Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(kriisti @ 2018 02 22, 13:52)
o cia uniqlo vilnos kelnes kol kas labai jom dziaugiuosi XL dydis, kaip tik ant salciu  biggrin.gif

čia gal tos su pamušalu? jei tos, tai pritariu - labai super, ir lengvos, ir šiltos. Tik geriau imti pilkas, nes prie mėlynų ir juodų labai kimba plaukai
Atsakyti

gal galima nuoroda kelniu :D

Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2018 02 22, 14:56)
čia gal tos su pamušalu? jei tos, tai pritariu - labai super, ir lengvos, ir šiltos. Tik geriau imti pilkas, nes prie mėlynų ir juodų labai kimba plaukai

taip cia su pamusalu, tai kad tik melynos buvo deja , bet melyna mano spalva, siaip matos, kad traukia, bet pasivalai ir gerai, labai patogios, keliai neissimusa wub.gif tik va dirzo reikia, nes pas mane kojos ne gazeles, tai jei ten gerai tai liemuo tada laisvas, bet kai sakant cia maze beda 4u.gif esme, kad ilgis tiko ko labiausiai bijojau
Atsakyti
As sitas labai giriu, tik dabar atsidarius zagtelejau, mokejau 30$ biggrin.gif
Lengvos, siltos, neperpuciamos, su 100cm klubais ir ne vapsvos liemeniu emiau L, pats tas.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 02 22, 12:52)
Niu va kaip, pas mane L dydis
vartotojo įkelta nuotrauka

o cia uniqlo vilnos kelnes kol kas labai jom dziaugiuosi XL dydis, kaip tik ant salciu  biggrin.gif

Nzn didesniu neduodi idet, gal kad per telefona fotkinta unsure.gif
Papildyta:
JMD TH as ir vyrui pirkau bet emiau tall tai tiko ir viena tiko TH regular tikrai, RL bliuzonuka plona emiau ir tiko XL rolleyes.gif

Tai va. Mūsų figūros vašče skirtingos. Užtat visai kitaip. Aš stambesnė.
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2018 02 22, 14:57)
<p>gal galima nuoroda kelniu biggrin.gif<b></b><i></i><u></u><sub></sub><sup></sup><strike></strike>
</p>

WOMEN TWEED TROUSERS , taip vadinas nededa nuorodos nebera ju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 02 22, 13:59)
taip cia su pamusalu, tai kad tik melynos buvo deja , bet melyna mano spalva, siaip matos, kad traukia, bet pasivalai ir gerai, labai patogios, keliai neissimusa wub.gif tik va dirzo reikia, nes pas mane kojos ne gazeles, tai jei ten gerai tai liemuo tada laisvas, bet kai sakant cia maze beda 4u.gif esme, kad ilgis tiko ko labiausiai bijojau

aš atsilenkiu juosmenį smile.gif nes imu laisvesnes, sėdėt darbe viskas spaudžia smile.gif pilkos yra eglutės rašto ir toks vaizdas, kad kažkokia medžiaga lyg kitokia, visai niekas nekimba
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 22, 15:00)

na as skaitau save tipine gruse, jei svoris auga tai ant siknos ir koju 4u.gif , kojos ne is pazastu pas mane uztenk inch 32 kai buna, zodz reikia 82 cm Ir su rubais man pakankamai paprasta, nes ir rankos neper ilgos tik uzupakalis kai reikiant unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(eglegle @ 2018 02 22, 15:01)
aš atsilenkiu juosmenį smile.gif nes imu laisvesnes, sėdėt darbe viskas spaudžia smile.gif pilkos yra eglutės rašto ir toks vaizdas, kad kažkokia medžiaga lyg kitokia, visai niekas nekimba

reikes pastebet, nes tikrai mielai dar vienas tireciau, ti, va man idomu, kaip bus po skalbimo, del to pamusalo bijau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 02 22, 13:59)
As sitas labai giriu, tik dabar atsidarius zagtelejau, mokejau 30$ biggrin.gif
Lengvos, siltos, neperpuciamos, su 100cm klubais ir ne vapsvos liemeniu emiau L, pats tas.

Ačiū, šitų vis neužtaikydavau smile.gif
dar fainos EZY modelio kelnės, irgi nebėra (gal bus kada? ar jie įmeta senų?)
Atsakyti
Gavau XS ,norėčiau mainyti į S, gal kam netiko?smile.gif labai graži wub.gif
https://www.jcrew.co...=lapis&N=MEDIUM
Atsakyti
PHARMACA
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 22, 13:00)

Tu pati storiausia šitam mūsų kolektyve hah.gif hah.gif hah.gif popc1.gif pleasantry.gif
Papildyta:
kriisti, nu bais mažos fotkės,nieko neįžiūriu rolleyes.gif smile.gif Bet kiek matosi ,tai tikrai viskas oki.O tu jau plovei tą kvarkaliuotą megztuką,kaip,kokiu būdu?Viskas ok?
Atsakyti