QUOTE(rapoja @ 2018 03 14, 17:59)
Ką pirkai
FP striukė paltas man grynai kaip kaldra

Papildyta:
o čia nėra,gi - 20 proc dabar https://www.bergdorf...t=CHANEL Beauty

FP striukė paltas man grynai kaip kaldra

Papildyta:
o čia nėra,gi - 20 proc dabar https://www.bergdorf...t=CHANEL Beauty
O chaneliui taiko?
QUOTE(Gafsa @ 2018 03 14, 18:04)
O chaneliui taiko?
Jooo ko gero netaiko

Taiko vis tik.Susidėjau bile ko - pritaikė chanelio lūpdažiams.
QUOTE(rapoja @ 2018 03 14, 18:08)
Jooo ko gero netaiko
...

o koks kodas?
Tie chanelio lūpdažiai visai sueitų

Gafsa kai užrodei prieš metus tą flirtą, tai taip ir nebepaleidžiu jo. Visi kiti mėtosi nenaudojami. Nors man tinka šaltos spalvos, bet tas kažkaip prilipo, nes ta spalva kažkokia nei šilta, nei šalta. Minusas tik, kad labai neskalsus, reikia labai dažnai atnaujinti ant lūpų, todėl greitai pasibaigia. Bet ypač vasarai spalva nuostabi.
Manau, kad su visais parsiuntimais tas 20 % susilygina, ką vietoj pirktumėm, nelabai apsimoka siųstis.
Manau, kad su visais parsiuntimais tas 20 % susilygina, ką vietoj pirktumėm, nelabai apsimoka siųstis.
QUOTE(rastafarinas @ 2018 03 14, 18:20)
BEAUTY - tik reik prisidėt prekių už reikiamą sumą.Bet aš taip ir nesuprantu ar taiko-lyg pritaikė,paskui vėl nebe

QUOTE(rapoja @ 2018 03 14, 18:27)
BEAUTY - tik reik prisidėt prekių už reikiamą sumą.Bet aš taip ir nesuprantu ar taiko-lyg pritaikė,paskui vėl nebe 

man tai taiko

QUOTE(rapoja @ 2018 03 14, 18:27)

O kiek suma? psl rašo 200 nuo 1000. Bet čia gal ne tas?

Papildyta:
QUOTE(ciurlionis @ 2018 03 14, 18:33)
Tai viskam 20 off?

Papildyta:
QUOTE(RIJADA @ 2018 03 14, 18:26)
Gafsa kai užrodei prieš metus tą flirtą, tai taip ir nebepaleidžiu jo. Visi kiti mėtosi nenaudojami. Nors man tinka šaltos spalvos, bet tas kažkaip prilipo, nes ta spalva kažkokia nei šilta, nei šalta. Minusas tik, kad labai neskalsus, reikia labai dažnai atnaujinti ant lūpų, todėl greitai pasibaigia. Bet ypač vasarai spalva nuostabi.
Gali būt/ Nu gal susitaupo kokie 4-5 eur [chanelio lūdažiai lyg po 37 mačiau buvo LT]
QUOTE(rapoja @ 2018 03 14, 18:08)
Jooo ko gero netaiko
...

Nėr tos spalvos
QUOTE(rastafarinas @ 2018 03 14, 18:39)
O kiek suma? psl rašo 200 nuo 1000. Bet čia gal ne tas? 
Papildyta:
Tai viskam 20 off?

Papildyta:
Tai viskam 20 off?

taiko visai kosmetikai,nuolaida $200 nuo $100
QUOTE(ciurlionis @ 2018 03 14, 18:58)
taiko visai kosmetikai,nuolaida $200 nuo $100

---