Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Aišku būtų gerai, kad daugiau kas galėtų pasidalinti įspūdžiais apie tas kelnes, nes šlavė jas masiškai smile.gif Gal čia aš viena tokia NESTANDART bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2018 03 12, 21:22)

Man tai iš vis čia jų užpakaliai na adno lico biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkaka @ 2018 03 12, 19:35)
Aišku būtų gerai, kad daugiau kas galėtų pasidalinti įspūdžiais apie tas kelnes, nes šlavė jas masiškai smile.gif Gal čia aš viena tokia NESTANDART  bigsmile.gif
Papildyta:

ir man atrodo, kad tik dydis skiriasi foto.
Atsakyti
KateSpade yra surprise sale. Neblogos kainos. Atidaro su bet kokiu el pastu suvedus ir bet koki zip koda
https://m.surprise.k...siteID=katesale

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleja.lt: 12 kovo 2018 - 19:39
QUOTE(Gafsa @ 2018 03 12, 20:38)
ir man atrodo, kad tik dydis skiriasi foto.

Čia ne dydis, o figūros skiriasi, juk labai aiškiai matosi. Abiejų liemuo vienodas, o klubai ir užpakaliai skiriasi, todėl ir vaizdas visiškai kitoks. Marisa berniukiškai figūrai, o Julie toms, kurių liemuo nuo klubų min 30cm skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(Murkaka @ 2018 03 12, 20:35)
Aišku būtų gerai, kad daugiau kas galėtų pasidalinti įspūdžiais apie tas kelnes, nes šlavė jas masiškai smile.gif Gal čia aš viena tokia NESTANDART  bigsmile.gif
Papildyta:

QUOTE(XSaulute @ 2018 03 12, 20:53)
Čia ne dydis, o figūros skiriasi, juk labai aiškiai matosi. Abiejų liemuo vienodas, o klubai ir užpakaliai skiriasi, todėl ir vaizdas visiškai kitoks. Marisa berniukiškai figūrai, o Julie toms, kurių liemuo nuo klubų min 30cm skiriasi.

Aš tai ant Loft padėjau didelį tašką, nes jie rašo dydžius belekokius, gerai, kad brangiai nemokėjau. Maikė M maišas, bliuska S idealiai, megztinis S idealiai, suknelė S maža - dukrai atidaviau, Julie fit kelnės 10 dydis idealiai, Marisa fit kelnės 10 dydis iškritau. Nors pagal aprašymą man turi tikti būtent Marisa fit. Kosmosas.
Atsakyti
QUOTE(Murkaka @ 2018 03 12, 19:35)
Papildyta:

Ir man vienodi, tik viena M kita XL dydzio.
Atsakyti
QUOTE(XSaulute @ 2018 03 12, 19:53)

Nu ir kas, kad liemuo vienodas? Ryzoji visa stambesne, ir uzpakalis, ir slaunys, ir del liemens galima gincytis, nes bliuzka uzleista. Net rankos jos stambesnes, man aiskiai matosi, kad jos per visur skiriasi maziausiai vienu dydziu.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 03 12, 20:57)
Aš tai ant Loft padėjau didelį tašką, nes jie rašo dydžius belekokius, gerai, kad brangiai nemokėjau. Maikė M maišas, bliuska S idealiai, megztinis S idealiai, suknelė S maža - dukrai atidaviau, Julie fit kelnės 10 dydis idealiai, Marisa fit kelnės 10 dydis iškritau. Nors pagal aprašymą man turi tikti būtent Marisa fit. Kosmosas.

4u.gif 4u.gif pritariu biggrin.gif
Kelnes gavau melynas, tai nukisau toliau i spinta, kad net nematyciau, nezinau, koks ju dydis ir ant ko tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 03 12, 20:00)
Tai suprantu kad džiulkas reik pirkt tom kurių blauzdikės šakaliai, šikna kaip krepšas ir liemuo plonas ane?

Nu, kad ne. Pirkau sitas raudonas julie 10dydi.Su 106cm uzpakaliu, slaunys ties klynuku storiausia vieta 63cm. Ale liemuo 86cm. Labai patogios. Daugiau i laisvesne puse. Bet 8 dydis jau celiulitas lystu turbut.
Atsakyti

Komentuoju raudonas julie kelnes. Pirkau dukrai, jos išmatavimai: 72-96, 4 dydį. Kojos plonos, tai per kojas gerai, kaip ant manekenės, o liemuo turėtų būt dviem dydžiais mažesnis. Sugalvojau pasimatuoti aš, 88-105. Man per liemenį idealiai, o kojos tragedija. Išvada: reikia plonų kojų ir plataus liemens 😁.

Atsakyti
Atitaikius dydį/modelį labai fainos kelnės wub.gif O jei netinka dydis,tai aišku belekaip be ryšio atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Audii6 @ 2018 03 12, 20:18)
<p>Komentuoju raudonas julie kelnes. Pirkau dukrai, jos išmatavimai: 72-96, 4 dydį. Kojos plonos, tai per kojas gerai, kaip ant manekenės, o liemuo turėtų būt dviem dydžiais mažesnis. Sugalvojau pasimatuoti aš, 88-105. Man per liemenį idealiai, o kojos tragedija. Išvada: reikia plonų kojų ir plataus liemens 😁.</p>

O man atvirksciai- julie velvetkes issitampo per slaunis tik apsimovus ir kabo galife ''kisenes'' virs keliu.
Atsakyti