Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Na aš šiandien raudonom Lofto kelnėm iš tolo šviečiu. Ir vis galvoju, kaip jūs perkat 10 dydį su 100 klubais. Pas mane liemuo 76 cm, ir man jos smunka tragiškai ir dar apie klubus vietos yra. O užsidėjus 4 julie blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 04 09, 10:00)
gal kas esat pirkę geros kokybės dirbtinės odos švarkelių/striukių mažai panelytei? turiu RL išaugtą, mažoji nešiojo, ledinė kokybė. Dabar dičkė vėl prašo, bet RL nėra, kur dar galima ieškoti?

Aš pirkau mažiui iš uniqlo.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2018 04 09, 12:34)
Na aš šiandien raudonom Lofto kelnėm iš tolo šviečiu. Ir vis galvoju, kaip jūs perkat 10 dydį su 100 klubais. Pas mane liemuo 76 cm, ir man jos smunka tragiškai ir dar apie klubus vietos yra. O užsidėjus 4 julie  blink.gif

va va, as su 75-94 siandien irgi su 4 Julie ir atrodau baisiai, keliaus ryt pas siuveja
Atsakyti
Turime laisvus:

J.Crew Factory Long belted puffer jacket, XS dydis, Black spalva, kaina 49,99$
vartotojo įkelta nuotrauka

J.Crew Collared Tippi sweater, XXS dydis, kaina 34,99$

AT palaidine, M dydis, White spalva, kaina 24,99$

Odiniai Timberland Kids 3 Eye Chukka (Big Kid), Color:Black Full Grain Leather, dydis 6 Big Kids, atitinka 38EU, vidpadis apie 24,5cm, jau pas Rudaplauke, galutine kaina 41,86€

Michael Michael Kors Scout Sneaker, naturali oda, Pearl Grey spalva, 7,5US dydis, kaina 37,48$

Tommy Hilfiger Embellished heart sweater dress, M dydis, kaina 26,73$

DL1961 Mara Ankle Straight Leg Jeans, 24 dydis, kaina 20,57$

Portolano Cashmere Stripe Detail Scarf, spalva AS RED-HCH, kaina 36,25$

Madewell Mesh-trimmed michele bralette, M dydis, BOWLING GREEN spalva, kaina 14,99$, jau pas Rudaplauke

PANDORA Open Bangle Bracelet, Clear CZ, dydis 16cm, pagaminta is sidabro, inkrustuota cirkonio kristalais, su dezute, tinka dovanai. Pirkta su didziaja nuolaida, jau pas Rudaplauke, galutine kaina 82€.
Atsakyti
kaip nenusigraužt nagų, kad kai pernai visos šlavė reebokus, aš buvau tokia avis... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2018 04 09, 15:15)
kaip nenusigraužt nagų, kad kai pernai visos šlavė reebokus, aš buvau tokia avis... unsure.gif

Ne jus viena tokia....
Atsakyti
QUOTE(vjolanta @ 2018 04 09, 14:21)
Ne jus viena tokia....

o ko reikia? Turiu juodus classic odinius, 9,5 dydžio
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2018 04 09, 13:15)

QUOTE(vjolanta @ 2018 04 09, 13:21)
Ne jus viena tokia....

Pasižvalgykit vintede gal ko yra arba SM skelbimuose, esu mačiusi įvairių nemenką pasirinkimą.
Man jie neprilipo, balansai daug smagesni.
Atsakyti
Odiniai ECCO kedai

Heelys riedantys kedai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 09 balandžio 2018 - 13:50
Parduodu per merginas pirktus reebok'us. 9 dydis. Man su 25,5 nesiaura peda dideli. 35 eur
https://www.reebok.c...Size=BS7901_590
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2018 04 09, 13:15)

A ko cia taip? biggrin.gif juk ne vien rybokai ant svieto yr. pazek kad ir yooxe pilna fainu kedadasu mirksiukas.gif da fainesniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 04 09, 14:51)
A ko cia taip?  biggrin.gif juk ne vien rybokai ant svieto yr. pazek kad ir yooxe pilna fainu kedadasu  mirksiukas.gif da fainesniu  mirksiukas.gif

einu knistis 4u.gif
Atsakyti