Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Rita003 @ 2018 10 24, 09:09)
Plonas jis, bet didelis, graziai susidrapiruoja. Dar nepranesiotas, nezinau del kokybes.

Gal imest realia foto? ax.gif
Atsakyti

Labas rytas, kas perkate DKNY  :4u:  Ar dydžiai atitinka? Žinau, kad visaip su tom prekėm būna  :D Ir suknelę, ir striukę nagai niežti pačiupti  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2018 10 24, 09:29)
maniškis vakar paėmė CK "treningus"- blyn, ten pasirodo sleepwear biggrin.gif  Nu bet po namus, tikrai sueis 4u.gif Dydis atitiko 4u.gif
O vat as tai baisiai nusivyliau Jcrew factory golfu - ne tik spalva man beryšio (tikejausi gyvesnės rožinės), bet ir riebalinė dėmė ant priekio kaip blynas  unsure.gif kas esat gavę su dėmėm, pavyko išskalbti?

as tai jcrew basutes gavau su sugadintu kulnu si karta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2018 10 23, 16:20)
Gal matet kur yra pirkti bigsmile.gif

Deja, bet labai gražus smile.gif

QUOTE(obuoline @ 2018 10 24, 09:29)
maniškis vakar paėmė CK "treningus"- blyn, ten pasirodo sleepwear biggrin.gif  Nu bet po namus, tikrai sueis 4u.gif Dydis atitiko 4u.gif
O vat as tai baisiai nusivyliau Jcrew factory golfu - ne tik spalva man beryšio (tikejausi gyvesnės rožinės), bet ir riebalinė dėmė ant priekio kaip blynas  unsure.gif kas esat gavę su dėmėm, pavyko išskalbti?

Čia šitos miegui?
https://www.nordstro.....lor=001 BLACK
Atsakyti

Labas rytas, kas perkate DKNY  :4u:  Ar dydžiai atitinka? Žinau, kad visaip su tom prekėm būna  :D Ir suknelę, ir striukę nagai niežti pačiupti  :4u:​ 

Labas rytas,

Kiek esu pirkusi, maikutės ir megztukai tikrai atitiko dydį (kaip jcrew, ck). Vasarinis švarkelis/striukytė pasitaikė didintas, sakyčiau puse dydžio. Žieminė striukė/paltas atitiko dydį. 👌

Atsakyti

maniškis vakar paėmė CK "treningus"- blyn, ten pasirodo sleepwear biggrin.gifNu bet po namus, tikrai sueis 4u.gifDydis atitiko 4u.gif
O vat as tai baisiai nusivyliau Jcrew factory golfu - ne tik spalva man beryšio (tikejausi gyvesnės rožinės), bet ir riebalinė dėmė ant priekio kaip blynas unsure.gifkas esat gavę su dėmėm, pavyko išskalbti?

Ringuva  skystas koncentruotas dėmių valiklis. Geriau nepavyko surasti  :4u:​  Tik visą rūbą skalbti reikės

Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 10 24, 09:23)
as ziurejau i unuqlo klostota sijona ir nedrisau bijojau., kad storins unsure.gif  o kokio ilgio jis ?

Pamatuosiu prie progos, bet manau taip iįs apie 75-80. Labai netgi lieknina, kiek čia visokiuose Promod prisimatavus - tai wow, neišsišoka tie "pūpsniai" ant strėnų biggrin.gif . Gal net pasifotkysiu, po pietų, jei pavyks biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2018 10 24, 09:48)

taip, tik reiktų turėti omenyje, kad jos siauresnes nei pavaizduota 4u.gif

QUOTE(Madam V @ 2018 10 24, 10:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="obuoline" data-cid="72241579" data-time="1540362590"><div><p>maniškis vakar paėmė CK "treningus"- blyn, ten pasirodo sleepwear vartotojo įkelta nuotraukaNu bet po namus, tikrai sueis vartotojo įkelta nuotraukaDydis atitiko vartotojo įkelta nuotrauka
O vat as tai baisiai nusivyliau Jcrew factory golfu - ne tik spalva man beryšio (tikejausi gyvesnės rožinės), bet ir riebalinė dėmė ant priekio kaip blynas vartotojo įkelta nuotraukakas esat gavę su dėmėm, pavyko išskalbti?</p></div></blockquote><p></p><p>Ringuva  skystas koncentruotas dėmių valiklis. Geriau nepavyko surasti  4u.gif​  Tik visą rūbą skalbti reikės</p>

ačiū, bandysiu 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Kiek esu pirkusi, maikutės ir megztukai tikrai atitiko dydį (kaip jcrew, ck). Vasarinis švarkelis/striukytė pasitaikė didintas, sakyčiau puse dydžio. Žieminė striukė/paltas atitiko dydį. 👌

Ačiū, labai padėjot :yahoo: Sale prekėms -20 nuolaida. Kažin, ar būna didesnė?  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2018 10 24, 08:59)
Labas rytas,
Nu ką - dėkoju už pirkinius, seniai bepirkau  4u.gif Uniqlo klostuotas super, nestorina per juosmenų šonus, respect  biggrin.gif Crew sukienka "išbliautom" pažastim irgi liuks, viskas ten ok, bile ne link priekiaus išbliovimas, - jau vien kišeniai kompensuoja  biggrin.gif , ilgis, spalva [navy]. Rodos, bus praktiškas dalykas.
Ačiū  4u.gif

paro sijoną uniqlo smile.gif gal dar neturiu, bet reikia unsure.gif
Atsakyti
Fragrancenet yra taxai?
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2018 10 24, 09:12)
Cia Gafsa uzrode smile.gif

O man linamog berods biggrin.gif

QUOTE(Madam V @ 2018 10 24, 10:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="obuoline" data-cid="72241579" data-time="1540362590"><div><p>maniškis vakar paėmė CK "treningus"- blyn, ten pasirodo sleepwear vartotojo įkelta nuotraukaNu bet po namus, tikrai sueis vartotojo įkelta nuotraukaDydis atitiko vartotojo įkelta nuotrauka
O vat as tai baisiai nusivyliau Jcrew factory golfu - ne tik spalva man beryšio (tikejausi gyvesnės rožinės), bet ir riebalinė dėmė ant priekio kaip blynas vartotojo įkelta nuotraukakas esat gavę su dėmėm, pavyko išskalbti?</p></div></blockquote><p></p><p>Ringuva  skystas koncentruotas dėmių valiklis. Geriau nepavyko surasti  4u.gif​  Tik visą rūbą skalbti reikės</p>

Del Ringuvos sutinku 100% http://ringuva.lt/ou...epeteliu(2).jpg tokiu isvaliau deme neaiskios kilmes , kurios niekas neeme.
Atsakyti