisijungus matysite prekes.
nesiseka kazkaip :/
QUOTE(troliuke @ 2018 06 22, 11:28)
As i pasta gavau... ieinu per atsiusta... praso suvesti pasta... tada pakartoti o tada as galiu kazka matyti bet be kainu

QUOTE(linamog @ 2018 06 22, 09:31)
Turime laisva Jcrew Factory Ruffle-sleeve dress, XS dydis, kaina 17,49$
NEBERA
QUOTE(Ingusia31 @ 2018 06 22, 10:42)
As i pasta gavau... ieinu per atsiusta... praso suvesti pasta... tada pakartoti o tada as galiu kazka matyti bet be kainu 

Kaip ir rasiau, kol negausite pakvietimo el.pastu, tol nematysite prekiu. Ta pakvietima atsiuncia savaites eigoje.