Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2018 05 09, 09:18)
O tai kame problema pasidaryti naują pasą, kad nereikėtų kvaršint galvos ir gadintis atostogų bereikalingais rūpesčiais?? ax.gif

nėra laiko iš darbo lakstyt...na aš linkus daryt, mano vyras - pragmatiškai, viskas čia gerai, ko maždaug kabinėjuosi...aš iš vis linkusi apsidraust... va atskiras mažas tašiukas vaistų važiuoja....nes jei prispirs bėda, papraščiausio vaisto be daktaro negausi...o yra buvę kad karščio smūgį abu su vyru gavom po Dubrovniko..... ir tai veiksmas buvo rugsėjo mėn
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2018 05 09, 09:18)
Cia kelintais metais buvo? Turbut senokai. Nes vazineju labai seniai, uzkardu AT nesu macius. Nebent galejo buti tais metais, kia tie pabegeliai pasipyle kaip is gausybes rago. Bet ir tada nieko nebuvo. Mes tada pirma karta vaziavom i Kroatija.

Va, prisiminiau, tetule grizo is UK pasikeist paso savaite po to kai jis realiai pasibaige. Nieko nesake.

turiu mintyje, kad autostrados mokesti kur renka, nebent maišau su kita šalim.... kartais mes tiek prasimaldavom, kad man painiojasi
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2018 05 09, 09:39)
nėra laiko iš darbo lakstyt...na aš linkus daryt, mano vyras - pragmatiškai, viskas čia gerai, ko maždaug kabinėjuosi...aš iš vis linkusi apsidraust... va atskiras mažas tašiukas vaistų važiuoja....nes jei prispirs bėda, papraščiausio vaisto be daktaro negausi...o yra buvę  kad karščio smūgį abu su vyru gavom po Dubrovniko..... ir tai veiksmas buvo rugsėjo mėn

Ir ka daret? Kokius vaistus geret? biggrin.gif beje, mes rugpjuti Dubrovnike istverem valanda, buvo +40, vaikas klyke, nerem lauk. Bet man bloga buvo paskui tris paras. Gydemes saltu juodkalnieciu alum biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gaikaSJ @ 2018 05 09, 09:41)
nėra laiko iš darbo lakstyt...na aš linkus daryt, mano vyras - pragmatiškai, viskas čia gerai, ko maždaug kabinėjuosi...aš iš vis linkusi apsidraust... va atskiras mažas tašiukas vaistų važiuoja....nes jei prispirs bėda, papraščiausio vaisto be daktaro negausi...o yra buvę  kad karščio smūgį abu su vyru gavom po Dubrovniko..... ir tai veiksmas buvo rugsėjo mėn
Papildyta:

turiu mintyje, kad autostrados mokesti kur renka, nebent maišau su kita šalim.... kartais mes tiek prasimaldavom, kad man painiojasi

Tigi vinjete perki, ner jokiu tokiu ppaildomu, nebent koks extra tunelis rolleyes.gif beje siemet austru vinjete jau gali nusipirkt intiku is anksto, kiana 9€. As bandysiu.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 05 09, 09:44)
Ir ka daret? Kokius vaistus geret?  biggrin.gif beje, mes rugpjuti Dubrovnike istverem valanda, buvo +40, vaikas klyke, nerem lauk. Bet man bloga buvo paskui tris paras. Gydemes saltu juodkalnieciu alum  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

gerėm Rehydron ar pan...kažką tokio, vit C su mineraliniu, o naktį abiem temperatūra pakilo, tai paracetamolį. šiap ten žiauriai buvo, maniau jau vyrui greitukę reiks kviest...bet kažkaip naktį pratraukėm, kita diena sedėjom su kondiku uždarytais langais:) išlindome tik vakare:)
Anyta be vaistų kažkada išvažiavo, tai kai užėjo pilvo skausmai, ten žaizdelė pas ją, tai nošpos nedavė vaistinėje, nors tu ką....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 09 gegužės 2018 - 08:51
QUOTE(Kristi05 @ 2018 05 07, 21:05)
Beje, mergaitės kokį naudojat šampūną nuo pleiskanų?</p>

Kokoso aliejus veiksmingesnis už šampūnus nuo pleiskanų rolleyes.gif .Jei pamatau,kad pas dukrą atsiranda karts nuo karto pleiskanų-ištepu,pavaikšto kelias valandas,išplaunu,beje puikiai išsiplauna.Jei matau,kad dar kažkiek yra-sekantį plovimą pakartoju.
Maniškei tai tikrai padeda,bet gal dar žiūrint kiek ir nuo ko yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 05 09, 10:02)
Kokoso aliejus veiksmingesnis už šampūnus nuo pleiskanų rolleyes.gif .Jei pamatau,kad pas dukrą atsiranda karts nuo karto pleiskanų-ištepu,pavaikšto kelias valandas,išplaunu,beje puikiai išsiplauna.Jei matau,kad dar kažkiek yra-sekantį plovimą pakartoju.
Maniškei tai tikrai padeda,bet gal dar žiūrint kiek ir nuo ko yra  rolleyes.gif

ooo as pas savaj zinok ir pamaciau lopineli pleiskanu pirma karta, ko nebudavo, tai itriniau galvos oda persiku aliejuku ir pasisalino, nes tik ji turejau unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 05 09, 10:02)
Maniškei tai tikrai padeda,bet gal dar žiūrint kiek ir nuo ko yra  rolleyes.gif

nu reiks pamėgint, nes ko tik nebandžiau, merginos galvoje toks lopinėlis yra...nors tu ką...
Atsakyti
Gal kas gali patart

kaži nešiojančiam vyrukui kitų brandų M dydį ir uniqlo imti M
https://www.uniqlo.c...irt-404158.html

Atsakyti

Na merginos :angel2:  

ka krikštynoms perkate/dovanojate?

Atsakyti

Na merginos :angel2:  

ka krikštynoms perkate/dovanojate?

Atsakyti
QUOTE(oziarage avinuke @ 2018 05 09, 09:22)
<p>Na merginos angel.gif  </p><p>ka krikštynoms perkate/dovanojate?</p>

tikriausiai populiariausia dovana sidabrinis saukstelis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 09 gegužės 2018 - 09:27
QUOTE(oziarage avinuke @ 2018 05 09, 10:22)
<p>Na merginos angel.gif  </p><p>ka krikštynoms perkate/dovanojate?</p>

mes dovanojom sibabrine grandinele su angeliuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 05 09, 10:24)
tikriausiai populiariausia dovana sidabrinis saukstelis  ax.gif

Aha, visi kaip susitarę.
Atsakyti