QUOTE(spygliz @ 2018 05 09, 09:18)
O tai kame problema pasidaryti naują pasą, kad nereikėtų kvaršint galvos ir gadintis atostogų bereikalingais rūpesčiais?? 

nėra laiko iš darbo lakstyt...na aš linkus daryt, mano vyras - pragmatiškai, viskas čia gerai, ko maždaug kabinėjuosi...aš iš vis linkusi apsidraust... va atskiras mažas tašiukas vaistų važiuoja....nes jei prispirs bėda, papraščiausio vaisto be daktaro negausi...o yra buvę kad karščio smūgį abu su vyru gavom po Dubrovniko..... ir tai veiksmas buvo rugsėjo mėn
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2018 05 09, 09:18)
Cia kelintais metais buvo? Turbut senokai. Nes vazineju labai seniai, uzkardu AT nesu macius. Nebent galejo buti tais metais, kia tie pabegeliai pasipyle kaip is gausybes rago. Bet ir tada nieko nebuvo. Mes tada pirma karta vaziavom i Kroatija.
Va, prisiminiau, tetule grizo is UK pasikeist paso savaite po to kai jis realiai pasibaige. Nieko nesake.
Va, prisiminiau, tetule grizo is UK pasikeist paso savaite po to kai jis realiai pasibaige. Nieko nesake.
turiu mintyje, kad autostrados mokesti kur renka, nebent maišau su kita šalim.... kartais mes tiek prasimaldavom, kad man painiojasi