Pabandykit šitas apyrankes. Maniškiui išsigelbėjimas ir auto ilgesnės kelionės metu, ir lėktuve.
https://www.amazon.c...r...&ref=plSrch
Rekomenduociau AEROPOSTALE treningiukus plonesni kiek skaiciau. SU PUKELIU kaip suprantu siti kazkiek storesni dabar galima pilna komplekta susirinkti uz 26 pinigus... Atnesiojus kelis metus balta tai baisiai patenkinta. Medvilne puikiai nesiojasi ir skalbiasi, perdaug nesitampo, nesiburbuliuoja.
Taip pat isbandziau ju DZINSINIUS LEGINSUS tai mano nuomone palyginta su AE panasaus tipo, sakyciu jie plonesni uz AE, minksti, patogus bet greiciau susinesioja nes medziaga plonesne ir svelnesne, bet siuo metu kainos ju juokingos tai galima isbandyti NUO 13 PINIGU iki 22,60
Aeropostale imsiu pabandymui. Patarkit, kokį dydį imti, jei esu petit xs arba lietuviškai maža moterytė s
Gal baltų matėt?
oj kokia pažįstama situacija
Dukterecia turi ta pacia beda tai kapsules specialios su imbieru puikiai padeda.
Grynai balto keli metai nepasigaunu kad abi dalys butu vieno komplekto. Kas liecia dydi tai imkite ta kuri visada perkate ir tiks. Kadangi treningai "mankietuoti" tai nieko tokio ir mazesniam zmogui padoriai ziurisi
Ir ar dydziu lentele atitinka? 9 -39?
apyrankes
Svarbu jas uzdeti pagal instrukcija ant specialiai atmatuoto rieso tasko.
Ir mano vemia. Pasodinau į priekį. Jokių planšečių, dar tokį lenkišką sirupą duodu. Bet šiemet nereikėjo, nes su mano mašina važiavom. Vat didelėj tėčio mašinoj supa ir iš karto amen. Tada non stopu maitinam
Papildyta:
Nieko nepadeda. Aviaplant vadinasi. Kaip varo taip varo.