Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Man čia atradimas, matot kai provincija, man Armani Si kažkok košmaras. Viso pasinešę ant jo....  visose pardėse, sporto klube vien jis... nu nebegaliu, net nenoriu jo pirkti.... 

o šis kvapas liko po vieno renginio žiemą, maniau, jo daugiau jo nerasiu ir nepaklausiu kas čia, bet va savaitgalį ir vėl 😍 dabar jau išsiaiškinau kas per kvapas. 

Vakar poliklinikoj buvau. Katastrofa. Na skanus tas kvapas, bet kai jo sitiek daug, galima uzdust ir pradedi jo nekęst. Antradienį turgun obuolių užsukau. Nu tai kam dabar einant į tą turgų reik tiek to baccarato užvaryt, kad aplink visi lūžtų. Ar visos visai atbkusiom uoslėm? Na nemanau. Gal greičiau bišk supratimo neturėjimas.

Dabar kažkoks nesveikas šleifo kultas.
Dzin, kokie kvepalai, kad tik kvapas is paskos vilktusi bent puse kilometro ir stovetu ten pusvalandi. Tada geri kvepalai.

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 09 14, 07:42)
Reik eit ir visur kvapo slieda palikt  biggrin.gif nu kaip katei, pasizymet teritorija  wub.gif

Nu. Vizitkių praktiškai gali nebegamint ir nedalint, arba ant vizitkės baccarat parašyt biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(akvadigi @ 2018 09 14, 07:43)
<p>Man čia atradimas, matot kai provincija, man Armani Si kažkok košmaras. Viso pasinešę ant jo....  visose pardėse, sporto klube vien jis... nu nebegaliu, net nenoriu jo pirkti.... </p><p></p><p>o šis kvapas liko po vieno renginio žiemą, maniau, jo daugiau jo nerasiu ir nepaklausiu kas čia, bet va savaitgalį ir vėl 😍 dabar jau išsiaiškinau kas per kvapas. </p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72202767" data-time="1536897924"><div><p>Vakar poliklinikoj buvau. Katastrofa. Na skanus tas kvapas, bet kai jo sitiek daug, galima uzdust ir pradedi jo nekęst. Antradienį turgun obuolių užsukau. Nu tai kam dabar einant į tą turgų reik tiek to baccarato užvaryt, kad aplink visi lūžtų. Ar visos visai atbkusiom uoslėm? Na nemanau. Gal greičiau bišk supratimo neturėjimas.</p></div></blockquote><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="72202768" data-time="1536898367"><div><p>Dabar kažkoks nesveikas šleifo kultas.
Dzin, kokie kvepalai, kad tik kvapas is paskos vilktusi bent puse kilometro ir stovetu ten pusvalandi. Tada geri kvepalai.</p></div></blockquote><p></p><p></p>

Man raudonas Si skanus. Tie kiti tai neočen.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 09 14, 06:37)
Todel, kad prie jo itin greit kvepianciojo uosle pripranta. As extrakta naudoju, tai reik save uz rankos laikyt, kad nepavaryciau per daug.

pas mane ne Bakarat'as, o Grand Soir. Tai man ta pati bėda, aš ryte pasikvepinu ir nieko nejaučiu unsure.gif o aplinkiniai net po sporto klubo, kur aišku eini į dušą, parėjus užuodžia ir klausia kas per kvapas, nes man praėjus šleifas eina unsure.gif ir nepurškiu aš jo daug, taupau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 09 14, 08:09)
pas mane ne Bakarat'as, o Grand Soir. Tai man ta pati bėda, aš ryte pasikvepinu ir nieko nejaučiu  unsure.gif  o aplinkiniai net po sporto klubo, kur aišku eini į dušą, parėjus užuodžia ir klausia kas per kvapas, nes man praėjus šleifas eina unsure.gif  ir nepurškiu aš jo daug, taupau  unsure.gif

As irgi jo refila turiu, taupau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 09 14, 08:14)
As irgi jo refila turiu, taupau  wub.gif

Niam niam. As jo refila uzsisakius esu. Laukiu smile.gif
Atsakyti
Jei kas noretu Baccarat Rouge 540 , tai galiu pasidalinti i atomaizerius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 09 14, 08:09)
pas mane ne Bakarat'as, o Grand Soir. Tai man ta pati bėda, aš ryte pasikvepinu ir nieko nejaučiu  unsure.gif  o aplinkiniai net po sporto klubo, kur aišku eini į dušą, parėjus užuodžia ir klausia kas per kvapas, nes man praėjus šleifas eina unsure.gif  ir nepurškiu aš jo daug, taupau  unsure.gif

Labas rytas, Grand Soir - iš kur užsisakėt?
Atsakyti

QUOTE(JMD @ 2018 09 14, 08:17)
Niam niam. As jo refila uzsisakius esu. Laukiu smile.gif

tetos, o kas yra refilas? atomikas? ar čia kažkas kito, ko nežinau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(pauliniausia @ 2018 09 14, 08:32)
Labas rytas,  Grand Soir - iš kur užsisakėt?

kreminėje pirkau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 09 14, 08:33)
tetos, o kas yra refilas? atomikas? ar čia kažkas kito, ko nežinau  unsure.gif
Papildyta:
kreminėje pirkau  mirksiukas.gif

Ai, man tai tas pats atomikas tik fabrikinis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas turit pinko arba cult firmų batus. Domina ar atitinka dydžius. Su paskutinėm 2 porom is yoox nepataikiau, tai vėl baisu prašauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 09 14, 08:33)
tetos, o kas yra refilas? atomikas? ar čia kažkas kito, ko nežinau  unsure.gif
Papildyta:
kreminėje pirkau  mirksiukas.gif

Fabrikinis, 11 ml. Kelionine doze.
Atsakyti

iš šitų man labiausiai "aqua universalis" wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervuoge: 14 rugsėjo 2018 - 07:52