Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Sveikos,

nepataikiau dydžio MK batukų, gal kuri norėtų keisti į mažesnį dydį, turimas dydis 8,5 usa reikėtų 7,5 usa. Jei nerasiu pasikeist tada pardavinėsiu. 

Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2018 05 29, 11:57)
Mergaitės, kas turite Nine vest batukų? Kelintą imti 26,5 pėdai?

Manyčiau 9,5. Turiu ne vienus 9 dyd, pėda 26 cm.
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2018 05 29, 15:47)
Manyčiau 9,5. Turiu ne vienus 9 dyd, pėda 26 cm.

Ačiū jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 05 29, 11:55)
aik tu kol uzaugs tao spes ir sudulyt ties sortai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  o man kad sukudet iki tiek dar proto turiu  4u.gif  Kokia dievulis parede tokia gerai, nu uztenka tu dvieju vaiku namie, kam dar trecias bus reikalingas jei sukudesiu iki vaikisko dydzio  biggrin.gif  4u.gif

O kokiem klubam tie sortai? Gal parduodat juos? smile.gif
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.ae.com
www.macys.com
www.aeropostale.com - 20%
www.finishline.com - 20$ nuo 200$
www.fossil.com
www.uniqlo.com
www.guessfactory.com
www.ugg.com
www.wilsonsleather.com - 25$ nuo 125$
www.joesnewbalanceoutlet.com - 25%
www.sierratradingpost.com - 25%
www.ralphlauren.com - 30%
www.dillards.com
www.reebok.com - 40%
www.landsend.com - 30%
www.samsonite.com
www.gapfactory.com - 15%
www.hautelook.com
www.dillards.com
www.shopakira.com
www.lids.com
www.yoox.com
www.gap.com - 46%
www.loft.com - 57%
www.6pm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.childrensplace.com - $10 nuo $40
www.mattel.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.coastalscents.com
www.urbandecay.com
www.stockngo.com
www.vitacost.com - 15%
www.puritan.com - 15%
www.sigmabeauty.com - 25%
www.theperfumespor.com - 20%
www.walgreens.com
www.tanforless.com
www.skinstore.com - 25%
www.colourpop.com - 20%

Renkame

Crest Toothpaste Kids' Cavity Protection Sparkle Fun Flavor 4.60 oz - po 2.02$
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Softe24 @ 2018 05 29, 16:15)
O kokiem klubam tie sortai? Gal parduodat juos? smile.gif

jau pardaviau, ties uztrauktuko pabaiga jie 45.5 plotis, mano dukriukas kai su parasiutu buvo su jais, nes istraukiau ir galvoju jo majo....Na atejo mazute mamyte ir jai puikiai tiko, na tikrai kuda mamyte buvo smile.gif) nekalusiau kiek klubai, bet jai sake tinkami 4u.gif Uz tai sakau dukra kol butu daaugus iki minim 5 metai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 05 29, 15:47)
jau pardaviau, ties uztrauktuko pabaiga jie 45.5 plotis, mano dukriukas kai su parasiutu buvo su jais, nes istraukiau ir galvoju jo majo....Na atejo mazute mamyte ir jai puikiai tiko, na tikrai kuda mamyte buvo smile.gif) nekalusiau kiek klubai, bet jai sake tinkami  4u.gif Uz tai sakau dukra kol butu daaugus iki minim 5 metai  biggrin.gif

Supratau smile.gif jauciu ir man butu tike biggrin.gif jcrew vaikiski rubai sakyciai didinti gerokai.
Atsakyti
Turime laisvus mergaitiskus legingsus su ananasais, 3T dydis, kaina 4,79$

Turime laisvus odinius Reebok CLASSIC LEATHER DYNAMIC CHROME, 7US dydis, spalva SILVER MET / SKULL GREY / WHITE, kaina 41,98$

Atsakyti
QUOTE(Softe24 @ 2018 05 29, 16:50)
Supratau smile.gif jauciu ir man butu tike  biggrin.gif  jcrew vaikiski rubai sakyciai didinti gerokai.

tai eikite i crew isparduotuve, as ten buvau idejus, ju parduoda nemazai, as tikejausi rast mazesni dydi, bet niekas nesiule unsure.gif

Na sijonas 12 dydis tai tiko is ilgio, maniske 138 ugio ir 30 kg tik liemuo laisviau, bet kai ant gumos tai nebeda, o sortai tai ulia lia...
Atsakyti
Junkitės prie uniqlo, papildyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 05 29, 15:56)
tai eikite i crew isparduotuve, as ten buvau idejus, ju parduoda nemazai, as tikejausi rast mazesni dydi, bet niekas nesiule  unsure.gif

Na sijonas 12 dydis tai tiko is ilgio, maniske 138 ugio ir  30 kg tik liemuo laisviau, bet kai ant gumos tai nebeda, o sortai tai ulia lia...

Aciu smile.gif einu pasizvalgyt biggrin.gif cirkai su tais dydziais tikrai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 05 29, 09:46)
sijona yra bele kokio grazumo, spalva nereali jo  wub.gif  prie visko deres, nu ka i eile statyt ir viskas dienom nesios  4u.gif  wub.gif  ir neatsibos

QUOTE(gėlužė @ 2018 05 29, 09:56)
Kriziukas, imk imk, net neprapakavau to krepšio antro:)
Sijono aš ir sau tokios spalvos norėčiau:)

jaučiu tuoj įkalbėsit mane biggrin.gif
Atsakyti