Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro/draugo buvusios merginos

QUOTE(nerami @ 2006 08 04, 13:40)
gi sakiau, kad esu pavydi biggrin.gif

ale kodel neprarijai sukramcius g.gif isivaizduoji butum apturejus toki pasitenkinima;iskakojus ta jo meile buvusia lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Leticija, sakai keista kad esi visai nepavydi... bepigu tau taip jaustis, jei taviskis su savo ex nebendrauja... O maniskio visos ex yra jam drauges, susitinka kartais arbatos isgerti, pasiskambina kaip kam sekasi, susiraso laiskais ar MSN, SKYPE, sveikina su gimtadieniais (dazniausiai skambina joms.. nusistato telefone priminimus, kad nepamirstu unsure.gif ) ir t.t. Tai kur cia gali nepavydeti ir buti uztikrinta dabartiniu santykiu rimtumu... g.gif doh.gif kai viena karta papriekaistavau tokiam jo bendravimui, tai jo komentaras buvo - jei nenoreciau su tavimi buti, tai patikek ir nebuciau.. Tipo cic.. nusiramink, viskas cia ok.. na as tai tikrai negaliu ir nemoku i tokius dalykus ziureti ramiai... schmoll.gif nors reiktu ismokti... bet manau greiciau issiskirsime su juo (nes dar ir kiti poziuriai i gyvenima, vertybes, pagarba ir t.t. skiriasi..), nei kad as susitaikysiu su tokiu elgesiu ir pati kankinsiuosi... g.gif ... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Wasaby @ 2006 08 04, 15:28)
Leticija, sakai keista kad esi visai nepavydi... bepigu tau taip jaustis, jei taviskis su savo ex nebendrauja... O maniskio visos ex yra jam drauges, susitinka kartais arbatos isgerti, pasiskambina kaip kam sekasi, susiraso laiskais ar MSN, SKYPE, sveikina su gimtadieniais (dazniausiai skambina joms.. nusistato telefone priminimus, kad nepamirstu  unsure.gif ) ir t.t. Tai kur cia gali nepavydeti ir buti uztikrinta dabartiniu santykiu rimtumu...  g.gif  doh.gif  kai viena karta papriekaistavau tokiam jo bendravimui, tai jo komentaras buvo - jei nenoreciau su tavimi buti, tai patikek ir nebuciau.. Tipo cic.. nusiramink, viskas cia ok.. na as tai tikrai negaliu ir nemoku i tokius dalykus ziureti ramiai...  schmoll.gif  nors reiktu ismokti... bet manau greiciau issiskirsime su juo (nes dar ir kiti poziuriai i gyvenima, vertybes, pagarba ir t.t. skiriasi..), nei kad as susitaikysiu su tokiu elgesiu ir pati kankinsiuosi...  g.gif ... schmoll.gif

Na taip, nepavydziu,nes nera kam pavydet. O jeigu butu kokia ex mergele, su kuria jis bendrautu, tai aisku,kad nezinau kaip reaguociau. Tiesiog per 6 metus bendro gyvenimo jis man nesudare nei vienos progos pavydet smile.gif O tavo draugas teisus; jeigu nenoretu but su tavim,tai ir nebutu,bet aisku,jeigu pas jus yra kitokiu problemu dar,tai cia jau kita tema...
Atsakyti

Jei vaikinas pasirenka viena mergina, su ja gyvena draugauja ir t.t bet bendrauja su buvusiomis, ir sako kad jei nenoreciau su tavim nebuciau tai dar nereiskia, kad jis 100% isitikines savo jausmais tau, tas x merginas galbut jis atsarginiam variantui laiko unsure.gif ka gali zinoti juk visokiu yra. Gali sakyi viena o galvoj kipsiukai sokineja...
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2006 08 04, 14:04)
ale kodel neprarijai sukramcius g.gif isivaizduoji butum apturejus toki pasitenkinima;iskakojus ta jo meile buvusia lotuliukas.gif  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
citra, nu zinok, nebuvo labai skanu biggrin.gif
bet uztad koks moralinis pasitenkinimas!!! biggrin.gif
Atsakyti
Niekad negalvojau apie ex - dabartinio draugo paskutine rimta ex buvo pries 4 metus (jei nemeluoja:)), maciau ju nuotraukas, bet man visai vienodai, as ju asmeniskai nepazinojau, tai net nezinociau apie ka galvot ir kam pavydet smile.gif
Atsakyti
Isdrisau uzklausti draugo apie jo vaiko mama - pasirodo, vistik, ji laiks nuo laiko parypauja - kas butu jeigu butu. ph34r.gif Kaip jie butu bendrave...
Bet draugas man leido suprasti, kad jai pasiule ieskoti laimes be jo...
ax.gif Kazkaip ramiau pasidare, atlego. Nes visada maniua, kad labiausiai pririsa vaikas. O be to, apie vaiko mama jis labai graziai kalba ax.gif
Tai man ir kuteno padus baime... doh.gif
Atsakyti
kai as susipazinau su savo isrinktuoju jis su savo panele buvo beveik tris metus pradraugaves.... o dabar kai mes esam kartu, jie vistiek bendrauja, gerai, kad ji dabar uzsieny, vis ramiau, nors pasirikiu juo ir esu tikra, kad jis manes tikrai neisduos didis.gif bet mane nelabai patinka, kad jie vis susimato, susiskambina ir t.t... ax.gif nedidukas pavydukas padukus kutena blush2.gif
Atsakyti
Ale kaip man gerai, kai maniškis nė vienos labai rimtos neturėjęs...
Užsiparinčiau kitaip. Aš labai pavydi ir bjauri.
Atsakyti
Mano katinėlis susitiktų su ex, tai ... net nežinau dabar daug visokių smurto scenų iškilo prieš akis biggrin.gif Nu žodžiu, pykčiau ilgai ir skaudžiai biggrin.gif
Atsakyti
As zinau, kad tokiu buvo, bet smulkmenu nenoriu zinot...nemaciau nei ju foto, nei savo nerodziau su kitais, tiesiog viskas giliai uzkonservuota...
Atsakyti