Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Turiu xxs jcrew la vida megztuka. Parduodu arba keiciu i xs dydi smile.gif
Atsakyti
Komanda esu rasius i pasta uzklausima ar man laukti crew maikes ar ne, nes niekaip negaunu skaiciuku uz ja, tai gal jau jos nebeatsius, bet nieko negaunu atsakyta :)
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2018 06 26, 10:42)
cia labai gera kaina, pigiau ir nerasit. As perku jau isieskojus visose internetinese LT pardose ir pigiausiai randu  uz panasiai 16 eur is grozio saleles, bet cia kaina dar geresne.

Aciu uz pasidalinima 4u.gif
Atsakyti
SVEIKOS,GAL KAS PER ISPARDAVIMA PER DAUG PRISIPIRKOT IPHONE 7 DEKLIUKU IS SWAROVSKI.COM jei ka,rasykit i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 06 26, 13:03)
Komanda esu rasius i pasta uzklausima ar man laukti crew maikes ar ne, nes niekaip negaunu skaiciuku uz ja, tai gal jau jos nebeatsius, bet nieko negaunu atsakyta smile.gif

Sveiki, tokias uzklausas paliekame Rudaplaukei, i jas neatrasinejame, kad gauta ax.gif

VS papildyta, liemeneles po 9,99$, laukiu uzsakymu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 26 birželio 2018 - 12:43
QUOTE(kriisti @ 2018 06 26, 11:50)
14, kai man siutos  4u.gif

Dar neseniai buvo tas dydis, žiūrėjau žiūrėjau, pabijojau imti, nes kažkada velvetkes iš loft pirkau savo dydį, paskendau, nebenorėjau rizikuoti. Ir spalva sulaikė, labai jau iššaukianti
Atsakyti
QUOTE(Florena @ 2018 06 26, 13:36)
SVEIKOS,GAL KAS PER ISPARDAVIMA PER DAUG PRISIPIRKOT IPHONE 7 DEKLIUKU IS SWAROVSKI.COM jei ka,rasykit i az 4u.gif

tie plastikiniai baisiai nekokybiški... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 06 26, 14:45)
Dar neseniai buvo tas dydis, žiūrėjau žiūrėjau, pabijojau imti, nes kažkada velvetkes iš loft pirkau savo dydį, paskendau, nebenorėjau rizikuoti. Ir spalva sulaikė, labai jau iššaukianti

spalva grynai vasariska, bet ir modelis vasariskas, as megstu tokias spalvas, na nepasakyciau, kad rekianti, kas megsta raudona megt turetu ir sia 4u.gif skonio reikalas 4u.gif as nesigailiu man tiko ir patiko 4u.gif Juolab, kai LT as isvis kelniu sau tinkamu nerandu ir nebieskau, nes laiko gaisimas, o loft visada skaitau atsiliepimus, jei raso mazintos imu 14, jei atitinka 14 4u.gif , nes raudonas turiu 12 dydis pernai pirktas ir gerai, bet rase atitinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 26 birželio 2018 - 12:48
QUOTE(kriisti @ 2018 06 26, 13:03)
Komanda esu rasius i pasta uzklausima ar man laukti crew maikes ar ne, nes niekaip negaunu skaiciuku uz ja, tai gal jau jos nebeatsius, bet nieko negaunu atsakyta smile.gif

Ramiax, aš 04.27 pirktą gavau su 06.15 siunta, o 06.02su 06.22 siunta. Va taip va buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 26 birželio 2018 - 12:51
QUOTE(tiju @ 2018 06 26, 13:47)
tie plastikiniai baisiai nekokybiški...  4u.gif

Aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 06 26, 14:48)
Ramiax, aš 04.27 pirktą gavau tik praėjusį penktadienį.

aaa nu laukiu, nes kazkaip ten smulkme, bet taip noreciau gaut, nes kaina puikia uzsake komanda ir is mano patirties, jei negaunu nuo uzsakymo per pora savaiciu saskaitos tai tau tiu tiu buna neatsiusta pardes.

Nes juk cia tempai kosminiai, uzsakiai ziurek sekancia savaite saskaita penktadieni pasiimi blink.gif 4u.gif bigsmile.gif Nu ir atostogu isvarai kita savaite, tai ir nzn ar laukt ra ne, o taip noretau biggrin.gif

JMD zara sale, polo po 3.99, dzempas su zvyneliais nukaliau sunui 12.99 4u.gif pati gali sakytis ir pardeje atsiimti, arba siuncia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 26 birželio 2018 - 12:51
QUOTE(kriisti @ 2018 06 26, 13:50)
aaa nu laukiu, nes kazkaip ten smulkme, bet taip noreciau gaut, nes kaina puikia uzsake komanda ir is mano patirties, jei negaunu nuo uzsakymo per pora savaiciu saskaitos tai tau tiu tiu buna neatsiusta pardes.

Nes juk cia tempai kosminiai, uzsakiai ziurek sekancia savaite saskaita penktadieni pasiimi  blink.gif  4u.gif  bigsmile.gif Nu ir atostogu isvarai kita savaite, tai ir nzn ar laukt ra ne, o taip noretau  biggrin.gif

JMD zara sale, polo po 3.99, dzempas su zvyneliais nukaliau sunui 12.99 4u.gif  pati gali sakytis ir pardeje atsiimti, arba siuncia

O čiki. Užpirkau prieš išvažiuojant hm vaikui atostogom visko ko trūko tai dbr nieko nereik. Atsivežėm 4 poras batų. Nu ir lijo čia vakar. Į 2 poras kojos neįkiša. Nebesuprantu aš jau nieko. biggrin.gif liko basankės ir kriu sneikeriai biggrin.gif
Atsakyti