Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

492 Klaipedos dezute gauta!!
Atsakyti
QUOTE(weja @ 2018 03 13, 14:18)
Jau seniai ziuriu i ji  ax.gif , gal zinot kokia galutine kaina butu? 4u.gif

50.62 EUR
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2018 03 13, 14:43)
labai labai fainos rankines wub.gif  aciu komandai uz nupirkima :*  Turiu 3 spalvas- tai nzn net kurios maziausiai nenoriu  biggrin.gif

kokia jų mažiausia kaina buvo rolleyes.gif ?42.99 ar buvo mažesnė ?Mąstau gal išparduotuvėj žiūrėt ,gal visai reikia hmm.gif smile.gif
Papildyta:
Gal kuri naudojate tokį dalyką . Kur perkate,už kiek ?

Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2018 03 13, 15:17)
kazkas su radiniais pirko uz 26 berod, bet pastiliu rado  biggrin.gif

o be pastilių brangesnės jau buvo biggrin.gif ?

kaip čia taip įdomiai pasicituoja - ne apačioj ,o viršuj unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 13 kovo 2018 - 15:20
QUOTE(rapoja @ 2018 03 13, 16:13)
kokia jų mažiausia kaina buvo  rolleyes.gif ?42.99 ar buvo mažesnė ?Mąstau gal išparduotuvėj žiūrėt ,gal visai reikia hmm.gif  smile.gif

kazkas su radiniais pirko uz 26 berod, bet pastiliu rado biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 03 13, 16:20)
kokia jų mažiausia kaina buvo  rolleyes.gif ?42.99 ar buvo mažesnė ?Mąstau gal išparduotuvėj žiūrėt ,gal visai reikia hmm.gif  smile.gif
Papildyta:
Gal kuri naudojate tokį dalyką . Kur perkate,už kiek ?

Papildyta:

o be pastilių brangesnės jau buvo  biggrin.gif ?

kaip čia taip įdomiai pasicituoja - ne apačioj ,o viršuj  unsure.gif  biggrin.gif

as maciau tik 42,99 dol pigiau ne, bet gal tik nemaciau 4u.gif man normaliai pacitavo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 13 kovo 2018 - 15:22
QUOTE(obuoline @ 2018 03 13, 14:58)
mano drauge  biggrin.gif aš riužavą irgi mylėčiau iki dangaus ax.gif  wub.gif
aš  kaip tik laukiu žydrai pilko biggrin.gif  bais įdomu, ar prilips  unsure.gif

Aš galvojau tik mane seną bobą ant riūūžavos traukia nes vaikėju biggrin.gif kur bežiūriu tik riūžavus skurlius matau gėlytes blizgučius ir tt. Nežinau keista ta liga. Kaži kaip vadinas? biggrin.gif kapiec ar dar kitaip biggrin.gif
Atsakyti
[quote=rapoja,2018 03 13, 16:20]
kokia jų mažiausia kaina buvo rolleyes.gif ?42.99 ar buvo mažesnė ?Mąstau gal išparduotuvėj žiūrėt ,gal visai reikia hmm.gif smile.gif

Cia kur pigesni buvo tai kita spalva light toffee atrodo, o raudonu nebuvo pigiu. jeigu nebuciau gavus light toffee buciau raudona emus, patogus, grazus, storos odos wub.gif
svoris jo apie 0.45
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolipa: 13 kovo 2018 - 15:43
QUOTE(RIJADA @ 2018 03 13, 14:59)
Pas ką  reikėtų nešti?

As i Lominda nesu.

QUOTE(JMD @ 2018 03 13, 15:28)
Aš galvojau tik mane seną bobą ant riūūžavos traukia nes vaikėju  biggrin.gif kur bežiūriu tik riūžavus skurlius matau gėlytes blizgučius ir tt. Nežinau keista ta liga. Kaži kaip vadinas?  biggrin.gif  kapiec ar dar kitaip biggrin.gif

Mano drauge kelia foto is Romos, visi aplink pilkai juodi, o ji prie neutralios aprangos priderinusi ryskiai rozini MK Jet Set Travel Large Crossbody ir kailini salika, kur persineria per skyle jame, nu uoga ir bomba. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 03 13, 15:28)
Aš galvojau tik mane seną bobą ant riūūžavos traukia nes vaikėju  biggrin.gif kur bežiūriu tik riūžavus skurlius matau gėlytes blizgučius ir tt. Nežinau keista ta liga. Kaži kaip vadinas?  biggrin.gif  kapiec ar dar kitaip biggrin.gif

Bet tai kas čia nesenai kalbėjo,kad riužava vyresnėms feeee kokia beskonybė biggrin.gif ?Kam ateinant,kam nueinat matyt mirksiukas.gif ....
Va taip tau bus unsure.gif hihihi.gif
https://www.facebook...61570150450206/
Papildyta:
QUOTE(jolipa @ 2018 03 13, 15:37)
Cia kur pigesni buvo tai kita spalva light toffee atrodo, o raudonu nebuvo pigiu. jeigu nebuciau gavus light toffee buciau raudona emus, patogus, grazus, storos odos  wub.gif
svoris jo apie 0.45

Aš jei imčiau,tai imčiau tą rudą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 03 13, 16:49)
Bet tai kas čia nesenai kalbėjo,kad riužava vyresnėms feeee kokia beskonybė biggrin.gif ?Kam ateinant,kam nueinat  matyt  mirksiukas.gif ....
Va taip tau bus  unsure.gif hihihi.gif
https://www.facebook...61570150450206/
Papildyta:

Aš jei imčiau,tai imčiau tą rudą ax.gif

tai ji parduoda isparduotuveje 4u.gif 52 eur
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 03 13, 15:51)
tai ji parduoda isparduotuveje 4u.gif 52 eur

tai va ir klausinėjuos kainų,svarstau ar reikia biggrin.gif
Atsakyti
Ne į temą, gal rekomenduotumėt kur Vilniuje blakstienų laminavimą darėtės ir patiko?
Atsakyti