Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Argija @ 2018 03 28, 10:29)
aš turiu aplinkoje ištikimų cinemos fanų  biggrin.gif man irgi nelabai, bet kiekvienam savo  rolleyes.gif

mano dabartinė meilė -  nuoroda   wub.gif

Aha ir aš tokių turiu. biggrin.gif

O aš savo meile kvėpintis negaliu. Diedas sakė iš namų išeis jei nors dqr sykį pasikvėpinsiu. Teks parduot unsure.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 28 kovo 2018 - 11:20
JCREW FACTORY dedu krepsi su 50%, galima jungtis
Atsakyti
help.gif Kaip IJUNGTI mobilia SM versija, netycia isjungiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2018 03 28, 09:55)
Ar Fragancenete gali būti padirbinių? Niekaip nesuprantu savo ysl cinema kvepalų. Kiek pirkau tai viskas tvarkoje, bet šitie man kelia abejonių. Arba jau mano uoslė labai atbukus nes daug metų juos naudoju.

As turiu itarima der versace crystal noir. Pirkta 2017 m gale per kita tarpininke. Tik atidarius nekilo klausimu. Bet dabar papurskus jauciu alkoholio kvapa.

Esu pirkus kitus kvepalus. Problemu nekilo.
O tie versace tai tikrai negeri kazkuo. Bet tarpininkei nerasiau. Nebus kaip patikrinti manau.
Atsakyti
Ar turite Ralph Lauren Leah Bridle-Print Wool Scarf, pilkos spalvos, 14 euru (jau Lietuvoje)
noreciau pirkti
Atsakyti
QUOTE(violetam @ 2018 03 28, 12:55)
Ar turite Ralph Lauren Leah Bridle-Print Wool Scarf, pilkos spalvos, 14 euru (jau Lietuvoje)
noreciau pirkti

Nebeturime
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 03 28, 11:18)
O aš savo meile kvėpintis negaliu. Diedas sakė iš namų išeis  jei nors dqr sykį pasikvėpinsiu. Teks parduot  unsure.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Aš Cinema jau turbūt 15 metų visada turiu biggrin.gif

Kokių čia kvepalų vyras negali pakęst?
Atsakyti
Gal kuri turit Andrew Marc batukus? Kaip jų dydžiai, patogumas? Domina aukštakulniai aukinukai smile.gif
Atsakyti
O loft jau papildomos nuolaidos nuo -40 neturite? Atsirado dzinsai, tai butu gerai dar ir papildoma nuolaida😉
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 03 28, 11:18)
Aha ir aš tokių turiu.  biggrin.gif

O aš savo meile kvėpintis negaliu. Diedas sakė iš namų išeis  jei nors dqr sykį pasikvėpinsiu. Teks parduot  unsure.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kas pirks ta tavo dieda... ax.gif biggrin.gif nebent po kg pardavinesi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgota @ 2018 03 28, 13:13)
O loft jau papildomos nuolaidos nuo -40 neturite? Atsirado dzinsai, tai butu gerai dar ir papildoma nuolaida😉

Yra 49%

RL Paint Astor visi dydziai, papildomos nuolaidos nera
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 28 kovo 2018 - 12:33
Turime laisva CL 36D Bare spalvos uz 11,24$
Atsakyti