Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Del kelionu, pavydziu kuriu vaikai tik zyzia biggrin.gif Maniske vemia, tai kiekviena ilgesne kelione trauma man. Atrodo viskas gerai jau ir sugeba prie namu 5 metrams likus apsivemti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2018 10 15, 06:43)
Del kelionu, pavydziu kuriu vaikai tik zyzia biggrin.gif Maniske vemia, tai kiekviena ilgesne kelione trauma man. Atrodo viskas gerai jau ir sugeba prie namu 5 metrams likus apsivemti verysad.gif

Pabandykit šitas apyrankes. Maniškiui išsigelbėjimas ir auto ilgesnės kelionės metu, ir lėktuve.

https://www.amazon.c...r...&ref=plSrch
Atsakyti

Rekomenduociau AEROPOSTALE treningiukus plonesni kiek skaiciau. SU PUKELIU kaip suprantu siti kazkiek storesni dabar galima pilna komplekta susirinkti uz 26 pinigus... Atnesiojus kelis metus balta tai baisiai patenkinta. Medvilne puikiai nesiojasi ir skalbiasi, perdaug nesitampo, nesiburbuliuoja.
Taip pat isbandziau ju DZINSINIUS LEGINSUS tai mano nuomone palyginta su AE panasaus tipo, sakyciu jie plonesni uz AE, minksti, patogus bet greiciau susinesioja nes medziaga plonesne ir svelnesne, bet siuo metu kainos ju juokingos tai galima isbandyti NUO 13 PINIGU iki 22,60

Aeropostale imsiu pabandymui. Patarkit, kokį dydį imti, jei esu petit xs arba lietuviškai maža moterytė s  :4u: Gal baltų matėt?  :help:​ 

Atsakyti

oj kokia pažįstama situacija unsure.gif mano mažoji vemdavo, dabar jau atrodo išaugo, bet vis dar pasitaiko unsure.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2018 10 15, 07:43)

Dukterecia turi ta pacia beda tai kapsules specialios su imbieru puikiai padeda.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Ar Danijos parduotuvese rašo bato modelius? Iš ten vyriškis nusižiūrėjo Tommy Hilfiger batus ir nori būtent tokių. Kiek praverčiau internetinių parduotuvių, tik panašius randu... Gal kas ieškojot ir turit patarimą kaip rast? ax.gif
Atsakyti
Kaip šie nešiojasi?

https://www.nordstro...ker?color=BLACK
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2018 10 15, 08:47)
Aeropostale imsiu pabandymui. Patarkit, kokį dydį imti, jei esu petit xs arba lietuviškai maža moterytė s  4u.gif Gal baltų matėt?  help.gif​ </p>

Grynai balto keli metai nepasigaunu kad abi dalys butu vieno komplekto. Kas liecia dydi tai imkite ta kuri visada perkate ir tiks. Kadangi treningai "mankietuoti" tai nieko tokio ir mazesniam zmogui padoriai ziurisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkaka @ 2018 10 15, 09:41)

Ir ar dydziu lentele atitinka? 9 -39?
Atsakyti
tokios apyrankes puikiai padeda tiek suaugusiems, tiek vaikams. Nedidele jachta visa diena plaukiojom Ligurijos pakrante, bangavimas beprotiskas, ir nieko: mums patys italai jurininkai rekomendavo, tas pats tinka ir lektuvui, ir automobiliui.

apyrankes

Svarbu jas uzdeti pagal instrukcija ant specialiai atmatuoto rieso tasko.
Atsakyti

Ir mano vemia. Pasodinau į priekį. Jokių planšečių, dar tokį lenkišką sirupą duodu. Bet šiemet nereikėjo, nes su mano mašina važiavom. Vat didelėj tėčio mašinoj supa ir iš karto amen. Tada non stopu maitinam biggrin.gif svarbu ne tuščiu skrandžiu kad būtų. Dar labai gastrotussas padeda. Stebuklingai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingusia31 @ 2018 10 15, 09:39)
Dukterecia turi ta pacia beda tai kapsules specialios su imbieru puikiai padeda.

Nieko nepadeda. Aviaplant vadinasi. Kaip varo taip varo.
Atsakyti