Aš tą TH iš nordstrom smėlinį nusipirkau papigiai, ale musėt taip ir prakabės spintoj, ne mano spalva visai, maniau,tiks prie tamsaus gymio, ale kur tau
QUOTE(JMD @ 2018 03 25, 19:25)
Nu ne, įsivaizduoji

Turime laisvus:
J.Crew Factory Long belted puffer jacket, XS dydis, Black spalva, kaina 49,99$

J.Crew Collared Tippi sweater, XXS dydis, kaina 34,99$

AT palaidine, M dydis, White spalva, kaina 24,99$

Odiniai Timberland Kids 3 Eye Chukka (Big Kid), Color:Black Full Grain Leather, dydis 6 Big Kids, atitinka 38,5EU, vidpadis apie 25cm, kaina 32$

Michael Michael Kors Scout Sneaker, naturali oda, Pearl Grey spalva, 7,5US dydis, kaina 37,48$

Tommy Hilfiger Embellished heart sweater dress, M dydis, kaina 26,73$

DL1961 Mara Ankle Straight Leg Jeans, 24 dydis, kaina 20,57$

Portolano Cashmere Stripe Detail Scarf, spalva AS RED-HCH, kaina 36,25$

J.Crew Factory Long belted puffer jacket, XS dydis, Black spalva, kaina 49,99$

J.Crew Collared Tippi sweater, XXS dydis, kaina 34,99$

AT palaidine, M dydis, White spalva, kaina 24,99$

Odiniai Timberland Kids 3 Eye Chukka (Big Kid), Color:Black Full Grain Leather, dydis 6 Big Kids, atitinka 38,5EU, vidpadis apie 25cm, kaina 32$

Michael Michael Kors Scout Sneaker, naturali oda, Pearl Grey spalva, 7,5US dydis, kaina 37,48$

Tommy Hilfiger Embellished heart sweater dress, M dydis, kaina 26,73$

DL1961 Mara Ankle Straight Leg Jeans, 24 dydis, kaina 20,57$

Portolano Cashmere Stripe Detail Scarf, spalva AS RED-HCH, kaina 36,25$

Sveikos. Kas nešiojat New Balance kedus, gal patarsit dėl dydžio. Jei mano 40 dydžio, kokį dydį pirkti?
"Danijoj" pasimatavau 40, tai mažas buvo, bet ten etiketėj rašė usa 8,5
Ieškau tokių ar panašaus stiliaus pastelinių spalvų. Gal kas kur gerom kainom užmatėt
?
https://www.joesnewb...96-wsm/wl696wpp

Ieškau tokių ar panašaus stiliaus pastelinių spalvų. Gal kas kur gerom kainom užmatėt

QUOTE(Carlin @ 2018 03 25, 19:21)
Ir xs prigriebk tuo pačiu
nes aš irgi gal visai kokio stiliovo norėčiau. Šiaip gyvenime neesu lietpalčio turėjus 

Ojei

QUOTE(cos @ 2018 03 25, 21:36)
uzsakom,jei reikia pakooperuojam

QUOTE(ciurlionis @ 2018 03 25, 10:39)
Laisvi
J.Crew Italian double-cloth wool lady day coat with Thinsulate®, 2US dydis juodos spalvos ir TALL12 Retro Pink spalvos- $99.99

J.Crew Italian double-cloth wool lady day coat with Thinsulate®, 2US dydis juodos spalvos ir TALL12 Retro Pink spalvos- $99.99

Primygtinai rekomenduoju, turiu toki zalia, puikus, elegantiskas modelis, labai dekingas audinys, nesiglamzo, graziai krenta, joks pukas nelimpa. Sumedziojom labai gera kaina.
siulau dar sias kelnes,tikrai pigiau jau niekur negausit
Juicy Couture Collegiate Luxe Pants, M dydis, kaina $14.39

[/color]

Juicy Couture Collegiate Luxe Pants, M dydis, kaina $14.39

[/color]
QUOTE(Gafsa @ 2018 03 25, 20:43)
Ojei
mano pastaruju poros metu apsedimas, vis ieskau tobulo
Isanalizavus detaliau, nutariau, kad reik medvilninio, klasikinio be pribumbasu. Gera kaina susigaudziau GAP, uniqlo ir Jcrew. Geri, bet ne lediniai. Visus emiau skirtingu spalvu/atspalviu- smelio, navy, riesutinio rusvumo. Geriausias turbut uniqlo, mano su issegamu pasiltinimu. Bandziau kokybiska pasigaut is broliu Bruksu- neatsiunte, svolociai. Matavausi, TH, RL- ne tas, sintetikos deta, netinka mano ugiui, tas ant nugaros baibokas per aukstai baigiasi, rankoves striukos, ne man.

Aš turiu th gal koks 10 metų. Turbūt kokius 33 katt per tą laiką išėjęs ir vėl grįžęs madon

QUOTE(Jurgitar @ 2018 03 25, 20:43)
Sveikos. Kas nešiojat New Balance kedus, gal patarsit dėl dydžio. Jei mano 40 dydžio, kokį dydį pirkti?
?

8.5 tai 39 dydis, toks į mažesnė pusę. mano galva. Pagal pėdos ilgį tiksliau būtų. Pvz.: su pėda 24,5 tinka 7,5 dydis. 8,5 taip įsivaizduoju pėdai 25,5.
Apie suaugusių dydžius kalbu.
QUOTE(JMD @ 2018 03 25, 21:04)
Aš turiu th gal koks 10 metų. Turbūt kokius 33 katt per tą laiką išėjęs ir vėl grįžęs madon
nenudėviu niekaip
bet jau notiu trumpuko mėlyno ir jokiais būdais medvilninio
nebent labai geros kokybės kad nieks neliptų prie jo.

Medvilninis turi but impregnuotas, ne siaip perkelinis.