Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Nonono @ 2018 08 03, 12:47)
Ten kepa toki dideli, keliems zmonems, apvalu su daug padaziuko, mmm essen.gif yra ir su vistiena, bet su ausytem skanesnis

Nors ir važiuok dabar kūgelio valgyt į Palangą kaip norėčiauuu bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 08 03, 13:21)
Nors ir važiuok dabar kūgelio valgyt į Palangą  kaip norėčiauuu  bigsmile.gif  biggrin.gif

Fuj, per tokį karštį blink.gif net pagalvot baisu apie maistą
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 08 03, 13:25)
Fuj, per tokį karštį  blink.gif net pagalvot baisu apie maistą

Daryt,gamint-baisu,o valgyt nea hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 08 03, 13:18)
Bet tai paskui į maudą gali nebeįlįst papietavus  biggrin.gif turbūt sustriktų visi organai i ir triūbos sustreikuotų jau nuo tokio maisto  biggrin.gif

Tai reik su protu- puse porcijos ir pries tai svieziu darzoviu salotu, tada organai nesutrinka biggrin.gif
Atsakyti

Del Apetit pritariu. Seniau mėgom, o šiemet kelis kartus valgėm ir nusivylėm. Pavalgius pilvas sustreikavo... o apie švarą WC nekalbam.. Su mažais vaikais išvis kosmosas susitvarkyt. 

Beje, Apetit ir Šilelis tų pačių savininkų.

Šiemet netikėtai atrasta vieta - Pušynas. Visiems patiko, porcijos didelės,. 

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 08 03, 11:59)
cha  biggrin.gif gerus sonkaulius ir Vln rast nelengva  biggrin.gif

Mano vyras visur testuoja sonkaulius. Kol kas jam geriausi "Kino studijoje", Vilniuje, Antakalny smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 08 03, 10:29)
Man valgomu dalyku yra ukrainieciuose, ramybej. Labiau patyre Šileli rekomendavo.

Vuo, cinamono drauge  bigsmile.gif o kardamona kvepaluose mylu

Šilelis 👍
ja ja, cinamonas veža drinks_cheers.gif
kardamonas gerai visur ❤ kraujuks tekės švariais kanalais 😉
QUOTE(Gafsa @ 2018 08 03, 12:59)
cha  biggrin.gif gerus sonkaulius ir Vln rast nelengva  biggrin.gif

“Pakalnutėj” Salantuose 😉
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 03 rugpjūčio 2018 - 13:33
Nauja JCREW bliuzelė Structured flutter-hem top
M dydis, spalva ivory, kaina su mano siuntimu 17 Eur 4u.gif
Sudėtis: 70 proc. medvilnė, 25 proc. - neilon, 5 proc. - elastan. Standesnio audinuko, tampri 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 08 03, 00:32)
Nezvizdi. Avinžirniai Dievo dovana. Ypač humusas  wub.gif su salierais ar morkytėm  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nu gerai.. as irgi itema tada biggrin.gif Gyvenau su zydu seniai pries kokius 20 metu... jo tevai atsisudavo sito gerio originalaus net koserinio smile.gif Buvo labai skanus... Dabar maxes pora rusiu ragavau ir man ne kazka... Gal kokia rusele papuole tikrai gardi? Nes paskutine tai net parugusio skonio pasirode ir "kirpo" i liezuvi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2018 08 03, 14:55)
Nu gerai.. as irgi  itema tada biggrin.gif Gyvenau su zydu seniai pries kokius 20 metu... jo tevai atsisudavo sito gerio originalaus net koserinio smile.gif Buvo labai skanus... Dabar maxes pora rusiu ragavau ir man ne kazka... Gal kokia rusele papuole tikrai gardi? Nes paskutine tai net parugusio skonio pasirode ir "kirpo" i liezuvi  blink.gif

Buvo geras humus Rimi, bet dingo. Teks vėl traukti kombainą ir patiems pasigaminti. Dar tahini labai skanu, mmm
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 08 03, 16:05)
Buvo geras humus Rimi, bet dingo. Teks vėl traukti kombainą ir patiems pasigaminti. Dar tahini labai skanu, mmm

Tahini aš pati gaminu
Atsakyti
Sveikos, gal kas patartumet del VS liemeneliu dydzio? Visuomet pirkau 34C, bet jauciu, kad reikia jau didesnes apimpties. ar 34C ir 36C kauselio dydziai tokie patys ar skiriasi? nesuprantu, pagal lentele ziurint, tai vos ne atrodo, kad tureciau imti 36A, ar 36B, jei noriu didesnes apimpties. Ar gali taip buti? Visuomet buvau isitikinusi, kad kauselio dydziai visu tokie patys nepaisant apimpties. Jei C, tai C, jei B, tai B. Arba gal kas panasiu apimpciu? Po krutine 78, krutine 90, koki VS dydi perkat?
Atsakyti