Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Dziugile @ 2018 06 29, 08:41)
<p>Kuom valyt šviesų rankinuką (j.crew) ir šviesią laikrodžio apyrankę? unsure.gif​ </p>

aš saviškį signet bag prabraukiu su vaikiškom šlapiom servetėlėm - labai puikiai nuvalo 4u.gif
Atsakyti

aš saviškį signet bag prabraukiu su vaikiškom šlapiom servetėlėm - labai puikiai nuvalo 4u.gif

O geras! Ačiū :4u:​ 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

labai laukiu uzsakymu is GAP su -50% kol dar galioja kodas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 29 birželio 2018 - 08:24
padekit apsispręsti dėl dydžio 4u.gif - RL moteriški didinti paprastai? nusižiūrėjau striuke, galvoju imti XS ar S, šiaip pati dažniau perku S dydį, nors kartais ir XS. Sakyčiau esu mažas S'as. Vaikiški RL padidinti, megztuka viena RL turiu XS, ką daryt su striuke? atsiliepimų nerandu apie ją.... unsure.gif
Atsakyti
merginos, su 93-94 klubais koki jcrew dydi geriau pirkti - 27 ar koki 26?
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2018 06 29, 10:00)
merginos,  su  93-94  klubais  koki  jcrew  dydi  geriau  pirkti  -  27 ar  koki 26?

ziurint kiek elastano. Jei daugiau, drasiai gali 26, jei maziau, 27. Mano tiek pat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2018 06 29, 10:01)
ziurint kiek elastano. Jei daugiau, drasiai gali 26, jei maziau, 27. Mano tiek pat biggrin.gif

vat pasimeciau dydziuose visai smile.gif tuiu dabar girlfriend 26, tai dar gerokai laisvi, bet rase, kad didinti.... galvoju apie situs sortus , geriau atrodys laisvu, vien medvilnehttps://www.jcrew.co...isFromSale=true

ir siti nieko smile.gif
https://www.jcrew.co...utton-fly/H6972
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 29 birželio 2018 - 09:06
QUOTE(Dziugile @ 2018 06 29, 08:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="obuoline" data-cid="72140686" data-time="1530251610"><div><p>aš saviškį signet bag prabraukiu su vaikiškom šlapiom servetėlėm - labai puikiai nuvalo vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O geras! Ačiū 4u.gif </p>

Dar tulzies muilo putos. Man visas nuo dzinsu paliktas demes isvalo.
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2018 06 29, 10:03)
vat  pasimeciau dydziuose visai smile.gif  tuiu dabar  girlfriend  26, tai dar gerokai  laisvi,  bet  rase,  kad  didinti....  galvoju apie  situs  sortus , geriau atrodys  laisvu, vien medvilnehttps://www.jcrew.co...isFromSale=true

raso, kad yr elastano, ir tamprus tie balti, tai gal 26?
Ma asmeniskai balti grazesni
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglekuku: 29 birželio 2018 - 09:07
QUOTE(eglekuku @ 2018 06 29, 10:06)
raso, kad yr elastano, ir tamprus tie balti, tai gal 26?
Ma asmeniskai balti grazesni

nerandu nieko apie elastana, dar einu paskaityt smile.gif)) jo, tu zydru modelis man patinka,. bet spalva kliuna. tik kad baltus po vieno devejimo visada skalbti tenka smile.gif)

jo radau apie elastana smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 29 birželio 2018 - 09:11
QUOTE(Lyn @ 2018 06 29, 10:08)
nerandu  nieko  apie  elastana,  dar  einu paskaityt smile.gif))

paskaityk atsiliepimus, bet dviejuose maciau, kiek greitai akim permeciau
Atsakyti

Kuom valyt šviesų rankinuką (j.crew) ir šviesią laikrodžio apyrankę? :unsure:​ 

Maniškis susitepė nuo mėlynos suknės, tai vatos diskelį sudrėkinau su miceliniu vandeniu ir nuvaliau vienu brūkštelėjimu.  :D​ 

Atsakyti