Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 07 27, 21:34)
Atraitai ir kitas ilgis biggrin.gif Matai, as su triusikų tipo šortais atimčiau iš žmonių regėjimą, tai man tiks ir kolūkis (dabar toooookia madaaaa jei kaaaaa  - kaaaaimoooo tongue.gif )

Aneeeeee. Nu bais man tokd netink biggrin.gif reik ar a bišk trumpiau arba ilgiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 07 27, 20:34)
Atraitai ir kitas ilgis biggrin.gif Matai, as su triusikų tipo šortais atimčiau iš žmonių regėjimą, tai man tiks ir kolūkis (dabar toooookia madaaaa jei kaaaaa  - kaaaaimoooo tongue.gif )

Kokį dydį ėmėt su kokiais klubais? Man taip šortų reikia, bet tai jau viskas, kol komanda grįš, vasara pasibaigs unsure.gif Nebent kitiems metams.
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 07 27, 21:38)
Kokį dydį ėmėt su kokiais klubais? Man taip šortų reikia, bet tai jau viskas, kol komanda grįš, vasara pasibaigs  unsure.gif  Nebent kitiems metams.

Gėda sakyti dydį, tai galiu sakyti - atitinka. Jie minkšti, tamposi, liemuo vietoj.
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 07 27, 21:38)
Kokį dydį ėmėt su kokiais klubais? Man taip šortų reikia, bet tai jau viskas, kol komanda grįš, vasara pasibaigs  unsure.gif  Nebent kitiems metams.

Aš eisiu ryt į oliverį arba espritą. Ten mačiau gerų šortų.
Atsakyti
Koks tu tomsiuku 4 dydis atitinka europietiska ?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 07 27, 22:01)

Ale Oliveris man rodos tik Panoramoj liko. Akropoly nietu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 07 27, 22:01)

Lauksim foto ataskaitos biggrin.gif

Man dar vyrui reikia tokių džinsinių...

Beje, šiandien gavau ir lelei rūbų, jetau, kaip gražu, dukra dar nematė, bet man kiek laimės. Diagnozė aiški fool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 27 liepos 2018 - 21:10
QUOTE(spurga_m @ 2018 07 27, 22:04)
Koks tu tomsiuku 4 dydis atitinka europietiska ?

Viduje maximum 23 cm (tiek rašo ir gamintojas)
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 07 27, 22:10)

Beje, šiandien gavau ir lelei rūbų, jetau, kaip gražu, dukra dar nematė, bet man kiek laimės. Diagnozė aiški  fool.gif

kokie rūbai? kokiai lėlei?
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 07 27, 22:08)
Ale Oliveris man rodos tik Panoramoj liko. Akropoly nietu unsure.gif

A rimc? blink.gif o pliam. Būč į akropaną varius. Ačiū ka pasakei.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 07 27, 22:10)

Beje, šiandien gavau ir lelei rūbų, jetau, kaip gražu, dukra dar nematė, bet man kiek laimės. Diagnozė aiški  fool.gif

Nori kad visom supermamom regėjimą atimčiau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2018 07 27, 22:22)
kokie rūbai? kokiai lėlei?

Baby bornui. Klientei dariau vizitines, ji tuo užsiima. My lucky dress FB rasite (reklamos pavariau per visur, aj, nu negi gaila biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2018 07 27, 22:31)
A rimc?  blink.gif o pliam. Būč į akropaną varius. Ačiū ka pasakei.
Papildyta:

Nori kad visom supermamom regėjimą atimčiau?  biggrin.gif

Kaip man sūnus (9 metai) sako. Nu mama, gi matytum, kokių storų ateina i Vychy parką, einam, gi tikrai ten būna ir storų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 27 liepos 2018 - 21:33
Damos,reik info+patarimo 4u.gif Nereikėjo-neįsidėmėjau, o dabar reik biggrin.gif Patarkit kokį grindų valymui įsigyti robotą? Sauso, drėgno,kombinuoto valymo? Gamintojas?Labai ačiū pasisakiusioms wub.gif
Atsakyti