Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(vitilda @ 2018 05 10, 12:14)
Nuo kiek freeshipas? Aš su kitom prekėm gal jungčiausi

Nera siuo metu free ship, dalinsis ant perkanciu.

MAC kosmetika gerom kainom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 10 gegužės 2018 - 11:53
Ar perkate iš čia?

https://www.zaful.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lullu: 10 gegužės 2018 - 12:00
QUOTE(Gervuoge @ 2018 05 10, 12:39)
pasirodykit  wub.gif

oi, ant sūnaus išsiuvinėta tik "Vakaris" - visai jau nieko nepamenu. biggrin.gif Ir Vakaris dar kepurę turėjo, bet jau kažkur pasimetė.
Ant Vėjos angelo tik vietoj "O" buvo sagytė - reiks prisiūt kažkokią, nes pamesta.
Na, man asmeniškai tai labai nuoširdžios dovanos, kurios liks kaip relikvija, turbūt smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkaa: 10 gegužės 2018 - 11:57
QUOTE(kristinkaa @ 2018 05 10, 12:56)
oi, ant sūnaus išsiuvinėta tik "Vakaris" - visai jau nieko nepamenu. biggrin.gif Ir Vakaris dar kepurę turėjo, bet jau kažkur pasimetė.
Ant Vėjos angelo tik vietoj "O" buvo sagytė - reiks prisiūt kažkokią, nes pamesta.
Na, man asmeniškai tai labai nuoširdžios dovanos, kurios liks kaip relikvija, turbūt smile.gif

Faini labai wub.gif
Atsakyti
Moteriski Levis skinny dzinsai 17$

Sweatshirt su Levis logo

Levis balti marskiniai

Tiesus Levis dzinsai

Plesyti skinny dzinsai

Laisvas Levis hoodie

Dzinsinis svarkas gera kaina

Dzinsinis svarkas be apykakles

Dzinsiniai marskiniai su neriniu detalem

Hoodie su metalizuotu logo

Draskyti cropp dzinsai, pradine kaina ispudinga

Dzinso kombinezonas

Ryskus dvipusis bomberis

Siuvinetas dzinsinis svarkas su pasiltinimu

Pukais ir vilna pasiltintas dzinsinis svarkas

Vyriski Levis dzinsai nuo 19$

Vaikiski Levis gerom kainom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 10 gegužės 2018 - 12:16
QUOTE(Carlin @ 2018 05 10, 12:33)
anuometę taupymo/pinigų nuvertėjimo situaciją lyginti su šiandieninėmis investavimo galimybėmis tas pats, kas žigulį lyginti su dabartinėmis mašinomis.
Aišku, visur yra rizika, bet pasirinkus toleruojamas rizikas tikrai daugiau, nei megztinis išeis ;)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  va čia tai dovana!!!
gal man vaikus pakrikštyti jei jau tokios dovanos vaikšto biggrin.gif kai du krikštysiu, gal didesnė išeis biggrin.gif o tai dabar pagrindinis galvos skausmas kokią ir kur pirkti  unsure.gif

A investicijos cia prie ko? Banko saskaita isprincipo anokia investicija. Obligacijos, akcijos ar vyriausybiniai vertybiniai popieriai tai galbut biggrin.gif O pasaulines tendencijos (nekalbu apie SSSR) visada yra ilgalaikis nuvertejimas PINIGU. Net nepriklausomoje Lietuvoje imkim. Pries 20 metu butukas centre (Kaune Maironio g. ) kainavo 1800 doleriu... Tai kiek megztiniu dabar iseitu biggrin.gif. Pinigai ilgalaikeje perspektyvoje isvis chujnia rolleyes.gif todel smutkems ir negaila taskyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lullu @ 2018 05 10, 12:54)

Neperkame
Atsakyti

Nera siuo metu free ship, dalinsis ant perkanciu.

Ar būtų norinčių jungtis prie shopjustice siuntimui pasidalinti?

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 05 10, 13:07)
Nu nieks pone nekalc kad alimentų ašaras mokėjo. Reikėjo išsimušt daugiau.

Bučiau primušus bet galiojo toks įstatymėlis kad vienam vaikui 25 proc nuo algos, dviem 50? Nors sekanciu proporciju nezinau... bet kazkai ten kintaciai buvo ir butent procentais. Tai gavos kiek gavos per 14 meteliu (tiek taupe). Aisku paskui juk cia pamenat buvo "kompensuojama" kazkokiu koooficientu su "lubom" Tai dar ciuciuka gavau... nu isejo dar keli megztineliai manau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinkaa @ 2018 05 10, 13:56)

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2018 05 10, 13:16)
A investicijos cia prie ko? Banko saskaita isprincipo anokia investicija. Obligacijos, akcijos ar vyriausybiniai vertybiniai popieriai tai galbut biggrin.gif O pasaulines tendencijos (nekalbu apie SSSR) visada yra ilgalaikis nuvertejimas PINIGU. Net nepriklausomoje Lietuvoje imkim. Pries 20 metu butukas centre (Kaune Maironio g. ) kainavo 1800 doleriu... Tai kiek megztiniu dabar iseitu biggrin.gif. Pinigai ilgalaikeje perspektyvoje isvis chujnia  rolleyes.gif todel smutkems ir negaila taskyti  biggrin.gif

Dar sovietiniais laikais man mama yra pasakiusi apie pinigų nuvertėjimą ir man tai pasirodė kaip kosTmosas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vitilda @ 2018 05 10, 13:17)
Ar būtų norinčių jungtis prie shopjustice siuntimui pasidalinti?

Taip, jau turime uzsakymu, galima jungtis
Atsakyti
Kalbant apie krikštynų dovanas, neseniai FB radau nerealios dovanos (bent jau man) pavyzdį. Įdedu nuorodą, gal kas pasinaudos panašia idėja. https://www.youtube....h?v=3CUaYjLAz2A
Atsakyti