QUOTE(JMD @ 2018 02 03, 00:35)
Tu zinai kuria cia diena eidama i maxe uzejau i apranga. Na kas kart europoj eidama i parda praeinu, bet niekad ten nesu buvus. Uzejau. As kai pamaciau kainas su nuolaidom. Nuvirtau. Kazkokia klaikyzna 200. Nu zynocia ne. Lai pasiunta. O svarbiausia modelis dar kaip modelis, bet vat medziagu baisumas. Na tai retas. Kur geresne medziaga, tai kaina is viso kazkokia virskosmosine. Tai cia palygint kainu atzvilgiu rojus. Tai as suprantu visas pilnai. Kad matant kokybisko audinio siuolaikisko modelio dailu daikta zapadlo uz tokia kaina negriebt. Nesvarbu kad nioliktas.
Papildyta:
As visai cia i parduotuves nevaikstau del kainu, kad nervu negadinti ir del to, kad neitelpu i kelnes ir sukneles kazkokios trumpos. Nusipirkau palta is ASOS. Dar tokio ciudo nebuvau macius - kaip lenda plunksnos is pukiniu, tai is jo taip lenda sintiponas. Vaikstau apsisintiponijus
Ivertinau, kad JAV prekes tikrai simta kartu kokybiskesnes
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2018 02 03, 00:39)
aš net neabejoju

ir visiškai suprantu, tą norą pirkti, nes ir pati prisiperku ko reikia ir ko nereikia. Bet taip juokingai nuskambėjo

lietuviškos kainos tai mane išvis stebina. Aš kai Gedo pr. dirbti pradėjau, tai dabar dažniau į mūsų parduotuves užeinu ir būna vis nusiperku per durną galvą ką nors. Tai jau 100 kart persižegnojau dėl kokybės ir kainos santykio, bet vis tiek užlipu ant to paties grėblio

gražu, perku, o tada po vieno užsidėjimo metu lauk praktiškai
Gerai, kad man tokie norai nekyla cia pirkti. Net nupurte pagalvojus, kad reiketu i kokia parduotuve eiti. Fui