Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Pranase @ 2018 07 25, 12:59)
Loren, dalinat jau gal 532 dezute- negavau pakvietimo ? 4u.gif

Nera dar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 07 25, 12:38)
Beje CK liemeneles trikotazine mano 140 ugio dukrai tiko puikiai L dydis, neverzia ir neiskrenta smile.gif) O grazumas ju ir patogiai uzsideda. Mokykloje per kuno kultura bus ramu smile.gif)

As irgi labi dziugiuosi CK lemenelem ir kelnaitrms dukrytei,nos maniske 9 bet bet L tiko,siek tiek laisvokos bet liuks. O dukra sake,kad triusikeliai patys ptogiausi is turimu biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

liepos 20 d. siunta tikriausiai bus kitą savaitę dalinima, o aš atostogausiu ir negalėsiu pasiimti. Ar bus po to koks dalinimas dar, ar jau atostogausite visos iki rugsėjo?
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2018 07 25, 10:09)
o kaip suknelė AT, kur puošėtės per vestuves? patogi? ar yra dar pardavime, nes kažkaip neradau, anksčiau jau buvau ją žiūrinėjus, gundžiausi, bet taip ir likau nenusipirkus...  unsure.gif

Seniai jos nebera ir nemanau, kad kada bebus.

QUOTE(RIJADA @ 2018 07 25, 13:08)
Nauji superiniai odiniai itališki Alberto Moretti mėlyni mokasinai, parsiųsti iš yoox parduotuvės, pradinė kaina 329 dol. Rašo 39 dydis, bet mažinti, kaip ir įprasta itališkiems batams, vidpadis 24,5 cm. Labai minkšti.  65 eurai  Mažinu kainą, parduosiu už 50 eurų.

Butu mano dydis, net nedvejociau, spalva dieviska. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 07 25, 12:38)
Beje CK liemeneles trikotazine mano 140 ugio dukrai tiko puikiai L dydis, neverzia ir neiskrenta smile.gif) O grazumas ju ir patogiai uzsideda. Mokykloje per kuno kultura bus ramu smile.gif)

Gal nuorodą galit įdėti, ačiū.
Atsakyti
QUOTE(VASTA75 @ 2018 07 25, 21:42)
Gal nuorodą galit įdėti, ačiū.

https://www.nordstro.....MULTILG/SCHPK prašau 😃
Atsakyti
8 dydis, 24 € balta.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 07 25, 10:17)
labai patogi, labai daug pagyru sulaukiau, ji nei glamzosi nieko, lengva kai pukelis as ja metus laiko spintoje pralaikiau nes komanda ja pagavo praejusia vasara, man tik ilgis jos nepatiko, nes as ant kulnu negaliu nesioti kiekviena diena, kulnai tik sventem  4u.gif Trumpint vis nenunesiau, nes atrode nui visa grozi nukirps siuveja  biggrin.gif  na va ir teko ja pasipuosti, bet grazu ji tik su spilkom, bent prie mano stambiu koju 4u.gif as nesu ilgakoje, o kai ilgis midi, reikia smulkiu blauzdu ir ilgu koju, cia mano isitikinimu  biggrin.gif  as savasias pasiilginau spylkom nu ir paziurejus i veidrodi niu vaizdelis neblogs pasirode  rolleyes.gif  biggrin.gif pardavime jos nebematau unsure.gif

Šita suknelė nereali 😍Mano pernykštis topas. Pirkau jau Lt ją kažkam netiko. Bet taip džiaugiausi. Mano spalvos ir modelis. Tik uztrauktukas sugedo. Nepasikeičiau.Tai šiemet dar ilsisi.
Atsakyti
Mergaites aciu uz siuntinuka 4u.gif Jau melissu kvapas o dar norejau neimt biggrin.gif ir dydis super, kremukas akims lb fainas lengvas toks ir j crew ananasas puikiai tiko S gerai kad m nepirkau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2018 07 24, 23:02)
Parduodu arba labai noreciau pasikeisti i 4US dydi, arba surizikuociau ir 2US pasiimti.

Labai grazi Muubaa odine striuke, pirkta yoox, gera kaina, dydis 6US, manau tiktu S dydziui man nesiojanciai XS didele. 65 eur.

https://www.yoox.com...p...=&sizeName=

Striuke rezervuota.

Gal kam netiko 4US, pasiulykite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolipa: 26 liepos 2018 - 08:09
QUOTE(babilone @ 2018 07 26, 08:58)
Mergaites aciu uz siuntinuka  4u.gif Jau melissu kvapas o dar norejau neimt  biggrin.gif ir dydis super, kremukas akims lb fainas lengvas toks ir j crew ananasas puikiai tiko S gerai kad m nepirkau ax.gif

Bet pabuvusios ant saulės jų kvapas kaažkaip pakito ir dabar jis mane persekioja. Brrrrr. Oliaže turiu jas pasidėt kur nors toli nuo nosies.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 07 25, 20:28)
Seniai jos nebera ir nemanau, kad kada bebus.

Gal kas netyčia turi S dydį užsislėpę? biggrin.gif ir nenešioja, perpirkčiau ax.gif
Atsakyti