Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ciurlionis @ 2018 04 18, 10:48)
dar truksta $15

Dar renkat crazy8?
Atsakyti
QUOTE(andrearoma @ 2018 04 18, 11:52)
Daug saulės šviesos dieną lauke.  Morkų sulčių mėnesiuką gerą pagerti.  Viena mama džiaugėsi, kad padėjo  vaikui. Akinukų nereik.

morkų nauda akims - visiškas mitas.
Kokį poveikį esu pastebėjus, kad po intensyvaus morkų valgymo visą mėnesį (valgiau ne regėjimo gerinimo sumetimais), įgavau morkos atspalvį. Pati to nepastebėjau, nes gi palaipsniui geltonavau, bet grįžus namo pas tėvelius per šventes sustojom bendrai foto. Visi balti (buvo žiemos metas), o aš - kaip morka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andrearoma @ 2018 04 18, 12:52)
Daug saulės šviesos dieną lauke.  Morkų sulčių mėnesiuką gerą pagerti.  Viena mama džiaugėsi, kad padėjo  vaikui. Akinukų nereik.

jau tik ne grynu, nes tik pagels vaikas ir jokios naudos net neisisavins karoteno, kiek domejausi, tai jas reikia gert su alyvuogiu aliejumi na riebali, kad karotena pasiimtu, bet labai atsargiai su siuo reikalu ir grynom morku sultim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 04 18, 13:42)
jau tik ne grynu, nes tik pagels vaikas ir jokios naudos net neisisavins karoteno, kiek domejausi, tai jas reikia gert su alyvuogiu aliejumi na riebali, kad karotena pasiimtu, bet labai atsargiai su siuo reikalu ir grynom morku sultim 4u.gif

butent, nes kepenis labai apkrauna 4u.gif
Atsakyti
https://www.jcrew.co...B...636&hei=636

naujas m dydis kasmyriukas j.crew 38 eur tiek kiek man gavosi
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2018 04 18, 13:38)
Dar renkat crazy8?

as jau gavau uzsakyta, manau rinks dar krpesiuka, jei tik bus peraknciu, siuskite pastan tiesiai ir bus aisku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 04 18, 10:29)
eikite i crazy8 berniukam ir mergaitem sortai po 4.88 ir -18, maikutes po 2.88 ir panasiai.

O kaip berniuku rubeliai, didinti/mazinti ar atitinka? Nera labai platus? 4u.gif
Atsakyti

Nordstrom reikia mokėti už siuntimą ? Kokie taxai kosmetikai ?

Atsakyti
QUOTE(triule @ 2018 04 18, 11:31)

Turetu buti geri
Atsakyti
QUOTE(_Mylimukai_ @ 2018 04 18, 13:53)
O kaip berniuku rubeliai, didinti/mazinti ar atitinka? Nera labai platus?  4u.gif

Mano sunus dabar standartas jis apie 145 ugio sveria 33 kg, jam dabar pats tas yra M dydis maikuciu, na ciu su rezervuku.

Siandien va sortus siunciau L dydi, norejau pameginti kaip tas L jam smile.gif), nes M tinka irgi kaip tik.

Bet kai buvo sliekas, as visada imdavai dydi mazesni nei pagal lentele ugio cm ir mum tikdavo, kelnes tada pirkdavau tik slim ir tikdavo
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2018 04 18, 13:38)
Dar renkat crazy8?

renkam 4u.gif

QUOTE(style18 @ 2018 04 18, 13:55)
<p>Nordstrom reikia mokėti už siuntimą ? Kokie taxai kosmetikai ?</p>

renkame iki nemokamo siuntimo,tax yra aksesuarams,kosmetikai
Atsakyti
Gal kas noretumet keistis j.crew maikyte su suniuku M i S d, turiu M
Atsakyti