Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(RIJADA @ 2018 07 23, 12:54)
Tai kad ne kieta, tik storoka, gal dėl to taip atrodo. Sakyčiau minkšta stora oda  biggrin.gif

Lygiai taip pat pasakyčiau. Mano mylimiausias wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2018 07 23, 12:09)
<p>jei nesunku, prie progos smile.gif, parašykit batelių firmą. Žinosim, kad patogūs  yahoo.gif​ </p>

Taigi bateliai firma ZIGN 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2018 07 23, 12:44)
Guess odinuke už 44e nereali, minkšta, faina, o dar už tokią kainą  wub.gif<

o dydis geras? nes paskaiciau, kad mazinta nemenkai, tai labai nenoreciau kad reiktu mamai atiduot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 07 23, 14:41)
Man turbut sekasi, per  10 metu  is usa nieko deveto nesu gavus. O uk,  kiek bandziau, kazkoks kosmaras. Tai suplesyta, tai su deme, tai pamusalas issedetas.

As esu gavus rankine is YOOX, baisu...isblukusi plemais, demes bandytos su kazkuo valyti..tai su visais dazais toj vietoj...Zodziu, nepasiseke, sumokejau 260 LT dar tuo metu ir rankine iskeliavo i siuksliu konteineri smile.gif. Ne per sias mergaites pirkau.
Atsakyti
QUOTE(ŽanetaKava @ 2018 07 23, 16:20)
As nesuprantu to FB , kiek uzeinu ten atrodo , kad viskas ismire , nieko nevyksta , cia SM budavo viskas kitaip , arba as kazko nemoku smile.gif

Na, damos, tai pradėkit, užveskit temą, nes jūs ir esate bendruomenė ten. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 07 23, 17:17)
Taigi bateliai firma ZIGN 4u.gif

Čia škias trys raidės biggrin.gif

QUOTE(linamog @ 2018 07 23, 18:12)
Na, damos, tai pradėkit, užveskit temą, nes jūs ir esate bendruomenė ten. ax.gif

Ten neįdomu, čia fainiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 07 23, 20:57)
Čia škias trys raidės  biggrin.gif

Beveik biggrin.gif nu trumpas pavadinimas... 4u.gif man tos firmos luezuvi nusilaust, uzsidedi jei patogu ir imi biggrin.gif bet kas dziugina du kartus ikisau kulniuka i tarpus maniau jau nuvariau kulnus, mano nuostabai kaip nauji jokiu zymiu, o terasa lentom isklota veseleje bigsmile.gif
Atsakyti

o dydis geras? nes paskaiciau, kad mazinta nemenkai, tai labai nenoreciau kad reiktu mamai atiduot biggrin.gif

Aš dydžiu didesnę užsisakiau L, nors M nešioju  :4u:​ 

Atsakyti
Gal yra pas mus dirbančių kelių policijoj? Bišk reik konsultacijos biggrin.gif
Atsakyti

Sveiki, o 511 ir 512 siuntos dar nėra? :rolleyes: :4u:

Atsakyti
Turime laisvas Michael Michael Kors Holly Rope-Trim Leather Sandal, jau Vilniuje, dydis 6.5US, kaina 78.30$
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 07 23, 20:18)
Gal yra pas mus dirbančių kelių policijoj? Bišk reik konsultacijos  biggrin.gif

unsure.gif ???
Papildyta:
kriisti,na ir puikiai ,kad viskas ok,o svarbiausiai pati sau buvai graži ok.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti