Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro/draugo buvusios merginos

QUOTE(jellg @ 2011 09 19, 08:29)
Na ten namai ne jos ir jie kartu negyveno, bet visgi sunku jai būtų buvę. Ir aš ne kažkokia buvusi, o jo draugė, bet neabejoju, kad jo mergina mane dar ir ne tokiais žodeliais išvadintų biggrin.gif

Jos ar ne jos, bet reikia atsistoti ir jos padeti mirksiukas.gif as tai tikrai to nedaleisciau, o jei vyras sutiktu ar pakviestu, tuo musu santykiai ir pasibaigtu. Nes mano nuomone, cia jau butu savo zmogaus negerbimas.
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2011 09 19, 11:54)
Jos ar ne jos, bet reikia atsistoti ir jos padeti mirksiukas.gif  as tai tikrai to nedaleisciau, o jei vyras sutiktu ar pakviestu, tuo musu santykiai ir pasibaigtu. Nes mano nuomone, cia jau butu savo zmogaus negerbimas.

Na tai aš ir "atsistojau" į jos padėtį, todėl ir neapsigyvenau tam laikotarpiui pas jįsmile.gif) O ar jis jai sakė, kad manęs laukė, ar nesakė, čia jau nežinau, nelabai ir domina:) galiu paklausti: "O jis tau sakė, kad norėjo, jog pas jį apsistočiau???" biggrin.gif Sprendžiant iš to, kad ji jo žmona dabar, santykiai nenutrūko bet kokiu atveju:)
Atsakyti
QUOTE(jellg @ 2011 09 19, 10:14)
Na tai aš ir "atsistojau" į jos padėtį, todėl ir neapsigyvenau tam laikotarpiui pas jįsmile.gif) O ar jis jai sakė, kad manęs laukė, ar nesakė, čia jau nežinau, nelabai ir domina:) galiu paklausti: "O jis tau sakė, kad norėjo, jog pas jį apsistočiau???" biggrin.gif Sprendžiant iš to, kad ji jo žmona dabar, santykiai nenutrūko bet kokiu atveju:)

nieko as nesiulau klausti ir nebandau kazko kaltinti, tik keistai nuskambejo ta Pavyduole g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2011 09 19, 13:06)
nieko as nesiulau klausti ir nebandau kazko kaltinti, tik keistai nuskambejo ta Pavyduole g.gif

drinks_cheers.gif
ir apskritai... nu kokio velnio pas visokius buvusius ar buvusiais nakvoti... aš pati jokių savo buvusių bernų net į savo namus nekviesčiau, o juo labiau pati pas nieką nenakvočiau. man svarbiausia - savigarba ir pagarba dabartiniam vyrui cool.gif
Atsakyti
uch, mėgsta supermamietės piktai viską priimti. Pavyduolė - labai gražus žodis, mielas ganėtinai, jei tinkamai ištari smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(jellg @ 2011 09 19, 12:45)
uch, mėgsta supermamietės piktai viską priimti. Pavyduolė - labai gražus žodis, mielas ganėtinai, jei tinkamai ištari smile.gif)

Ne piktai, o realiai. Pavydas musu visuomeneje laikomas neigiama emocija, ir zodis pavyduole, kokiame kontekste bebutu, skamba kiek niekinanciai. Jusu zinuteje - zeminanciai. Toje situacijoje jautetes nugaletoja - va jis, mano ex, o norejo, kad likciau pas ji nakvoti, nepaisydamas savo drauges. Kazin kaip jaustumetes, jei tiap pasielgtu jusu draugas/vyras? Ir jeigu mergina, kuria jis norejo pasikviesti nakvoti pas save, pavadintu tave pavyduole, labai meilaii skambetu?
Cia retoriniai klausimai, galite neatsakineti. Galite sau sakyti kad su jumis taip nenutiks, kad jusiskis jusu i nieka nemainytu ir kad jus to nedaleistumete, galiausiai, kad jus jo nepavyduliautumete, bet jei jums nesvetima empatija ir sugebetumete pastatyti save i tos merginos vieta, tai pavydas toje situacijoje butu ko gero naturali zmogaus emocija.Bet ne visiems duotas empatiskumas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elodie* @ 2011 09 20, 06:18)
Ne piktai, o realiai. Pavydas musu visuomeneje laikomas neigiama emocija, ir zodis pavyduole, kokiame kontekste bebutu, skamba kiek niekinanciai. Jusu zinuteje - zeminanciai. Toje situacijoje jautetes nugaletoja - va jis, mano ex, o norejo, kad likciau pas ji nakvoti, nepaisydamas savo drauges. Kazin kaip jaustumetes, jei tiap pasielgtu jusu draugas/vyras? Ir jeigu mergina, kuria jis norejo pasikviesti nakvoti pas save, pavadintu tave pavyduole, labai meilaii skambetu?
Cia retoriniai klausimai, galite neatsakineti. Galite sau sakyti kad su jumis taip nenutiks, kad jusiskis jusu i nieka nemainytu ir kad jus to nedaleistumete, galiausiai, kad jus jo nepavyduliautumete, bet jei jums nesvetima empatija ir sugebetumete pastatyti save i tos merginos vieta, tai pavydas toje situacijoje butu ko gero naturali zmogaus emocija.Bet ne visiems duotas empatiskumas wink.gif

