Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Lux @ 2018 06 28, 12:58)
Paraginsiu ir aš jungtis prie šio kremo. Man labai gerai kūnui, net kvapas nebeerzina ax.gif

O jis kunui? Ar veidui? ☺
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2018 06 28, 14:18)
O jis kunui? Ar veidui? ☺

as tepu veida, man labai jis tinka ir patinka legvas, net draugei uzdovanojau ta ir neatsidziaugia, pas mus sausa oda pas abi 4u.gif Kitos minejo net kulnus tepa biggrin.gif bet siaip cia veido kremas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 28 birželio 2018 - 12:20
Paaugliski Timberland gera kaina
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 06 28, 14:19)
as tepu veida, man labai jis tinka ir patinka legvas, net draugei uzdovanojau ta ir neatsidziaugia, pas mus sausa oda pas abi 4u.gif Kitos minejo net kulnus tepa biggrin.gif  bet siaip cia veido kremas 4u.gif

Gal juoksites, bet pasakysiu: as juo ir plauku galiukus tepu, nes esu garbanotu - pasiputusiu plauku. Tai galai pas mane visada sausi, juo paglamzius plaukas pasidaro elastingesnis, ko man nepadaro jokie aliejukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 06 28, 11:58)
Paraginsiu ir aš jungtis prie šio kremo. Man labai gerai kūnui, net kvapas nebeerzina ax.gif

Mano mama ir ji labai gyre, reikes vel uzsakyti, bet man kvapas jo siaubingas, negaliu pakesti pridetu kvapu, ypac kremuose, va clinique kremai man superiniai, nes beveik bekvapiai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskee84: 28 birželio 2018 - 12:37
QUOTE(kriisti @ 2018 06 28, 11:47)
Nu gi va Loft 14 dydis papuliariosios kelnes regular ilgis, labai vasariskos labai patogios ir idomesnes nei iprastai 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Nu čiki 👍
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 06 28, 14:40)
Nu čiki 👍

o boze foto galejai ir ne cituoti biggrin.gif siaip darbe visa diena kelieniai neissimusa dar ir tik girdziu nu kokios grazios kelnes kaip tinka biggrin.gif 4u.gif Tikrai patogios niekur nespaudzia biggrin.gif galima valgyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2018 06 28, 13:29)
Gal juoksites, bet pasakysiu: as juo ir plauku galiukus tepu, nes esu garbanotu - pasiputusiu plauku. Tai galai pas mane visada sausi, juo paglamzius plaukas pasidaro elastingesnis, ko man nepadaro jokie aliejukai  ax.gif

ooo geras bigsmile.gif pabandysiu ir aš 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2018 06 28, 14:36)
Mano mama ir ji labai gyre, reikes vel uzsakyti, bet man kvapas jo siaubingas, negaliu pakesti pridetu kvapu, ypac kremuose, va clinique kremai man superiniai, nes beveik bekvapiai  wub.gif

nu kad jis be kvapo visai jokio neturi, mama mano ir ji giria, buvo pabaigu stai prase vel biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 06 28, 13:44)
nu kad jis be kvapo visai jokio neturi, mama mano ir ji giria, buvo pabaigu stai prase vel  biggrin.gif

Va va mano mana ir sako, kad nera kvapo, bet as uzuodziu ir dar kaip biggrin.gif bet as super jautri tokiems kvapams...
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 06 28, 08:20)
JCREW papildoma 20% nuo raudonu kainu
Dzinsinis svarkas su bitem

koks dydis buvo? prazioplinau.. unsure.gif
Atsakyti
Iškilo toks klausimas ar chanel kvepalų būna fragrancenet?
Atsakyti