Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Hmmmzz, žėkit ką radau unsure.gif

16: 5-HTP (5-hidroksitriptofanas)

Kūno gaminama aminorūgštis 5-HTP reguliuoja neurotransmiterio serotonino lygį smegenyse. 5-HTP papildo šalininkai teigia, kad jis gali padidinti energiją ir netgi gydyti depresiją. Pastarasis teiginys pagrįstas kai kuriais įrodymais, bet 5-HTP gali būti nevertas keliamos rizikos.

Iš 111 publikuotų 5-HTP tyrimų 2009 metų analizė rado tik du, atitinkančius griežtus standartus. Jie rodė, kad papildas gali būti geriau nei placebo depresijos atveju, bet tyrėjai jo nerekomendavo: jie taipogi pažymėjo, kad papildas gali būti susijęs su labai retu, bet potencialiai mirtinu eozinofilijos mialgijos sindromu, būsena, sukeliančia nepakeliamą skausmą.

5-HTP vartojimas taip pat gali išbalansuoti kitas smegenų medžiagas, ir sukelti pašalinius efektus, pavyzdžiui, nerimą.

VERDIKTAS: Nėra pakankamai duomenų, įrodančių, kad 5-HTP gali pakelti nuotaiką, bet užtenka rodančių, kad jis gali pakenkti.

Atsakyti
Parduodu Notino psl pirktus moteriskus Amouage Honour 100 ml, su dezute. Ispokuoti, bet ne karto nepurksti. I AZ 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Ir naujas LOFT sijonas, 2 regular dydis, 16 eur
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stuleju: 18 rugsėjo 2018 - 12:07

As vit.C ir hialurona pirkau atskirai.Vit. C patiko, neriebus, susiregia gerai.
https://www.amazon.c...A...OVEV2N&th=1
o hialuronas kazkaip po keliu menesiu ziuriu prie pipetes tamset, lyg juoduot pradejo, cia taip turi buti? kazkaip nelabai ir benaudoju blink.gif
https://www.amazon.c...n...2Bacid&th=1

Ačiū labai, padėjote  :yahoo:  Skaičiau atsiliepimuose, kad hialuronas gelsta ar tai nuosėdos susidaro. Taigi, darau išvadą - pirkti reikia mažą kiekį. Sunaudojus, nusipirkti kitą buteliuką. O gal atsiras, kas nusipirko ir laikė neprasuktą? Gal jis genda tik atidarytas?  :4u:​ 

Atsakyti
OMG, ta rozine wub.gif

Gyvatiniai grazuoliai

Sitie kokie geri
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 18 rugsėjo 2018 - 12:27

gal kas nori dalintis? ax.gif- aš pradžiai nenoriu imti 3 butelių...

Kokia kaina gaunasi buteliuko?

Atsakyti
Mergaitės o JCREW gal kokia nuolaidą turite????
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 09 18, 12:53)
Hmmmzz, žėkit ką radau  unsure.gif

16: 5-HTP (5-hidroksitriptofanas)

Kūno gaminama aminorūgštis 5-HTP reguliuoja neurotransmiterio serotonino lygį smegenyse. 5-HTP papildo šalininkai teigia, kad jis gali padidinti energiją ir netgi gydyti depresiją. Pastarasis teiginys pagrįstas kai kuriais įrodymais, bet 5-HTP gali būti nevertas keliamos rizikos.

Iš 111 publikuotų 5-HTP tyrimų 2009 metų analizė rado tik du, atitinkančius griežtus standartus. Jie rodė, kad papildas gali būti geriau nei placebo depresijos atveju, bet tyrėjai jo nerekomendavo: jie taipogi pažymėjo, kad papildas gali būti susijęs su labai retu, bet potencialiai mirtinu eozinofilijos mialgijos sindromu, būsena, sukeliančia nepakeliamą skausmą.

5-HTP vartojimas taip pat gali išbalansuoti kitas smegenų medžiagas, ir sukelti pašalinius efektus, pavyzdžiui, nerimą.

VERDIKTAS: Nėra pakankamai duomenų, įrodančių, kad 5-HTP gali pakelti nuotaiką, bet užtenka rodančių, kad jis gali pakenkti.

JMD, gal tu mažiau skaityk biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas galite padeti del vaikisku Emu Australia batuku, padidinti/pamazinti jie ar atitinka ax.gif Peda dabar apie 17 cm, koki dydi patartumete pirkti ziemai? galvoju apie 11 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2018 09 18, 11:48)
Idek nuorodele tu miego kapsuliu😊🌷

https://www.vitacost...quid-softgels-1

QUOTE(tiubiteika @ 2018 09 18, 12:49)
Mergaitės o JCREW gal kokia nuolaidą turite????

turi 15 proc nuo raudonu kainu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 09 18, 10:24)

Jau man nededa ju I krepseli unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2018 09 18, 14:14)
Jau man nededa ju I krepseli  unsure.gif

Man deda biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(obuoline @ 2018 09 18, 13:57)
JMD, gal tu mažiau skaityk  biggrin.gif

Aš netyčia biggrin.gif