Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Carlin @ 2018 05 10, 17:35)
Nu ir dar į grožį labai svarbu investuoti, nes tai dažnu atveju irgi atsiperka  ax.gif  biggrin.gif biggrin.gif

Ojooooooo biggrin.gif biggrin.gif

Bet va dabar parsitarabaninau iš vaiko mokyklos ir prisėdau 2 min. Atsidarau lrytą, ir supratau, kad esu nu visiškai visiška. Nes gi, pasirodo, vat gafarovaitė pademonstravo liekninamą kūno mokiažą, vat tiek bėdos. O aš varau pajuodus biggrin.gif biggrin.gif
Krč svieto pabaiga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 10 gegužės 2018 - 16:44
QUOTE(Gafsa @ 2018 05 10, 16:26)
Koookio as chalatiko laukiu  wub.gif su minnie mouse is kisenes ziurincia  biggrin.gif

lotuliukas.gif faina
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 05 10, 17:41)
Ojooooooo  biggrin.gif  biggrin.gif

Bet va dabar parsitarabaninau iš vaiko mokyklos ir prisėdau 2 min. Atsidarau lrytą, ir supratau, kad esu nu visiškai visiška. Nes gi, pasirodo, vat gafarovaitė pademonstravo liekninamą kūno mokiažą, vat tiek bėdos. O aš varau pajuodus  biggrin.gif  biggrin.gif
Krč svieto pabaiga  biggrin.gif

kas ta gafrablabla??
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 05 10, 17:41)
Ojooooooo  biggrin.gif  biggrin.gif

Bet va dabar parsitarabaninau iš vaiko mokyklos ir prisėdau 2 min. Atsidarau lrytą, ir supratau, kad esu nu visiškai visiška. Nes gi, pasirodo, vat gafarovaitė pademonstravo liekninamą kūno mokiažą, vat tiek bėdos. O aš varau pajuodus  biggrin.gif  biggrin.gif
Krč svieto pabaiga  biggrin.gif

O plia unsure.gif tipo nusipieši ant pilvo six pack’ą ir jau psio wub.gif sportuot nebereik?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 05 10, 18:07)
O plia  unsure.gif  tipo nusipieši ant pilvo six pack’ą ir jau psio  wub.gif  sportuot nebereik?

Jo tioo tiuningiuką užvarai ir atrodai kūda biggrin.gif

Gafsa aš tą pravardę irgi pirmą kart perskaičiau. Nors toks salionas jau kažkiek metų egzistina.
Atsakyti
Medikes, parekomenduokit kokias pizamas perkat is medcininiu uniformu puslapiu?
Man studentei reikia. Jos gal kazkuom skiriasi gydytoju nuo slaugytoju? hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2018 05 10, 18:27)
Medikes, parekomenduokit kokias pizamas perkat is medcininiu uniformu puslapiu?
Man studentei reikia. Jos gal kazkuom skiriasi gydytoju nuo slaugytoju? hmm.gif

Man dickies patinka, nors visos is tu kiek brangesniu neblogos. Gydytoju dazniau lakoniskesnes ir kuklesnes buna, bet nebutinai.
Atsakyti

RIJADA, 10 Geg 2018 - 16:43, parašė: Aš po 40-čio ir taip daug pokyčių padariau gyvenime, bet turiu irgi seną svajonę - išmokti groti pianinu. Vis matau save vizijose, kaip sėdžiu prieblandoje ir skambinu romansus biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifBet kaži kaip čia jau bus su ta mano vizija biggrin.gif
"Verslo klasėje" šiandien paskaičiau interviu su architektu Danieliu Libeskindu. Labai patiko viena citata. Bandau įkelt foto, tikiuosi matysis :4u:20180510_193131.png
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2018 05 10, 19:33)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="RIJADA" data-cid="72097429" data-time="1525959783">RIJADA, 10 Geg 2018 - 16:43, parašė: Aš po 40-čio ir taip daug pokyčių padariau gyvenime, bet turiu irgi seną svajonę - išmokti groti pianinu. Vis matau save vizijose, kaip sėdžiu prieblandoje ir skambinu romansus vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukaBet kaži kaip čia jau bus su ta mano vizija vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> "Verslo klasėje" šiandien paskaičiau interviu su architektu Danieliu Libeskindu. Labai patiko viena citata. Bandau įkelt foto, tikiuosi matysis 4u.gif20180510_193131.png

Olimpiadai pasiruošt reikia 6 metų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2018 05 10, 18:33)
Verslo klasėje" šiandien paskaičiau interviu su architektu Danieliu Libeskindu. Labai patiko viena citata.

Nu super tada biggrin.gif reiškias niekas dar neprarasta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 05 10, 18:07)
Man dickies patinka, nors visos is tu kiek brangesniu neblogos. Gydytoju dazniau lakoniskesnes ir kuklesnes buna, bet nebutinai.

Aciu labai. Paziuresiu smile.gif
O spalva gali buti ivairi? Nuo rango nepriklauso?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvjuka: 10 gegužės 2018 - 18:56
QUOTE(Gafsa @ 2018 05 10, 18:07)
Gydytoju dazniau lakoniskesnes ir kuklesnes buna

Joo, nes slaugytojų tai tokios lotuliukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti