Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ellinga @ 2018 05 19, 18:33)
O man basutes ar batelius sviesius krikstynom smile.gif apejau visas paruotuves, niekur neikisu kojos

as Batu kalne nusipirkau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2018 05 19, 19:33)
O man basutes ar batelius sviesius krikstynom smile.gif apejau visas paruotuves, niekur neikisu kojos

O kaip suprasti neįkišat?
Plati koja?

QUOTE(spygliz @ 2018 05 19, 19:35)

Aš pastaruoju metu irgi vis 'pa-scroll'indavau', ten būna lobių (nors pastaruoju metu medžioklė berezultatę smile.gif), bet gal jau gana tų batų.
---
Mačiau nude batų odinių, ir šviesių. Bet čia skonio reikalas dar. Aštokių klasikinių ieškoja, su 2-3 cm pakulne,, - ir prie džinsų, ir prie suknios, ale.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2018 05 19, 20:29)
Nu bandau. Jamsiu pagal lentelę, geriau jau žemiau pakris. Nes kai veržia skrandį tai ne kažką  biggrin.gif
Papildyta:

Kad taip easy būtų  biggrin.gif
Turit tą smaragdą?
Pas mane tai visi sijonai nauo žalio iki smaragdo ir atgal  biggrin.gif Šitą bandysiu kitą imt spalvą, vasarai.

as neturiu-drauge turi, visas spalvas ir visom labai dziaugias, tai imkit gal geriau i didesne puse, jei tarp dydziu dvejojat
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 05 19, 18:35)

kokios firmos?

QUOTE(rastafarinas @ 2018 05 19, 18:43)
O kaip suprasti neįkišat?
Plati koja?
Aš pastaruoju metu irgi vis 'pa-scroll'indavau', ten būna lobių (nors pastaruoju metu medžioklė berezultatę smile.gif), bet gal jau gana tų batų.
---
Mačiau nude batų odinių, ir šviesių. Bet čia skonio reikalas dar. Aštokių klasikinių ieškoja, su 2-3 cm pakulne,, - ir prie džinsų, ir prie suknios, ale.

38 dydzio plati ir su auksta keltim... o su amzium vis sunkiau ka tinkamo rast
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2018 05 19, 18:41)
Mergaitės, rekomenduokite fainas stilingas ir patogias tapkutes plačiai pėdai. Pavargau ieškoti, gal sakau parsisiuntę esate kas kokias ir labai džiaugiatės:)
Pasidalinkite prašau 4u.gif

Nugi, pasidalinkite merginos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2018 05 19, 20:24)
Nugi, pasidalinkite merginos rolleyes.gif

Cia po namus ar laukui? Idekit pavyzdi, kokio mazdaug tipo ieskote?
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2018 05 19, 19:04)
kokios firmos?

Hogl
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2018 05 19, 20:04)
kokios firmos?

Aišku.
Aš pernai tam Kalne pirkau Soft Line firmos [pažiūrėjau smile.gif] tokius klasikinius pilkai baltus su vos blizgesio - jie ne odiniai, bet tokia kaip pagerinta medžiaga - "pasiduodanti", bet saikingai, ne kaip guma. Tai tampru ir gera kojai [pas mane kauliukas, tai irgi svarbu tas bato medžiagos švelnumas smile.gif].

Dar kadais esu balerinas Cece Crew turėjus, zomša, tai vat irgi tokios kaip antra oda, pasitempiančios.
Mačius esu panašių ir pardėse, tik užkrito firma, panaši į Este, gal Otre? Tik kaina, nežinau, apie 69 eur, ar 59. Nesimatavau, bet kaip Cece jo, tik smailia nosim. Nežinau, gal krikštynom ir per paprastos.
Papildyta:
QUOTE(dives @ 2018 05 19, 19:50)
as neturiu-drauge turi, visas spalvas ir visom labai dziaugias, tai imkit gal geriau i didesne puse, jei tarp dydziu dvejojat

Reviews irgi prigirtas.
- Nu žiūrėsiu, kas bus smile.gif Imsiu pagal lenetelę.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2018 05 19, 19:41)
Aišku.
Aš pernai tam Kalne pirkau Soft Line firmos [pažiūrėjau smile.gif] tokius klasikinius pilkai baltus su vos blizgesio - jie ne odiniai, bet tokia kaip pagerinta medžiaga - "pasiduodanti", bet saikingai, ne kaip guma. Tai tampru ir gera kojai [pas mane kauliukas, tai irgi svarbu tas bato medžiagos švelnumas smile.gif].

Dar kadais esu balerinas Cece Crew turėjus, zomša, tai vat irgi tokios kaip antra oda, pasitempiančios.
Mačius esu panašių ir pardėse, tik užkrito firma, panaši į Este, gal Otre? Tik kaina, nežinau, apie 69 eur, ar 59. Nesimatavau, bet kaip Cece jo, tik smailia nosim. Nežinau, gal krikštynom ir per paprastos.

batu kalne reik turet laiko pasikuist tikrai neblogu buna, tu geresniu firmu aisku maziau bet tikrai verta nueit. man labai sunku su batais ypac aukstakulniais. is 100 vieni tinka...
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 05 19, 20:47)
batu kalne reik turet laiko pasikuist tikrai neblogu buna, tu geresniu firmu aisku maziau bet tikrai verta nueit. man labai sunku su batais ypac aukstakulniais. is 100 vieni tinka...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 05 19, 19:39)

Jo, Hogl gerai, bet kaina labai negerai biggrin.gif nebent batu kalne rast
Papildyta:
QUOTE(rastafarinas @ 2018 05 19, 19:46)
Aišku.

Papildyta:

Reviews irgi prigirtas.
- Nu žiūrėsiu, kas bus smile.gif Imsiu pagal lenetelę.

Aciu, reikes pasiometi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 05 19, 21:26)
Cia po namus ar laukui? Idekit pavyzdi, kokio mazdaug tipo ieskote?

Ne ne, laukui:) Kad tiktų prie suknyčių, šortų, tokių truputį su platforma gal..
Va šitos gal dailios visai, ale neodinės, tai svarstau dar:)
http://www.ninewest....d=10726902#EMTY
Atsakyti