Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamog @ 2018 03 16, 12:04)
[color=blue][b]Turime laisvus:

J.Crew Girl's fur-trimmed puffer coat, dydis 4-5, kaina 50,99$
vartotojo įkelta nuotrauka

Nesuprantu, kaip tokio gerumo paltuko niekas neciumpa? Pati graziausia is Jcrew pukinukiu wub.gif

Atsakyti
Nebesuprantu, jau JCrew netaiko nuolaidos jei 4 prekes perki? norėjau kainą pasižiūrėt, tai neminusuoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkaka @ 2018 03 16, 10:56)
Nebesuprantu, jau JCrew netaiko nuolaidos jei 4 prekes perki? norėjau kainą pasižiūrėt, tai neminusuoja  unsure.gif

Reiskia, negalioja jusu prekei kodas
Papildyta:
QUOTE(7sense @ 2018 03 16, 10:56)
Nesuprantu, kaip tokio gerumo paltuko niekas neciumpa? Pati graziausia is Jcrew pukinukiu wub.gif

Aciu uz pasidalijima, man keista, Timberiai klasikiniai tokia kaina, senos kolekcijos J.Crew oversize merino grazuolis, vienas mano mylimiausiu, maniau, bus mustynes del ju, o niekam nereikia...
Atsakyti
gal butu norinciu si rinkini dalintis? man reiktu vidurinio, nors visos spalvos grazios wub.gif

https://www.bergdorf...p;cmCat=product

ir dar noreciau kazkokio vasarinio ryskesnio TOM FORD...negaliu isirinkt, ant tiek visos spalvos grazios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 16 kovo 2018 - 11:08
Gal turit kokį childrensplace koduką?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 03 16, 11:04)
Reiskia, negalioja jusu prekei kodas
Papildyta:

Aciu uz pasidalijima, man keista, Timberiai klasikiniai tokia kaina, senos kolekcijos J.Crew oversize merino grazuolis, vienas mano mylimiausiu, maniau, bus mustynes del ju, o niekam nereikia...

Aš nupirkčiau tuos tkmberius savo vaikui. Bet man rodos jie kieti ir sunkūs kažkodėl...
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 03 16, 10:31)
Aš stora boba varau su skinny. Ant viršaus balachonas lašiakus slepiantis ir gerai  biggrin.gif

is fotkes neatrodai labai stora:)

zodziu, jei kokius rasi dzinsus gerulius, buk ZMOGUS, papasakok ir man...bo su dzinsais depresija totali......nuejau i LINDEX, tai nuotaika savaitei susigadinau, kaip nei vieni netinka....zinoma, galeciau neest pora savaiciu, tada gal i senus AE 8 dydi ilysciau biggrin.gif
blyn, reik 3 vaiko, po gimdymo ir maitinimo numesdavau kaip reikalas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 16 kovo 2018 - 11:17
QUOTE(7sense @ 2018 03 16, 10:56)

As ta gražuolę imu biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2018 03 16, 11:14)
is fotkes neatrodai labai stora:)

zodziu, jei kokius rasi dzinsus gerulius, buk ZMOGUS, papasakok ir man...bo su dzinsais depresija totali......nuejau i LINDEX, tai nuotaika savaitei susigadinau, kaip nei vieni netinka....zinoma, galeciau neest pora savaiciu, tada gal i senus AE 8 dydi ilysciau biggrin.gif
blyn, reik 3 vaiko, po gimdymo ir maitinimo numesdavau kaip reikalas:)

Nžn. Jau bijau pirkt. Nužiūrėjau sOliver, kad grąžint galėčiau jei netiktų. Tai turbūt pirksiu čia. Jei pavyks sumažint šikinę tai gal vėl surizikuosiu kokius mandresnius.
Atsakyti
Atsisiunciau is benettono uz 25 eur. Puikiai tiko, liemuo savo vietoj, ilgis (net per ilgi, nors as 175).
Atsakyti
Jei jau kalba apie dzinsus leiskit expertei pasireikst biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Si menesi sugebejau nusipirkt 5 vnt. blink.gif atradimas JCREW wub.gif wub.gif wub.gif Ralfukas aisku irgi nenusileidzia, bet crew tai nesvietiskai patogus ir nerealus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 03 16, 13:24)
As ta gražuolę imu  biggrin.gif  wub.gif

Nesupratau, cia kaip, dvi is kart sluoksniuosi? blink.gif
Atsakyti