QUOTE(Gafsa @ 2018 12 06, 17:59)
QUOTE(JMD @ 2018 12 06, 17:45)
Coromandel. Labai jis gražiai ant manęs gula.
Aš dar turiu EDT, gaila, kad nebegamina, ir labai gailiuos, kad kažkada pusę bambalio išdalinau, dabar net sau gaila, nors apie 90 ml yra
QUOTE(RIJADA @ 2018 12 06, 18:28)
Aš dar turiu EDT, gaila, kad nebegamina, ir labai gailiuos, kad kažkada pusę bambalio išdalinau, dabar net sau gaila, nors apie 90 ml yra 
Nesveikas gėris. Einu ir mirštu pati nuo savo kvapo
QUOTE(RIJADA @ 2018 12 06, 19:28)
O kaip edp? Aš tik Edt turiu.
QUOTE(JMD @ 2018 12 06, 18:29)
Bet kas per briedas tame kvapų pasaulyje yra, niekaip nesuprantu
Ant manęs Rochas Absolu nu toks gėėris, toks nuostabus balzamas, kol susizgribau, kad ir tą nutraukė gaminti. Tai ačiū die, kad dar tas beautyencounter yra, du butelius užsipirkau, ir dar kaina juokinga. Daugiau niekur neradau.
Kaip baltai pavydziu Jums kvepalu ir to jausmo kai svaigsti nuo kvapo
QUOTE(stuleju @ 2018 12 06, 18:40)
Kodėl pavydit? Jokie netinka?
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 06, 18:35)
O kaip edp? Aš tik Edt turiu.
Kad tas pats kvapas, nesumaišysi aišku, bet EDT ryškesnis pačiulis, šokolado natos išlenda ne taip greitai, ryškesnis, ne toks plokščias. Nemoku kvapų apibūdinti, bet man taip šviečiasi. EDT bambalis yra NO, ryt skrendu ir kaip tik vešiuos atomiką su EDP
QUOTE(RIJADA @ 2018 12 06, 18:40)
Bet kas per briedas tame kvapų pasaulyje yra, niekaip nesuprantu
Jei tik koks gerulis kvepalas, sulaukęs milžiniško pasisekimo, tai jie arba reformuluoja, arba išvis nutraukia gamybą, nervai nelaiko
Ant manęs Rochas Absolu nu toks gėėris, toks nuostabus balzamas, kol susizgribau, kad ir tą nutraukė gaminti. Tai ačiū die, kad dar tas beautyencounter yra, du butelius užsipirkau, ir dar kaina juokinga. Daugiau niekur neradau.
Nu coromandelio tai nenutraukė ar tu ne apie tai? Dar sycomoras nu baisiai geras
QUOTE(JMD @ 2018 12 06, 19:42)
Kodėl pavydit? Jokie netinka?
Dar neradau kvepalu, kurie man neissauktu migrenos, o ir nebeieskau, pernelyg skausmingos paieskos
QUOTE(JMD @ 2018 12 06, 19:45)
Ne, žinok pradėjo nuo edt, o 2016 berods edp padarė. Kaip ir visi chanel- edt ir edp turbūt skirsis ne tik intensyvumu, toks jau jų bruožas.
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 06, 18:47)
Ne, žinok pradėjo nuo edt, o 2016 berods edp padarė. Kaip ir visi chanel- edt ir edp turbūt skirsis ne tik intensyvumu, toks jau jų bruožas.
Ai ta prasme. Bišk neinkirtau