Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2018 03 02, 11:43)
man labiausiai jie patinka kad po keliu skalbimu kaip nauji  bigsmile.gif
ziauriniai dzinsai  wub.gif

ką tik pirkai,kada spėjai tiek išsimurzint,kad kelis kartus išplaut biggrin.gif tuo labiau,kad jie tikrai ne iš tepliųjų atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 03 02, 11:44)
ką tik pirkai,kada spėjai tiek išsimurzint,kad kelis kartus išplaut  biggrin.gif tuo labiau,kad jie tikrai ne iš tepliųjų atrodo  biggrin.gif

As plaunu dzinsus kasdien, kaip ir visus rubus po vieno uzsidejimo biggrin.gif dabar tik juos ir nesioju, patogus kaip treningai biggrin.gif
p.s. sestadieni gavau, siandien jau penktadienis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 02 kovo 2018 - 11:46
QUOTE(spygliz @ 2018 03 02, 12:45)
As plaunu dzinsus kasdien, kaip ir visus rubus po vieno uzsidejimo  biggrin.gif dabar tik juos ir nesioju, patogus kaip treningai  biggrin.gif
p.s. sestadieni gavau, siandien jau penktadienis  biggrin.gif

su kokiais klubais ėmėt 28 dydį? gal imt 27 nėra (klubai apie 96-97)mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 03 02, 12:30)
Svarbu per perkančių  nuorodas rodytų,o ne mano  biggrin.gif

suknios https://www.ralphlau...amp;prefv2=Sale

ačiū, ber ir nebėr mano suknios

QUOTE(spygliz @ 2018 03 02, 12:45)
As plaunu dzinsus kasdien, kaip ir visus rubus po vieno uzsidejimo  biggrin.gif dabar tik juos ir nesioju, patogus kaip treningai  biggrin.gif
p.s. sestadieni gavau, siandien jau penktadienis  biggrin.gif

blink.gif suknias, palaidines taip. Džinsai savaitę atlaiko.
Atsakyti
Bet tai kam plaut po vieno užsidėjimo ,jei nei kvapo,nei dėmės jokios biggrin.gif Čia grynai įprotis,priklausomybė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 03 02, 11:58)
Bet tai kam plaut po vieno užsidėjimo ,jei nei kvapo,nei dėmės jokios  biggrin.gif Čia grynai įprotis,priklausomybė  biggrin.gif

Nezinau, man smagu kaip svariu ranksluosciu sluostytis lygiai taip pat ir i svarius rubus list unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 02 kovo 2018 - 12:02
QUOTE(spygliz @ 2018 03 02, 13:00)
Nezinau, man smagu kaip svariu ranksluosciu sluostytis lygiai taip pat ir i svarius rubus list  unsure.gif

Pas mane ir taip sekmadieniais lyginimo būna 2 valandoms. Jei dar kasdien ir džinsus plaučiau, reiktų tarnaitės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 02 kovo 2018 - 12:03
QUOTE(Alexia @ 2018 03 02, 12:02)
Pas mane ir taip  sekmadieniais lyginimo būna 2 valandoms. Jei dar kasdien ir džinsus plaučiau, reiktų tarnaitės.

mano dziovykle taip isdziovina, kad nereikia nieko lygint unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Alexia @ 2018 03 02, 12:02)
Pas mane ir taip  sekmadieniais lyginimo būna 2 valandoms. Jei dar kasdien ir džinsus plaučiau, reiktų tarnaitės.

pas mane kasdien 2 skalbimai buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 03 02, 12:00)
Nezinau, man smagu kaip svariu ranksluosciu sluostytis lygiai taip pat ir i svarius rubus list  unsure.gif

Būna ir aš po 1 karto plaunu,bet ne visada rolleyes.gif

Lygint ir aš lyginu daug ką,nors gal ir nebūtina pagal išvaizdą smile.gif .Kas ,kad džiovyklėj džiovinu.Vistiek maloniau į išlygintus rūbus ir patalynę lyst - kiekvienai savi įpročiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 03 02, 13:07)
Būna ir aš po 1 karto plaunu,bet ne visada  rolleyes.gif

Lygint ir aš lyginu daug ką,nors gal ir nebūtina pagal išvaizdą  smile.gif .Kas ,kad džiovyklėj džiovinu.Vistiek maloniau į išlygintus rūbus ir patalynę lyst - kiekvienai savi įpročiai  biggrin.gif

blyn, gal veikt neturite, kad net patalyne lygint...... biggrin.gif blink.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif

as lyginnu isvis tik marskinius vyrui ir sau, na dabar jau ir sunui, duagiau nieko iskreciu padxiaunu nusiimu ir rengiuos biggrin.gif

tada is lyginimu neislysciau blyn biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 03 02, 13:07)
Būna ir aš po 1 karto plaunu,bet ne visada  rolleyes.gif

Lygint ir aš lyginu daug ką,nors gal ir nebūtina pagal išvaizdą  smile.gif .Kas ,kad džiovyklėj džiovinu.Vistiek maloniau į išlygintus rūbus ir patalynę lyst - kiekvienai savi įpročiai  biggrin.gif

tai va, prisikuriam darbų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 03 02, 12:12)
blyn, gal veikt neturite, kad net patalyne lygint...... biggrin.gif  blink.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif

Yra zmoniu, kurie neisivaizduoja nelygintu kelnaiciu ir kojiniu. ax.gif

JCREW FACTORY 40% Clearance, laukiu noru

Renkasi naujas LOFT
Atsakyti