Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gervuoge @ 2018 06 25, 21:58)
Merginos, gal kur užmatėte pirkti kokį gerą patikrintą daiktą-PURKŠTUVĄ,  į kurį galėčiau supilti aliejų ir iš jo PURKŠTI ant mėsos, į keptuvę, ant salotų. Tue purškiami, kur parduoda maxima labai greitai baigiasi...

Esu pirkus assorti aliejų su purkštuku, kai baigėsi pilu kitą alieju ir jau ne vienus metus puikiai purškiasi. Kiek esu pirkus tiesiog buteliukų su purkštuku - visi niekam tikę.
Atsakyti
gal kas mate kur pirkti tokio tipo mokyklinio svarko

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 06 25, 22:40)
Esu pirkus assorti aliejų su purkštuku, kai baigėsi pilu kitą alieju ir jau ne vienus metus puikiai purškiasi. Kiek esu pirkus tiesiog buteliukų su purkštuku - visi niekam tikę.

parodykit, plz wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.ugg.com
www.uniqlo.com
www.aeropostale.com - $25 nuo $100
www.nyandcompany.com
www.guessfactory.com - 20%
www.adidas.com
www.donnacaran.com - 20%
www.finishline.com - 15$ nuo 150$
www.ae.com
www.wilsonsleather.com - 15$ nuo 75$
www.victoriasecret.com
www.nike.com
www.rachelroy.com
www.ralphlauren.com - 30%
www.sierratraidingpost.com - 25%
www.hautelook.com
www.talbots.com
www.loft.com - 57%
www.levis.com - 30%
www.6pm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.childrensplace.com - $10 nuo $40
www.shopjustice.com
www.gymboree.com
www.shopdisney.com -25%

PREKES MUSU GROZIUI

www.coastalscents.com
www.tanforless.com
www.vitacost.com - 15%
www.theperfumespot.com - 20%
www.naturessheabutter.com
www.pharmaca.com - 20%
www.colourpop.com
www.itcosmetics.com
www.puritan.com - 20%

Renkame Elizabet Arden GREEN TEA dezodorantus po $16.79
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveiki, kada pirksite Swarovski su 20% nuolaida? Galioja jau nuo sale kainų? Kodas vienkartinis? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2018 06 25, 21:13)
Neerzinkit 4u.gif . Vis varvinu į ją seilę, bet įtariu, kad niekaip neįlįsiu, jei mažinta. Asstule, jūs kokį JCrew dydį paprastai perkate ir kokio dydžio pas jus ši suknelė?

Perku XS, suknytė - 0d. 4u.gif
Atsakyti
Kodel visos tuos j.crew ananasinius tipius pardavineja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2018 06 25, 21:58)
Merginos, gal kur užmatėte pirkti kokį gerą patikrintą daiktą-PURKŠTUVĄ,  į kurį galėčiau supilti aliejų ir iš jo PURKŠTI ant mėsos, į keptuvę, ant salotų. Tue purškiami, kur parduoda maxima labai greitai baigiasi...

Turiu tokį parsisiuntusi jau daug metų, kažkada kitoj temoje buvo jų pirkimo bumas, geras dalykas. Tik nereikia pilno pripilti, nes tada srovė stipri.

https://www.amazon.c...ive oil sprayer
Atsakyti
QUOTE(Cypas @ 2018 06 26, 08:13)
Turiu tokį parsisiuntusi jau daug metų, kažkada kitoj temoje buvo jų pirkimo bumas, geras dalykas. Tik nereikia pilno pripilti, nes tada srovė stipri.

https://www.amazon.c...ive oil sprayer

ir aš toki turiu, bet man nelabai pasiteisino 4u.gif ax.gif
Atsakyti
man irgi klausimas kodel tuos vida ir ananasus pardavineja?
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2018 06 26, 09:30)
man irgi klausimas kodel tuos vida ir ananasus pardavineja?

ne tik anannasus, ir ta su yzrasu sviesu smile.gif), sake jie plono merio tai nori didesnio dydzio, bent viena taip apibudino, nes kai ploni tai nori laisvesnio 4u.gif

Komanda, o loft vakar turbut nespejau i ta traukini kur keliu dol, truko, nes uzsakyta negavau unsure.gif 4u.gif

aciu uz siuntinuka 4u.gif

Si loft linine pasaka kokio fainumo, as kai lino megeja man ji tobula wub.gif
https://www.loft.com...p;prodId=461226

ir kelnes labai patiko ir tiko, as jas pirkau ciut brangiau nei cia paleide buvo po 8.45 dol, bet vertos jos tos kainos ir gula gerai, aisku ilgis man kai manekenei su 177 ugiu
https://www.loft.com...p;prodId=462389

aerie trusikuciukai niu pasaka, jau senai buvau pirkus juos, nu bet grazumas juir patogumas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man tai super abudu tie tipiai. Ploni, tai kaip tik dabar nesioti. Dydi atitinka, t.y. esant XS-ui dydis XS puikiai tinka su graziu laisvumu, neaptemptas, ir toks malonus, zodziu nesupratu kodel parduoda ax.gif 4u.gif
Atsakyti