Gal imest realia foto?
Gal imest realia foto?
Labas rytas, kas perkate DKNY
Ar dydžiai atitinka? Žinau, kad visaip su tom prekėm būna
Ir suknelę, ir striukę nagai niežti pačiupti
O vat as tai baisiai nusivyliau Jcrew factory golfu - ne tik spalva man beryšio (tikejausi gyvesnės rožinės), bet ir riebalinė dėmė ant priekio kaip blynas
as tai jcrew basutes gavau su sugadintu kulnu si karta
Deja, bet labai gražus
O vat as tai baisiai nusivyliau Jcrew factory golfu - ne tik spalva man beryšio (tikejausi gyvesnės rožinės), bet ir riebalinė dėmė ant priekio kaip blynas
Čia šitos miegui?
https://www.nordstro.....lor=001 BLACK
Labas rytas, kas perkate DKNY
Ar dydžiai atitinka? Žinau, kad visaip su tom prekėm būna
Ir suknelę, ir striukę nagai niežti pačiupti
Labas rytas,
Kiek esu pirkusi, maikutės ir megztukai tikrai atitiko dydį (kaip jcrew, ck). Vasarinis švarkelis/striukytė pasitaikė didintas, sakyčiau puse dydžio. Žieminė striukė/paltas atitiko dydį. 👌
maniškis vakar paėmė CK "treningus"- blyn, ten pasirodo sleepwear
Nu bet po namus, tikrai sueis
Dydis atitiko
O vat as tai baisiai nusivyliau Jcrew factory golfu - ne tik spalva man beryšio (tikejausi gyvesnės rožinės), bet ir riebalinė dėmė ant priekio kaip blynaskas esat gavę su dėmėm, pavyko išskalbti?
Ringuva skystas koncentruotas dėmių valiklis. Geriau nepavyko surasti
Tik visą rūbą skalbti reikės
Pamatuosiu prie progos, bet manau taip iįs apie 75-80. Labai netgi lieknina, kiek čia visokiuose Promod prisimatavus - tai wow, neišsišoka tie "pūpsniai" ant strėnų
taip, tik reiktų turėti omenyje, kad jos siauresnes nei pavaizduota
ačiū, bandysiu
Labas rytas,
Kiek esu pirkusi, maikutės ir megztukai tikrai atitiko dydį (kaip jcrew, ck). Vasarinis švarkelis/striukytė pasitaikė didintas, sakyčiau puse dydžio. Žieminė striukė/paltas atitiko dydį. 👌
Ačiū, labai padėjot
Sale prekėms -20 nuolaida. Kažin, ar būna didesnė?
Nu ką - dėkoju už pirkinius, seniai bepirkau
Ačiū
paro sijoną uniqlo
O man linamog berods
Del Ringuvos sutinku 100% http://ringuva.lt/ou...epeteliu(2).jpg tokiu isvaliau deme neaiskios kilmes , kurios niekas neeme.