Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2018 10 26, 10:01)
Pasipuošiau šiand tais batais. Keisya, kadkojos neįkišat. Man dar vietos juose liekas. Gana daug  blink.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

na kojos sandara kita ir viskas, na ne visos tokio liaunom pedutem kai tu 4u.gif Tagi daug faktoriu lemia.

As pati niekada neturejau bedu del batu kiek siunciau, op va is yoox gavau tuos pusilgisu ir sakes turejau paprakaituot kad ikist koja ir nusprendziau, kad as nesikankinsiu taip nes nesamone, o va kita nare normliai ikisa koja.

Paziurejus i batus, manau ir man butu problema ikist koja, nes labai uzsiaurinta unsure.gif Nebent ten atsisuka tie groziai ir gali but placiau, bet tada vel klausimas ar norisi sukinet ten juos.

Bet as jau pasimokinau batai arba su raisteliais arba su uztrauktuku, tada man bedos nebus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 26 spalio 2018 - 08:26
QUOTE(JMD @ 2018 10 26, 08:01)
Pasipuošiau šiand tais batais. Keisya, kadkojos neįkišat. Man dar vietos juose liekas. Gana daug  blink.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Super wub.gif
Jusu siaura koja ir keltis zema.
Su batais negali nieko patart, nes reikia matuot.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 10 26, 09:24)
na kojos sandara kita ir viskas, na ne visos tokio liaunom pedutem kai tu 4u.gif  Tagi daug faktoriu lemia.

As pati niekada neturejau bedu del batu kiek siunciau, op va is yoox gavau tuos pusilgisu ir sakes turejau paprakaituot kad ikist koja ir nusprendziau, kad as nesikankinsiu taip nes nesamone, o va kita nare normliai ikisa koja.

Paziurejus i batus, manau ir man butu problema ikist koja, nes labai uzsiaurinta  unsure.gif Nebent ten atsisuka tie groziai ir gali but placiau, bet tada vel klausimas ar norisi sukinet ten juos.

Bet as jau pasimokinau batai arba su raisteliais arba su uztrauktuku, tada man bedos nebus biggrin.gif

Yra guma ir ji tampri. Neatsisuka. Aš kišu koją su šaukštu. Į RL riding boots neįkišau kojos ir aš. Dėjau užtrauktukus bet vistiek buvo gaidys. Pardaviau. Mano pėda tikrai ne liauna. Ir tikrai nesiaura. Gal reik tik stipriau ją maut. Pirmą kartą ir man jie sunkokai ėjo. Bet kitą sykį jau lengvai. Vietos juose daug ir pėda jaučias komfortoškai.
Papildyta:
QUOTE(vvjuka @ 2018 10 26, 09:40)
Super wub.gif
Jusu siaura koja ir keltis zema.
Su batais negali nieko patart, nes reikia matuot.

Tai va, negali žmogus žinot. Aš vaikui turii matuot būtinai batus. Ėmė bet kokie nebetikt.

Panos, gal turit kas naujus netikusius ankle boots 40 dydžio? Tik ne ant kablo.
Atsakyti
Komanda ar turite uniqlo uzsakymu?
Atsakyti

Ingusia31, man neatidaro telefone Jūsų nuorodos :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2018 10 26, 10:37)
<p>Ingusia31, man neatidaro telefone Jūsų nuorodos unsure.gif​ </p>

man irgi klaida meta
Atsakyti

Sveikos.

Ar perkate iš trespass.com?

Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2018 10 26, 11:39)
man irgi klaida meta

ir man neduoda balsuoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 10 26, 10:22)

Mane irgi domina šis klausimukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2018 10 26, 11:37)
<p>Ingusia31, man neatidaro telefone Jūsų nuorodos unsure.gif​ </p>

QUOTE(ericute @ 2018 10 26, 11:39)
man irgi klaida meta

QUOTE(kriisti @ 2018 10 26, 11:46)
ir man neduoda balsuoti  unsure.gif

Mergaitės as labai dekinga uz palaikyma. Siuo metu visiems neduoda prabalsuoti :/. Sistemoje kazkas nutiko.... verysad.gif Labai turiu vilties kad ne tik lietuvaiciai balsuot negali... nes butu labai neteisinga verysad.gif ir tikiu kad sistema kazkaip prades veikti greitu metu 4u.gif

Labai labai jums aciu uz palaiukyma dar karta 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
https://www.uniqlo.c...cgid=women-sale

gal kas pirkote, medvilne tai manau glamzysis ar ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 10 26, 10:22)

Kol kas ne, is cia perka Rudaplauke

QUOTE(Pinot noir @ 2018 10 26, 10:44)
<p>Sveikos.</p><p>Ar perkate iš trespass.com?</p>

Sveiki, taip
Atsakyti