Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(tiju @ 2018 05 23, 08:38)
mano 1.7 bet žiauriai kūdutė, tai sunku irgi pataikyt kad nenusmuktų iškart uždėjus.. Kai kurios ON tympos visai nieko ir carterio kelios.. Džinsiukų norėčiau, bet bijau ir bandyt kad nebūtų dvigubi kaip jau ne kartą buvo verysad.gif Gal galit užrekomenduot kokius?
Pabandysiu ir pepco patikrint  bigsmile.gif

Buvau vakar ten. Žiaurūs skudurai. Viskas blizga ir rūžava. Bernam vienodų maikių prišliopinta tik padažyta kitaip. Po kiemą - už 2,49€ geriau turbūt nėr, bet vaizdas tragiškas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
JMD, pradėjau užsakymą toje Madelenoje daryti biggrin.gif bet tai kad jie nesiunčia į LT unsure.gif Ar aš gal ko nesuprantu ten?
Atsakyti

Sveiki, ar walgreens taip ilgai siunčia, vis negaunu skaičiukų užsakyta gegužės 11d.  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 05 23, 09:01)
Buvau vakar ten. Žiaurūs skudurai. Viskas blizga ir rūžava. Bernam vienodų maikių prišliopinta tik padažyta kitaip. Po kiemą - už 2,49€ geriau turbūt nėr, bet vaizdas tragiškas.

Taip, ta pati pagalvojau, kad skuduriukai, bet po namus/kiema uz tokia kaina visai neblogai.
Dar kas nepatiko, kad kuistis reikia biggrin.gif as jau tokia ispindejus, kad jei jau einu i parduotuve, tai man reikia pardavejo pagalbos. Na bet cia mano problemos biggrin.gif matyt, nepraeina buvusios profesijos liga biggrin.gif
Atsakyti
Turime laisva S dydzio uz 23,99$
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 05 23, 09:14)
JMD, pradėjau užsakymą toje Madelenoje daryti  biggrin.gif  bet tai kad jie nesiunčia į LT  unsure.gif  Ar aš gal ko nesuprantu ten?

Uždarė mano paskyrą po pirmo užsakymo. Siunčiau per nuomos adresą. Ilgai aš su jais susirašinėjau. Neleido pirkt. Tai man mano vokietė perka. Deja, kaip bebūtų gaila. Dabar maudėlio noriu dar vieno, o vokietė Graikijoj pilvūzą skrudina biggrin.gif abydniakas biggrin.gif

Tiesa, dabar revolut’a isigijau, bandysiu dar karta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 23 gegužės 2018 - 08:55
Laba 4u.gif
Dar ir šį krepšį sudubliuotą turiu, 27 eur.
Dailūs rūbeliai, mes jau nešiojame:)

L dydis
http://www.crazy8.co...-under#?start=1

12 dydis
http://www.crazy8.co...under#?start=68

L dydis
http://www.crazy8.co...-under#?start=6

L dydis
http://www.crazy8.co...under#?start=52
]
Atsakyti
Prasymas - JOESNEWBALANCEOUTLET issirenkate norima preke ir siunciate uzsakyma su prierasu "Pirkti su papildoma 25%", jei galios - uzsakysime, jei netaikys - parasysime. Siuntinejimas po viena preke ir kainu klausinejimas atima daug laiko, aciu uz supratinguma. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.
gal pirkote elektrinį paspirtuką? kur būtų galima pasidairyti, kad kainos ir kokybės santykis būtų geriausias? 4u.gif
Atsakyti
BANANA REPUBLIC

FRAGRANCENET 37%

JCREW FACTORY

JOESNEWBALANCEOUTLET 25%

KATE SPADE

LANDSEND

MACYS Carters ispardavimas

PAULA'S CHOICE

POTTERYBARNKIDS galioja raudonoms kainos, isskyrus besibaigiancias 0,99$ ir 0,97$

SHOPSPRING
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 05 22, 21:31)
Taikliai 4u.gif  taip dariau abiem vaijans jai buvo kudi, bet va žiūriu abu vaikai einant 8 m. Pradėjo pildytis i srandartus biggrin.gif  dukra ikga laikė svere 24 kg, tada 26 siaip ne taip...o ca po ziemos žiūriu, kad ir slaunytes atsirado ir uzpakalis žiūriu i sortus nebetelpa ko nebudavo 6 m. biggrin.gif  sakau einam svertis nu akurat visas 30 kg, tai dabar tikrai jau nekuda na ne griaučiukai- normali 4u.gif

Ta pati situacija su mano ponia biggrin.gif buvo kudute,kudute,nevalgi baisiausia. Tik suejo 7 metai,kaip oradejo valgyti,sakes . Reik net pristabdyti biggrin.gif ir aisku pasitaise. Pilvuziukas isoko biggrin.gif aisku vis tiek ji lieknute tik kad ne tokia perkarusi. Dabar laukiu,kada sunui sueis 7 gal pastores nors biski biggrin.gif

QUOTE(JMD @ 2018 05 23, 09:01)

Jo ten baisoki rubai. Bet yra basic linija,tai po1,5 € pripirkau timpu dukrai,pilku,tamsiai melynu spalvu be jokiu ten negrozybiu . ir tikrai graziai apsitempe ir normaliai nesiojasi. Nes visi Gap,CP,Gymbo tai kaba tragiskai.
Ir beje Pepco crocsiuku po 2 € i kaima pripirkau,ir dar labai neblogi,minskta ta guma ir ziurisi graziai visai smile.gif

Ar MK dar yra papildoma nuolaida?
Atsakyti