Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rudaplauke @ 2018 04 12, 00:34)
Nuo balandzio 13 dienos sephoroje bus 15% nuolaida  4u.gif

Omg unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 04 11, 20:44)
Pati euro 40 nesioju, italiska 44, dazniausiai dzinsai 30 dydzio. I usa 6 ar 29 tik anntaylor berods telpu  unsure.gif

Gryn mano išmatavimai. Apie mažesnius, nei 30 dydžio džinsus net negalvoju.
Atsakyti
levi's turit kokį koduką? 4u.gif
Atsakyti
Labai aiskai Rudaplauke isdeste. Tai iseitis - atsiimsit su sekancia siunta. O kam nesudetinga ir laukia prekiu, puiku kai gali ir anksciau, iki sekancios siuntos atsiimti.

QUOTE(augjogx @ 2018 04 11, 23:34)
Nesinori rasyti, bet tenka nes kelinta kart nuvaziuoju atsiimt siuntos ir gaunu tik dali jos. Nes kita dalis kazkur...Kaune ar Panevezy. butu vienas kartas mat ji galas, bet tai jau kartojasi ir manau per daznai.
Suprantu visko buna, nu bet ar taip sudetinga sudeti Klaipedos siunta i viena deze ir siusti ja i Klaipeda o ne i kazkur. Su visa derama pagarba jusu darbui - tikrai. Zaibiski nupirkimai, niekas taip nemoka. Issiuntimas i lt irgi nu viskas super, bet kai ateina i lietuva , siuntini reikia saudytis tiek pat laiko kaip is usa eina. Galit apie mane galvot kaip norit bet iki dalintojos man vaziuoti 30 km, ir kai tai reikia daryt ne viena o pora kart...  dirbu iki nakties ir Ingred visad su dviem mazais vaikais ras laiko ir atiduos bet kada, nes ir ji superine . Rudaplauke, pasalink ta viena grandies nesklanduma lb prasau ir viskas bus  4u.gif

QUOTE(rudaplauke @ 2018 04 12, 01:24)
Priezastis, to, kad dalis prekiu buna kitame mieste yra ta, kad mes stengiames issiusti viska, kas yra ateje iki issiuntimo dienos. O pries pat atiduodant dezes siuntejams buna taip, kad lieka kiekvieno miesto po kazkiek siuntinuku, bet nebesusideda pilna deze, todel visus likucius sudedam i viena deze ir issiunciame. Maniau, kad taip geriau pirkejoms, kad ju prekes jau Lietuvoje ir tenka tada palaukti kelias dienas ir gali atsiimti viska. Jei nedetume i viena bendra deze, tuomet tie netilpe siuntinukai liktu pas mane iki kitos savaites siuntos. Maniau kad taip geriau pirkejoms, bet jei taip netinka, tuomet keisime savo siuntimo sistema. Atsiprasome del nepatogumu  4u.gif

Atsakyti
Labas rytas, ar dar turite gymboree koduka -20?
Atsakyti
QUOTE(7sense @ 2018 04 12, 07:23)
Labai aiskai Rudaplauke isdeste. Tai iseitis - atsiimsit su sekancia siunta. O kam nesudetinga ir laukia prekiu, puiku kai gali ir anksciau, iki sekancios siuntos atsiimti.

taip, man tai siaip is tiesu kaip ir jokio skirtumo, nes atsiimu veliau atejusias prekes su kita siunta, kadangi irgi laiko trukumas vazineti po kelis kartus. Bet jei butu labia skubu, vaziuociau, tada jau geriau butu, nei kad prekes butu buve sekancioje siuntoje smile.gif bet gal problema, tai kitos siuntos nelauki, as kai visada laukiu, tai man jos nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 04 11, 21:03)
Točnai, 13,68€  biggrin.gif gl man irgi reik  unsure.gif o tai baltais padais batų daug turiu.

aš vakar dukros žieminius batus tvarkiau ir bandžiau vienų batų baltą padą su jomis išvalyt. Tai man jos nieko nevalė unsure.gif sutryniau visą kempinėlę, o kaip liko juodų ruožų, taip liko. Beje, bandžiau ir su CIF valyt, tai purvą nuvalo, bet tokias sunkesnes dėmes - be šansų unsure.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(tiju @ 2018 04 12, 08:01)
levi's turit kokį koduką?  4u.gif

siuo metu nera jokio verysad.gif

QUOTE(kriisti @ 2018 04 12, 08:38)
Labas rytas, ar dar turite gymboree koduka -20?

turim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 04 12, 07:44)
aš vakar dukros žieminius batus tvarkiau ir bandžiau vienų batų baltą padą su jomis išvalyt. Tai man jos nieko nevalė  unsure.gif  sutryniau visą kempinėlę, o kaip liko juodų ruožų, taip liko. Beje, bandžiau ir su CIF valyt, tai purvą nuvalo, bet tokias sunkesnes dėmes - be šansų  unsure.gif

Žinai ką man draugė sakė, jog puikiai valo Ringuvos tas dėmių valiklis kur su šepetuku ant tūbelės. Aš nebandžiau bet jos padai idealiai balti biggrin.gif
Cif man visai gerai nušveitė unsure.gif
O pačios geriausios tos kiniškos visgi.
Atsakyti
Gal kas tureje espadriles dukroms? Gal pakomentuotu dydzius ir patoguma 4u.gif Na sios man kazkas tokio wub.gif wub.gif

http://www.gymboree....-241830083.html
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2018 04 12, 08:39)
taip,  man  tai  siaip  is  tiesu  kaip ir  jokio  skirtumo,  nes  atsiimu veliau  atejusias  prekes  su  kita  siunta, kadangi    irgi  laiko  trukumas  vazineti  po kelis  kartus. Bet  jei  butu  labia  skubu,  vaziuociau,  tada  jau  geriau  butu, nei  kad  prekes  butu  buve  sekancioje  siuntoje smile.gif  bet  gal  problema,  tai  kitos  siuntos  nelauki,  as kai visada  laukiu,  tai  man  jos  nera biggrin.gif

O aš tai supratau dar kitaip - kad žmogus galvoja, kad gaus viską, o kai nuvažiuoja - pamato, kad tik dalį siuntos daiktų gavo.

Mano atveju, tai pasiskambinus dalintoja visada informuoja, kad dalies daiktų dar nėra. Na ir tada jau spręndi pati- ar leki bent dalį pasiimti, ar lauksi su kita siunta ir pasiimsi viską sykiu.
Man asmeniškai šis 'optionas" patinka, nes yra galimybė bent dalį pasiimti anksčiau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 12 balandžio 2018 - 08:28
CRAZY8 su -18% iki free shipo truksta $8 help.gif
Atsakyti