Apatiniams ir kt smulkiems/gležnesniems skalbiniams maišelių tvirtesnių ir man visai reiktų.Greit plyšta droginiai ir iš prekybcentrių
Liemenukams skalbti turiu bumbulą,bet naudojau tai gal kokius tris kartus

QUOTE(Carlin @ 2018 05 14, 08:58)
o kaip Jus pamatavot, kad daugiau?
mano skalbyklė kai kuriais rėžimais skalbia po 8 kg, tai aš tikrai neskalbiu po kelias sukneles
net negaliu pagalvoti apie kojinių ar apatinių džiaustymą
net nebeturiu ant ko džiauti
ištraukiu sausus ir į stalčiukus 
Papildyta:
būtent, man kaip tik pradeda skaudėt padidinus krūvį, bėgant daugiau km ar pasportavus daugiau kartų per savaitę.

net negaliu pagalvoti apie kojinių ar apatinių džiaustymą

Papildyta:
būtent, man kaip tik pradeda skaudėt padidinus krūvį, bėgant daugiau km ar pasportavus daugiau kartų per savaitę.
Man grieūtai draudžiama bėgiot ir šokinėt. Beje laiptais jau bėgioju kaip gazelė, išmokau tai daryt dirbant kitiem raumenim, galiu belekiek užlipt. Tik dar nulipt tą belekiek yra sudėtingiau

QUOTE(rapoja @ 2018 05 14, 09:29)
Apatiniams ir kt smulkiems/gležnesniems skalbiniams maišelių tvirtesnių ir man visai reiktų.Greit plyšta droginiai ir iš prekybcentrių

dabar net nejaukiai pasijaučiau. Lyg ir buvau nominuota skalbyklos direktore

bet jokių maišiukų nenaudoju ir net nežinau, kas yra bumbulas

QUOTE(Carlin @ 2018 05 14, 06:52)
Ne, aš geriu miltelius šiuos:
https://www.iherb.co...-oz-461-g/64902
Geriu ir dėl sąnarių, ir dėl grožio
ar bus naudos, pasakysiu po mėnesio. Apart nagų, lyg nebetraška sąnariai taip baisiai
https://www.iherb.co...-oz-461-g/64902
Geriu ir dėl sąnarių, ir dėl grožio

Carlin, ačiū!

QUOTE(Ingusia31 @ 2018 05 14, 07:40)
Man keliai girgzdejo labai ilgai ir visuomet ne tik laiptais lipant. Kiek klausdavau suprantanciu sake kol neskauda tai anokia cia beda... bet pradejo ir skaudeti veliau... dabar atsportavus du metus nieko nebeskauda ir dviraciais numinam po 60km... Tik liko man psichologine baime kad keliai silpni (tarkim nedarau pritupimu su stanga) Tai sakyciau reiktu pasirupinti fiziniu judrumu ir raisciu stiprinimu ne papildais
jie jau eigoje kazkiek gal padetu, bet is esmes nepasigydo siti reikalai "gerimais"

Man viskas prasidejo po nestumu: po 1 skaudejo klubo, po 2- kelio sanario problemos, nors nepasakyciau, kad buvau labai daug kg priaugus.
Fizinio aktyvumo man netruksta, kasdien nueinu 13 -15tukst. zingsniu. Begiot seniai meciau, nes sis sportas ne man

QUOTE(Carlin @ 2018 05 14, 09:33)
dabar net nejaukiai pasijaučiau. Lyg ir buvau nominuota skalbyklos direktore
gal galima parodyt? 

bra ball seniau nemažai pirkom, siuntėmės ,dabar pilna visur jų,tik gal kokybė skiriasi

Merginos, ar Maxi hair vitaminai daro stebuklus? O gal geriamas hialiuronas geriau? Plaukai kaip po gimdymo pradejo slinkt. Naudoju ir kaukes, ir aliejus, bet nepadeda. Vandens taip pat geriu. Ka patartumet?
QUOTE(Sky_diver @ 2018 05 14, 10:00)
Merginos, ar Maxi hair vitaminai daro stebuklus? O gal geriamas hialiuronas geriau? Plaukai kaip po gimdymo pradejo slinkt. Naudoju ir kaukes, ir aliejus, bet nepadeda. Vandens taip pat geriu. Ka patartumet?
Ko gero vienbalsiai patars visos pradžiai darytis tyrimus - gal kažko trūksta

Pantogar gal stebuklingesnis,bet ir maxi hair neblogas

QUOTE(Sky_diver @ 2018 05 14, 10:00)
Pasidarykit VitB tyrimus. Paziuresit ar ju truksta. Jei taip, tada tas maxi hair tiks. Jei ne, kam ji gert be saiko. Svarbu ir VitD. Hilauronas nei prie ko. Kolagenas dar plaukus grazina.
Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2018 05 14, 10:04)
Ko gero vienbalsiai patars visos pradžiai darytis tyrimus - gal kažko trūksta

Pantogar vaistas. Geriau kai ji "prirašo" daktaras. Jei visiškas ragas, tada eičiau pas plaukų terapeutą.
Labas rytas komanda nejau visai ignoras gymboree, nuo penktadienio nesulaukiu uzsakyta :))
mamytes na junkites po smulkmenele :) juk ganas -20, nes kodas yra 20 nuo 100
mamytes na junkites po smulkmenele :) juk ganas -20, nes kodas yra 20 nuo 100
Renkame
O'Keeffe's for Healthy Feet Foot Cream, 3.2 oz., Jar - po 6$

Crest 3D White Arctic Fresh Whitening Toothpaste, Cool Mint 3.5 oz - po 2.77$

Crest Toothpaste Kids' Cavity Protection Sparkle Fun Flavor 4.60 oz - po 2.02$

Crest Complete Multi-Benefit Fluoride Toothpaste, Whitening + Scope, Minty Fresh po $0.91

Crest Kid's Bubble Gum Toothpaste Star Wars po $4.21

The Wet Brush Detangler Hair Brush po $5.22

Puritan's Pride Hydrolyzed Collagen 1000 Mg po $6.13
O'Keeffe's for Healthy Feet Foot Cream, 3.2 oz., Jar - po 6$

Crest 3D White Arctic Fresh Whitening Toothpaste, Cool Mint 3.5 oz - po 2.77$

Crest Toothpaste Kids' Cavity Protection Sparkle Fun Flavor 4.60 oz - po 2.02$

Crest Complete Multi-Benefit Fluoride Toothpaste, Whitening + Scope, Minty Fresh po $0.91

Crest Kid's Bubble Gum Toothpaste Star Wars po $4.21

The Wet Brush Detangler Hair Brush po $5.22

Puritan's Pride Hydrolyzed Collagen 1000 Mg po $6.13