Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ciurlionis @ 2018 10 26, 14:10)

QUOTE(Madam V @ 2018 10 26, 14:56)
Prabalsuota. Sveikatos mažam angeliukui  4u.gif​ </p>

Tikiu kad Adele kada nors pati jums padekos o dabar siuncia pacia nuostabiausia sypsena pasaulyje biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2018 10 26, 13:47)
JAU VEIKIA!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Prabalsuota, geros nuotaikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 10 26, 11:09)
kad tik padetu, puikiai  pamenu Adele, per issipildymo akcija, kazkaip ji man labai krito i aki tokio sviesumo ir gerumo mergyte.

Nes paciai visada suvirpa sirdis, nes ir mano dukryte turejo priepoli po skiepo praejus 2 men., ir ji staigiai issitempe ir pradejo melynuot, nekvepavo, pamaneu kaip buvo baisu...ir issigandau, kad ji deguonies negavo minute, kaip bus jos raida...Kosmose buvau tik pamenu kad ka sake greitoji ta vyras dare, dirbtini kvepavima jai ir panasiai, ir mediku zodziai skambes visada galvoje greitosios, nes kliniku renomobilis vis klause ar dar reikia atvykti !!!! Bet dekoju dievui viskas baigesi laimingai, tikiuosi Adelei ir pavyks vis daugiau 4u.gif
Papildyta:

uz tai ir klausiu del audinio, o va krutine tai pas mane skaitau ne didele tikrai, as nesu diziakrute bigsmile.gif  raso labai didinta, tai pagalvojau apie M dydi, bet daug niuansu, tiesiog ant modelio nu ji man tokia uch ach  biggrin.gif O man tas modelis atrodo klubus maskuotu kai tik, aisku gyvai as nesimatvau tokio tipo unsure.gif  Gafsa tuoj kai res coment  biggrin.gif

o siaip imete merina vel po 20 dol labiausia valdausi del jo, gal kas jau gavo kaip jis realiai, nes nu raso didintas labai

https://www.uniqlo.c...5SMA005000.html

Gafsa sako, kad yr tikimybe atrodyt kaip Katedros varpas. Be to, padalkos matosi, brrr.

QUOTE(Alexia @ 2018 10 26, 12:43)
O nekarščiavo ji tuo metu ?

QUOTE(Alexia @ 2018 10 26, 13:21)
Nebuvo, bet atsirado. Jokių įrodymų, kad nuo skiepo. O vat kad nuo staigaus temp pakilimo tai 99 proc tikėtina. Jei vaikas alergiškas tai manau, kad dermatitas atsirast galėjo. Kai kurių vaikų iš vis skiepyt negalima. Bet man labai baisu kai žmonės apskritai nebeskiepija vaikų  huh.gif

Nors kas nors protingai masto. Is kur tas noras iskart rinktis reciausias pagal tikimybe priezastis, atmetant dazniausias blink.gif bet rekomenduoju labai nuosirdziai, veltis i diskusija su skiepu priesininkais, tas pats kas su Jahovos liudytojais kalbet apie kraujo produktus. Duokit kelia.
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2018 10 26, 14:07)
Tikiu kad Adele kada nors pati jums padekos o dabar siuncia pacia nuostabiausia sypsena pasaulyje biggrin.gif

kokia nuostabi mergaitė wub.gif
beje, projekte dalyvauja dar dvi lietuviu seimos (Ноюс ir Zoe) , tai kasdien balsuoju uz si trejetuka
taip noretusi kad visi 3 lietuvaiciai pasidalintu prizines ju gyvenima paderinancias vietas 4u.gif
Atsakyti
Nereali Tiziana Terenzi Xix March kaina - su kodu 66,15$

Tiziana Terenzi Arethusa su kodu 64.88$

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 26 spalio 2018 - 13:50
QUOTE(Gafsa @ 2018 10 26, 15:23)
Gafsa sako, kad yr tikimybe atrodyt kaip Katedros varpas. Be to, padalkos matosi, brrr.
Nors kas nors protingai masto. Is kur tas noras iskart rinktis reciausias pagal tikimybe priezastis, atmetant dazniausias  blink.gif bet rekomenduoju labai nuosirdziai, veltis i diskusija su skiepu priesininkais, tas pats kas su Jahovos liudytojais kalbet apie kraujo produktus. Duokit kelia.

As ne pries skiepus, abu vaikai skiepyti, bet po ti trigubo abu sureagavo, nes po jo nieko nebebevo abiem nieko😆
Bet as esu uz tai, kad būtų fiksuojama jei kazkas reaguoja, kad dar ji tobulinti 4u.gif taika

Na o varpa surizikavau pajamt, dabar rinksiuos i kuria baznycia skabint eit reikės bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.ae.com - 30%
www.macys.com - 20%
www.swarovski.com
www.finishline.com
www.dillards.com
www.asos.com
www.uniformadvantage.com
www.samsonite.com - 20%
www.gilt.com
www.ralphlauren.com - 30%
www.luckybrand.com - $25 nuo $75
www.joesnewbalanceoutlet.com - 20%
www.wilsonsleather.com - $25 nuo $125
www.sierratradingpost.com - 25%
www.hautelook.com
www.loft.com - 60%
www.yoox.com
www.6pm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.abercrombiekids.com
www.shopdisney.com - 40%
www.childrensplace.com - 10$ nuo 40$

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.amway.com
www.sephora.com - 20%
www.stockngo.com
www.franciskurkdjian.com
www.timelessha.com
www.beautyencounter.com-15%
www.coastalscents.com
www.kyliecosmetics.com
www.vitacost.com - 16%
www.puritan.com - 25%
www.clarins.com
www.walgreens.com - 15% Beauty
www.urbandecay.com
www.skinstore.com - 25%
www.tanforless.com

Renkame

Agadir Argan Oil Volumizing Styling Mousse - po $7.79

Agadir Argan Oil Hair Treatment - po $13.30

Crest 3D White Luxe Diamond Strong Whitening Toothpaste - po $5.32

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 26 spalio 2018 - 15:00
SEPHORA

CRAZY8-20%

GYMBOREE-25%

CHILDRENS PLACE

RALPH LAUREN-30%

LOFT

ANN TAYLOR

H&M -27%

SKINSTORE -25%

SIERRATRAIDINGPOST-25%

Atsakyti
Gal kas iš patirties gali pasakyt ax.gif
Ar tokių:

ir tokių:

dydis skiriasi?

Emma turiu dvejus, abu 7 dydžio su 24,5 koja (kai kitus USA perku 8), nes vilna susiguli ir viskas o.k. Bet prie Elle atsiliepimai, kad mažinti unsure.gif Bijau prašaut...
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 10 26, 14:56)
As ne pries skiepus, abu vaikai skiepyti, bet po ti trigubo abu sureagavo, nes po jo nieko nebebevo abiem nieko😆
Bet as esu uz tai, kad būtų fiksuojama jei kazkas reaguoja, kad dar ji tobulinti 4u.gif  taika

Na o varpa surizikavau pajamt, dabar rinksiuos i kuria baznycia skabint eit reikės bigsmile.gif  biggrin.gif

Gausi rodytis biggrin.gif jei jau visai bus batai, teks juost diržą ir dėt kablukus.
Aš tai žinau kad būčiau matrioška biggrin.gif
Atsakyti
https://www.nordstro.....or=MEDIUM RED
https://www.nordstro.....r=MEDIUM BLUE
https://www.nordstro.....r=MEDIUM GRAY

https://www.nordstro...q...&bfact=true
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 26 spalio 2018 - 16:00
27 T keisciau i 26 ax.gif
Atsakyti