Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Lux @ 2018 08 29, 12:27)
Mano dukra turi Wet Brush, tik didesnį. Jos garbanoti plaukai, labai patinka. Bet girdėjau jį kritikuojančių. Kiek žmonių, tiek nuomonių ax.gif

Mums irgi būtent šis, didesnis labai patinka wub.gif mažas nepatiko.
Prieš tai visus pirkdavau kiek kas pareklamuodavo biggrin.gif kiti nebuvo tokie geri.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Gal kuri nors turite parduoti užtraukiamų batų raištukų? Kur rišti nereikia ax.gif
Reikėtų berniukui tinkamo spalvinio varianto...
Labai lauksiu AŽ 4u.gif
Ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lomute @ 2018 08 29, 11:58)
Kokius sepecius perkate savo dukru plaukams sukuoti? Galvoju apie toki wer brush bet gal kas turetumet ka nors dar pasiulyti🙂
https://www.stockngo...ea#.WeM0-UFRWEd

Mano dukrai TOKS geriausias.Ilgus plaukus sausus ir šlapius be problemų iššukuoja,nepeša.Pas mus žiūriu dabar gera kaina rolleyes.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Kol mergaitės ilsisi, aš truputį ne į temą paklausiu smile.gif
Kažkada čia buvo kalbėta apie turimas skalbenkes ir džiovykles, kažkas gyrė turimas, gal galite priminti kokias? Kiek suprantu kartu skalbenkė ir džiovyklė nepasiteisina, priminkite kas ką gyrėte smile.gif
Iš anksto dėkoju toms, kas atsilieps 4u.gif
Atsakyti
Gal kam reikia batukų į mokyklą 4u.gif
PARDUODU
TIMBERLAND Groveton Chukka Boot Dydis - 1 Little Kid Kaina - 37 eur

vartotojo įkelta nuotrauka

Camper batai, dydis - 31, vidpadis - 20 cm. Nauji. Kaina - 40 eur

Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2018 08 29, 15:21)
Kažkada čia buvo kalbėta apie turimas skalbenkes ir džiovykles, kažkas gyrė turimas, gal galite priminti kokias? Kiek suprantu kartu skalbenkė ir džiovyklė nepasiteisina, priminkite kas ką gyrėte smile.gif

Gafsa turi lyg AEG, kažkada klausiau jos, 2in1, sakė, jai pasiteisino 120 % smile.gif
Atsakyti
Mano atskiros skalbimo mašina ir džiovyklė,abi Miele.Esu patenkinta.Du viename neturėjau-negaliu palyginti smile.gif Palygins nebent kas visokius variantus turėjusios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 29 rugpjūčio 2018 - 15:45
QUOTE(RIJADA @ 2018 08 29, 16:39)
Gafsa turi lyg AEG, kažkada klausiau jos, 2in1, sakė, jai pasiteisino 120 %  smile.gif

Aha, 9 kg skalbia 6 kg džiovinti gali, aeg. Geras daiktas, dar labai einama garais lyginimo funkcija.
Dar papildomas pliusas, kad dziovindama ji ir pati issidziovina, galima uzdaryt paskui, neisimeta joks kvapas. Ir puikiai pukus nurenka dziovindama, katino plaukus nuo puskojiniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 29 rugpjūčio 2018 - 15:53
QUOTE(Gafsa @ 2018 08 29, 16:50)
Aha, 9 kg skalbia 6 kg džiovinti gali, aeg. Geras daiktas, dar labai einama garais lyginimo funkcija.
Dar papildomas pliusas, kad dziovindama ji ir pati issidziovina, galima uzdaryt paskui, neisimeta joks kvapas. Ir puikiai pukus nurenka dziovindama, katino plaukus nuo puskojiniu.

Gafsa, koks modelis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2018 08 29, 15:56)
Gafsa, koks modelis? 4u.gif

Jos šitas, turiu išsisaugojus ax.gif https://pigu.lt/lt/s...5hwd?id=5148682
Atsakyti
QUOTE(lomute @ 2018 08 29, 11:58)
Kokius sepecius perkate savo dukru plaukams sukuoti? Galvoju apie toki wer brush bet gal kas turetumet ka nors dar pasiulyti🙂
https://www.stockngo...ea#.WeM0-UFRWEd

mano vyresniosios garbanoti plaukai, tai su didesniu wet brush mažiausiai rėkia, kad peša biggrin.gif visi kiti iki tol pirkti iš einamų sm'e dabar ilsisi. Jai wet brush geriausias. Mažosios tiesūs ir slidūs plaukai, visiškai nesivelia, tai jai bet kuris tinka. Ji net su šukomis šukuojasi biggrin.gif

QUOTE(gėlužė @ 2018 08 29, 16:21)
Laba 4u.gif

pas mane tokia džiovyklė. Jau daug metų ją turiu, esu labai patenkinta. Garų funkciją naudoju, man pasiteisinęs reikalas.

Man 2in1 nepatiktų vien dėl sugaištamo laiko. Nes dabar su dviem atskirais aparatais aš per gerą pusdienį sutvarkau visus savaitės rūbus, o su 2in1 užtrukčiau dvigubai ilgiau. Plius yra rūbų, kurių nedžiovinu (besiūliai liemenukai, kai kurie sporto rūbai), tai su 2in1 vėl gi procesas pasunkėtų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 29 rugpjūčio 2018 - 16:25
QUOTE(gėlužė @ 2018 08 29, 16:21)
Laba 4u.gif

AEG 2 in 1 geros.
Atsakyti