Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Ingusia31 @ 2018 10 16, 14:25)
As nelabai zinau kam bet labai noriu padekoti ir pasidziaugti Ordinary atradimu  4u.gif  4u.gif  4u.gif Temoje kazkas uzsimine... pasidomejau... isbandziau ir man taaaip patiko viskas  rolleyes.gif Gerai kai yra kur pasigaut geru reikaliuku  bigsmile.gif aciu kas uzsiminet  4u.gif

Aš irgi susigundžiau čia paskaičius biggrin.gif šiandien gavau wub.gif

Carlin , džinsus iš " slim "ėmėt ?
Papildyta:
QUOTE(Sky_diver @ 2018 10 16, 19:15)
As irgi turiu Savannah striuke, tai labai dziaugiuosi. Nei pukuojasi, nei ka. Silta, kokybiska, grazi. Tikrai pirkciau dar karta ;)
Sildo pukai ;)

kokia mažiausia kaina pagaut ją galima bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibuteg: 16 spalio 2018 - 19:09
QUOTE(zibuteg @ 2018 10 16, 20:10)

Prie šių nebuvo pasirinkimo, tai ant etiketės regular. Kiek žiūrėjau, visi gražūs slim išparduoti. Regular pilna dyžių, o slim atsidarai - nieko blink.gif
Dar pirkau jai ūgio tik tik, ta prasme ėmiau 7 dydį, nors pagal ūgį jau 8 reiktų. Tai ilgis toks tik tik, bet dydžiu didesni jau kristų nuo liemens.
Bet nieko, svarbu gerai atrodo, patenkinta visa wub.gif dar reiks gap’e būtent slim pamedžiot.

O va šortai gap regular tai nukrito biggrin.gif
Atsakyti
7,8,10,11

https://www.nordstro.../...&bfact=true
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2018 10 16, 13:14)
pirkau tokia https://www.andrewma...duct/kendell.do vis dar turiu... ale eina ji peklan... pukai pukai ir dar karta pukai  unsure.gif Dydi man atitiko idealiai. Ir jeigu jau nuspresit pirkti tai atkreipkite demesi i dviguba liemene (jeigu modelyje bus) as nepirkciau ne uz ka sekancios panasios.  4u.gif

\

dukrai pirkau ,ta pati galiu pasakyti, lenda pukai, jei koks tamsesnis rubas,atrodo kaip is vistides doh.gif

ir skalbta gal tik koki karta
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2018 10 16, 18:56)
🤣 Kas ten sildo? 10cm medziagos ruozas ir uztrauktukas? 😊

A,vadinasi mano Andrew Marc su liemene, kur ikeliau. Man patogu ,nes visur bėgdama lekiu, net nesisegu striukių,tai tik ta liemene uždegu ir begu😁 tai tik dėl to patogu, daugiau šilumos nežinau kur ji prideda.
Tik iš esmės, man pats stilius nervina, man patinka su atlapais visokiais , o ta liemene kaip megztinis koks.
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2018 10 16, 20:10)
Aš irgi susigundžiau čia paskaičius biggrin.gif šiandien gavau  wub.gif
Papildyta:

kokia mažiausia kaina pagaut ją galima  bigsmile.gif  4u.gif

Aš pirkau už 210 be kelių centų, eurais išėjo apie 230. Nelenda pūkai, tikrai šiltas paltas smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrytės mama: 16 spalio 2018 - 19:53
Carlin Zara super skinny dzinsu maciau tikrai 😉
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2018 10 16, 18:56)
🤣 Kas ten sildo? 10cm medziagos ruozas ir uztrauktukas? 😊

Na kai skubi, tai vis neatlapota leki kai iš mašinos išlipinėji, ir pas mane ne 10cm, o kokia 30, nes per visą krūtinę ir pūkų yra toj liemenėj 4u.gif
Mašinoje patogu.
Taip sakant, kiekvienam savaip 4u.gif
Savannah striukėj patogu, kad užtrauktukas iš apačios atsisega, gal kitam bus nepatogu, kad perilga, ilgas užtrauktukas, sunkiau užsisegti ar pan. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(adrytės mama @ 2018 10 16, 20:53)
Aš pirkau už 210 be kelių centų, eurais išėjo apie 230. Nelenda pūkai, tikrai šiltas paltas  smile.gif .

Aš irgi pamašiai, apie 199-209$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 16 spalio 2018 - 20:08
QUOTE(evvva @ 2018 10 16, 20:44)
daug ko nekomentuosiu ,pasakysiu tik kad kasmyrai kur pirkom is Nordo su kverbatkom nerealus , minkstuciai  ir rankoves tos neerzina visai . MB pagyre ir pasveikino su 1000 kasmyru  lotuliukas.gif  ... na ka as galiu padaryt man ju vis mazai , ziema kitu rubu nenesiuoju  ax.gif

Blyn jauciuos vienas negatyvas siandien tomato.gif Panesiojau viena darbo diena... Man alkunes nelabai kaip... Issimuse lyg. Parasykit kai panesiosit kaip jums rodos... Man merino tai visiskai nesimusa tai gal del to taip atrodo o uniqlo kasmyras storesnis tai irgi sunkiai... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2018 10 16, 21:20)
Prie šių nebuvo pasirinkimo, tai ant etiketės regular. Kiek žiūrėjau, visi gražūs slim išparduoti. Regular pilna dyžių, o slim atsidarai - nieko  blink.gif
Dar pirkau jai ūgio tik tik, ta prasme ėmiau 7 dydį, nors pagal ūgį jau 8 reiktų. Tai ilgis toks tik tik, bet dydžiu didesni jau kristų nuo liemens.
Bet nieko, svarbu gerai atrodo, patenkinta visa  wub.gif dar reiks gap’e būtent slim pamedžiot.

O va šortai gap regular tai nukrito biggrin.gif

As savo pagaliukui irgi 9 metai tuoj tai tik is CP slimus perku 8 dydzio tai kaip tik. O va vasara pas mus kazkurioj pirkau sortukus plesyto dzinso tai 5 dydi emiau 🤣
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 10 16, 19:52)
Nupirkau dabar dukrai super skinny jeggins’us iš GAP, tai atrodo kaip boyfriendai  biggrin.gif  bet gerai, visai stiliova  bigsmile.gif  nes džinsai paplėšyti, palopyti biggrin.gif bet va super skinny tai be šansų kažką jaučiu rast. Tympos irgi nei vienos neaptempia. Gap laisvos, bet bent nekrenta.
Papildyta:
Landsend expedition parka tikrai labai šilta. Dukrai esu pirkus, turbūt šilčiausia kada noris turėta striukė.

Va šitos berniukiškos big boy visai ir nestambioms moterims tinkamos tarp kitko, ir tikrai šiltos https://www.landsend...997?sku_0=::616
Jų kasmet būna visokių spalvų.
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2018 10 16, 20:53)
Aš pirkau už 210 be kelių centų, eurais išėjo apie 230. Nelenda pūkai, tikrai šiltas paltas  smile.gif .

Gal ką praleidau, kas čia per paltas?
Atsakyti
As tai sita turiu. Ir visai nenervina liemene. Ir pukas nelenda. Ir silta be proto. https://www.amazon.c...n/dp/B01M0AX7HT
Tai jei sita kokybiska, neisivaizduoju, kokio kokybes aukstumo, Rudzio brangioji linija unsure.gif
Sia, beja, ilgai medziojau ir nukoviau uz 115 baksu biggrin.gif
Atsakyti