Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ericute @ 2018 07 28, 10:58)
As tai 182 biggrin.gif tai turiu kruva rubu siustu is Jav, kurie man trumpi biggrin.gif kai turesitr laiko,gal.galetumet pamatuoti visa ilgi sukneles,nes as irgi L perku,tai man labai.padetumet ;)

Ilgis 94.5 cm man rodo mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka]My Webpage[/URL]

Na atrodo radau su kuo grazuolis ziurisi😍😍😍 ačiū konandai, kad pagavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 07 28, 14:27)

super graziai atrodo. ir lieknina
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 07 28, 15:33)
super graziai atrodo. ir lieknina

Aciu wub.gif va sekanti siunta atejo laiku vakar 4u.gif o kai reikejo, tai turejo pastrigt 4u.gif lauks progos dabar. Masciau parduoti, bet visai gerai ziurisi tas 14 dydis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 07 28, 14:39)
Aciu wub.gif  va sekanti siunta atejo laiku vakar 4u.gif  o kai reikejo, tai turejo pastrigt 4u.gif  lauks progos dabar. Masciau parduoti, bet visai gerai ziurisi tas 14 dydis biggrin.gif

Nu kaip princesė tu čia pūstu sijonėliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 07 28, 15:44)
Nu kaip princesė tu čia  pūstu sijonėliu  biggrin.gif

Nu reikia karuneles ieskot dukra gal paskolins biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 07 28, 14:48)
Nu reikia karuneles ieskot dukra gal paskolins biggrin.gif  bigsmile.gif

Būtinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 07 28, 11:21)
linamog,ačiū labai  wub.gif Pirmąkart išgirdau apie tokius,tikėjaus išgirst visiems girdėtus gamintojus,bet žiūriu robotų temoje (tik šiandien ją atradau) jie populiarūs  smile.gif Kažin kuris modelis tinkamesnis/pritaikytas didesniems plotams,kad nereiktų dažnai jam ilsėtis hmm.gif  biggrin.gif Ir dar-kur,kokioje parduotuvėje geriausia pirkti  4u.gif ?
ineciuxxx,pasisakyk ir tu  4u.gif

As Neato pirkau is varle.lt už 259€. Buitinės technikos pardėse mačiau Samsung, Philips ir dar kelis mažiau žinomus brendus.

QUOTE(rapoja @ 2018 07 28, 11:35)
Tikrai taip - irgi nieko  biggrin.gif kažin kuo jie skiriasi,reik studijuot hmm.gif ...

Brangesnis išmanesnis ir šiek tiek galingesnis. Tas gerai, bet tokio kainų skirtumo neverta, mano manymu.
Atsakyti

6e00ec1fb77eaf5328007deb5bf59157724.jpg]My Webpage[/URL]

Laaaabai gražus sijonas  :yahoo:​ 

Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 07 28, 14:27)

wub.gif ok.gif Tik bliuską/triko vienspalvę dėčiausi rolleyes.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
QUOTE(linamog @ 2018 07 28, 16:09)
As Neato pirkau is varle.lt už 259€. Buitinės technikos pardėse mačiau Samsung, Philips ir dar kelis mažiau žinomus brendus.
Brangesnis išmanesnis ir šiek tiek galingesnis. Tas gerai, bet tokio kainų skirtumo neverta, mano manymu.

Bet robotų temoje visai nepopuliarūs tie girdėti brandai ax.gif Neato į trejetuką tikrai patenka.Galingumas gerai ,o tokio išmanumo,kad telefonu užstatyt būtų galima,tai man kaip ir nereik rolleyes.gif Va,kad randa kur pabaigęs darbą,nepasiklysta-gerai. Gudrūs tie robotai unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 07 28, 16:37)
wub.gif ok.gif  Tik bliuską/triko vienspalvę dėčiausi  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif mano akims labai pjaunasi

Ir šiaip, man su tokiais klubais gražiau varpelio forma ar kokia kita, bet ne tokie pūsti. Mano dukra su 100 klubais į tokius jau net nežiūri, nes šaukia, kad storina labai, abi prilaikom šlaunis ir rūras. Plačiai apačiai tiesiog nelogiška dar platesnis pūstas rūbas, juk dar labiau išpučia. Aš maskuočiau, o ne pūsčiau dar labiau smile.gif
Nepyk Kristii už nuomonę mirksiukas.gif Man visada labiau patinka, kai sako taip kaip iš tiesų yra smile.gif Bet žinoma,tau nešioti, jei tau gerai, tai ir valio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RIJADA: 28 liepos 2018 - 17:03
QUOTE(kriisti @ 2018 07 28, 11:27)
vartotojo įkelta nuotrauka]My Webpage[/URL]

Kriisti labai good. as I ji varvinau seile ilgai biggrin.gif bet kazkaip nedrisau pirkti. bet dabar gailiuos wub.gif wub.gif
Atsakyti