Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(juratela @ 2018 11 10, 15:26)
Pink tai kaip ir panaši į jų puslapyje parodytą, tik tokia purvina ta spalva  ax.gif
Vadinasi reikia imti juodą arba baltą, tikrai nesuklysta bus  biggrin.gif
Tos kelnės/timpos bais geros jų  4u.gif

Dar pilka ir navy liuks ax.gif
Papildyta:
QUOTE(RIJADA @ 2018 11 10, 15:45)
Šikalinė parduotuvė  tongue.gif  biggrin.gif

Fuj fuj kaip negražiai kalbi biggrin.gif isbanins is mamyciu forumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 11 10, 14:23)
Superine parduotuve  tongue.gif

Pypiec, Rijadą reik rimtai uūbanint. Uniqlo meilė nuo pirmo rūbo. Mano vaiks vienu metu 100% uniqlo dėvėjo.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 11 10, 15:54)
Pypiec, Rijadą reik rimtai uūbanint. Uniqlo meilė nuo pirmo rūbo. Mano vaiks vienu metu 100% uniqlo dėvėjo.

Aha rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 11 10, 14:15)
Gal yra odontologų čia ir pasakytų ar kenkia el. Sepeteliai emaliui ar ne?

Nes sūnui uzsakiau el. Sepetelu, nes jus normaliai nevalo dantu amžinas karas, kalbos ir panasiai. Manau gal bus tinkama higiena, nei paprastu kai nedavalo😚😗

Jei kenktu, negamintu. Svarbu naudoti pagal instrukcija.

QUOTE(Gafsa @ 2018 11 10, 14:50)
Irigatorium labiau gundykites. As jau gundausi. Drauges vaiku odontologas juos giria, kad pagaliau puikiai dantys isvalyti.

Va situo ir as gundausi.

QUOTE(RIJADA @ 2018 11 10, 14:50)
Esu skaiičiusi odontologo nuomonę, kad el. šepetėlius palikim žmonėms su negalia ir seniems, kuriems jau sunku įprastai valytis dantis, nes jie tam ir skirti. Visi kiti turėtų naudoti įprastus šepetukus. Tai ir negundo kažkaip.

Norėjau rapoją pacituoti, gavosi kriisti  biggrin.gif

Pagal sita logika tai ir siurbliai robotai, skalbykles ar indaploves tai irgi neigaliems ir senoliams sukurti, arba mazu maziausiai tinginiams, juk galima ir tradiciskai viska biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Panooooos, SOS. KAS TURIT TROŠKULĮ? Duokit paskaityt kąąąąą. Nes chana, biblėj nein sulaukt. unsure.gif
Atsakyti
Rijada, tau ramadanas. Tfu, džihadas. biggrin.gif
Atsakyti
Tai del Melisu dydzio niekas negalit patarti ? biggrin.gif nuuuu praaaasau pagalbos bigsmile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2018 11 10, 15:16)
Tai del Melisu dydzio niekas negalit patarti ?  biggrin.gif  nuuuu praaaasau pagalbos  bigsmile.gif  aciu  4u.gif

Man atitiko. Ir kiek matavau irgi
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 11 10, 16:17)
Man atitiko. Ir kiek matavau irgi

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
As labai pasigendu uniqlo berniuku kelniu su kailiuku krikscioniska kaina tokios man jos fainos negaliu du metus ziema avejo kai naujos 😆 kas uzmatysite sale kaina rekite😂
Papildyta:
JMD prikepiau varskiniu bucinuku nu faini skanus, nu bet saldumss....reikes tik galiuka i cukrų merkt bet ne visa😆😆😆kai kas nesiskundžia, bet man su kava be cukraus jau saldybe😃
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 11 10, 15:32)
As labai pasigendu uniqlo berniuku kelniu su kailiuku krikscioniska kaina tokios man jos fainos negaliu du metus ziema avejo kai naujos 😆 kas uzmatysite sale kaina rekite😂
Papildyta:
JMD prikepiau varskiniu bucinuku nu faini skanus, nu bet saldumss....reikes tik galiuka i cukrų merkt bet ne visa😆😆😆kai kas nesiskundžia, bet man su kava be cukraus jau saldybe😃

Atai kam tiek mirkei? Juk sakiau vieną pusytę, bišk
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 11 10, 15:14)
Rijada, tau ramadanas. Tfu, džihadas. biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tavo užrodytus Max Mara švarkus paėmiau du biggrin.gif Labai bijojau prašauti dydį, vienas vis tiek tiks. Gal kitą parduosiu paskui tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti