Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

mergaites, gal kuri iesko puikiu batuku pavasariui wub.gif
Nauji TOBULI Timberlandai. Nesunesiuojamos labai kokybiskos waterproof odos.
Dydis 7us 38 eu Tiktu ~24-24.3 cm pedai .
atiduociau tik uz 57 eur
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2018 03 04, 10:18)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lyn" data-cid="72022324" data-time="1520150709"> Vilnietes, gal kas zinot, kur galima nereiklalingus, bet gerus rubus ir batus po spintos revizijos priduot?</blockquote> Caritui, jei norit atiduot. Paco g. galima priduoti arba įmesti į ten esantį drabužių konteinerį. Jie pageidauja esamo sezono drabužių, žiemą-žieminių, vasarą-vasarinių ir t.t.
<p> </p>
<p>Arba į komisus nešt.</p>

QUOTE(Carlin @ 2018 03 04, 10:23)
Į Caritas esu vežus ne vieną sykį, visada priima maloniai. Sakė jiems daug ko trūksta.

Aciu, ten ir nuvesiu

Dar klausimas- pavargau kasmyrus skalbt rankomis, kokiomis programomis skalbiat? Dziovint dziovykleje tai matyt tikrai negalima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 04 kovo 2018 - 10:46
QUOTE(JMD @ 2018 03 04, 09:00)
O čia jum gražios tos maikės?  rolleyes.gif

Ne visos tokios senos tarkos kaip tu ir gali nešioti visokius babaušiukus ant maikių ar megztukų biggrin.gif Man tai šios įdėtos maikės fainos.Vat megztukų grožio su vištom tai niekaip nesupratau biggrin.gif
Dėl skonio nesiginčijama 000189.gif biggrin.gif

Džinsų neimat biggrin.gif ?Gal kažkuriai patiks.Kainos po 27.50 dol ir kt.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 03 04, 10:47)
Ne visos tokios senos tarkos kaip tu ir gali nešioti visokius babaušiukus  ant maikių ar megztukų biggrin.gif Man tai šios įdėtos maikės fainos.Vat megztukų grožio su vištom tai niekaip nesupratau biggrin.gif
Dėl skonio nesiginčijama 000189.gif  biggrin.gif

Džinsų neimat  biggrin.gif ?Gal kažkuriai patiks.Kainos po 27.50 dol ir kt.

Nu pamaniau kad kažką būsiu praleidus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2018 03 04, 10:42)
Aciu, ten ir nuvesiu

Dar klausimas- pavargau kasmyrus skalbt rankomis, kokiomis programomis skalbiat? Dziovint dziovykleje tai matyt tikrai negalima?

Skalbiu tik skalbyklėje vilnos rėžimu ir mažinu apsukas, nes dabartinė skalbyklė kažkodėl ant vilnos 900 deda, kas yra per daug, tai mažinu iki kokių 600. Džiovinu džiovyklėje vilnos programa, bet pas mane džiovyklė su tuo vilną tausojančiu ženkliuku.
Atsakyti
O man kasmyrai du su skylutėmis ardurado😑 kandziu nera, skalbiu tik vilna kiba siulas ne kazka😗
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 03 04, 12:45)
O man kasmyrai du su skylutėmis ardurado😑 kandziu nera, skalbiu tik vilna kiba siulas ne kazka😗

O iš kur žinot, kad kandžių nėra? Skraidančios kandys drabužių negraužia, juos graužia vos išsiritusios kandžių lervos, kurios tik vėliau virsta drugiais ir yra pastebimos. Laikykit vilnonius drabužius uždaruose plastikiniuose maišeliuose, tik tada tikrai žinosit, kad skylutės ne nuo kandžių.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 03 04, 11:29)
Skalbiu tik skalbyklėje vilnos rėžimu ir mažinu apsukas, nes dabartinė skalbyklė kažkodėl ant vilnos 900 deda, kas yra per daug, tai mažinu iki kokių 600. Džiovinu džiovyklėje vilnos programa, bet pas mane džiovyklė su tuo vilną tausojančiu ženkliuku.

Dekui. Jau bandau. Tik mano skalbykle mete 800 apsuku vilnos programoje, tai nustaciau 600. Visai nieko pries, kad is pasitrauktu smile.gif pabandysiu ir dziovykleje isdziovint
Atsakyti
Laba diena,
O old navy galutines kainos ,sportiniu aprangu,is tos nuorodos,ar yra papildoma nuolaida?
Atsakyti
BANANA REPUBLIC

JCREW FACTORY

GUESS

JOESNEWBALANCEOUTLET 30%, dienos kedai 28$

SHOPJUSTICE

LANDSEND papildoma 20% visoms lauko prekems

MACYS

OLD NAVY

RALPH LAUREN

SAKSOFF5TH

QUOTE(ericute @ 2018 03 04, 12:05)
Laba diena,
O old navy galutines kainos ,sportiniu aprangu,is tos nuorodos,ar yra papildoma nuolaida?

Krepsy kainos galutines

LOFT nedaug truksta iki free ship
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 04 kovo 2018 - 12:20
QUOTE(Lyn @ 2018 03 04, 11:59)
Dekui. Jau bandau. Tik mano skalbykle mete 800 apsuku vilnos programoje, tai nustaciau 600. Visai nieko pries, kad is pasitrauktu smile.gif  pabandysiu ir dziovykleje isdziovint

Aš pirmą kart su nauja skalbykle skalbdama tail sugadinau merinuką. Nes net nepagalvojau, kad Miele gali nustatyti automatiškai per dideles apsukas vilna, nes senojoje Electrolux gal tik 400 buvo. Tai dabar visada mažinu.
Atsakyti
QUOTE(XSaulute @ 2018 03 04, 12:59)
O iš kur žinot, kad kandžių nėra? Skraidančios kandys drabužių negraužia, juos graužia vos išsiritusios kandžių lervos, kurios tik vėliau virsta drugiais ir yra pastebimos. Laikykit vilnonius drabužius uždaruose plastikiniuose maišeliuose, tik tada tikrai žinosit, kad skylutės ne nuo kandžių.

Tai kad juose ir laikau
Atsakyti