O aš atsakysiu:) Parašiau pavyduolė, kad aiškiau papasakočiau tą istoriją. Mergina ta tikrai labai pavydi, nepavydžios tokioje situacijoje nelabai reaguotų, tuo tarpu pavydžios keltų scenas, kas laukė ir mano buvusio, jei būčiau pas jį apsistojusi. Tas žodis jūsų fantazijai, na o jūs ir prisifantazavote:D Na bet jei norite, galite vertinti, kad ją niekinau, menkinau ir buvau nugalėtoja, jei norite, man nuo tokių jūsų vertinimų gyvenimas nepablogėjo, kaip ir jai, beje:)

P.S. o tą merginą aš gerbiu dar labiau nei jus čia diskutuojančias, nes ji tapo mano buvusio žmona ir, manau, daro jį laimingą. Tai galite ir toliau iš manęs kiaulę daryti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jellg: 20 rugsėjo 2011 - 12:01
QUOTE(jellg @ 2011 09 20, 12:57)
..., nes ji tapo mano buvusio žmona ir, manau, daro jį laimingą. Tai galite ir toliau iš manęs kiaulę daryti biggrin.gif

Ar galima buti laimingam gyvenant su pavydziu zmogum?
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2011 09 20, 13:06)
Ar galima buti laimingam gyvenant su pavydziu zmogum?

Geras klausimas. Asmeniškai aš negaliu pakęsti pavydžių vyrų, visada ieškojau nepavydaus. Pavydas tikrai daug kieno santykius sugriauna. Bet jei jis ją pasirinko, reiškia jam tiko taip, tai gal ir laimingas gali būti bent jau kurį laiką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jellg: 20 rugsėjo 2011 - 12:45
QUOTE(jellg @ 2011 09 19, 08:29)
Na ten namai ne jos ir jie kartu negyveno, bet visgi sunku jai būtų buvę. Ir aš ne kažkokia buvusi, o jo draugė, bet neabejoju, kad jo mergina mane dar ir ne tokiais žodeliais išvadintų biggrin.gif

??????
Papildyta:
QUOTE(jellg @ 2011 09 20, 10:57)
P.S. o tą merginą aš gerbiu dar labiau nei jus čia diskutuojančias, nes ji tapo mano buvusio žmona ir, manau, daro jį laimingą. Tai galite ir toliau iš manęs kiaulę daryti biggrin.gif

arba tu cia sukurei ta istorija arba nebezinai kaip gintis, nes kazkaip nesueina tavo pasisakymai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Uch rolleyes.gif Draugė yra draugė. DRAUGAS yra toks žodis. Ne mergina, ne žmona, ne meilužė ar dar kas nors - draugė. Dar yra toks pasakymas "buvęs vaikinas". Tai reiškia, kad jis buvo merginos vaikinas praeityje.

Kad dar aiškiau būtų - buvau jo mergina, meilė baigės - tapau draugė, pas jį atsirado kita mergina. Ji mergina, aš draugė - aiškiau? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jellg: 20 rugsėjo 2011 - 14:25
QUOTE(jellg @ 2011 09 20, 13:23)
Uch rolleyes.gif  Draugė yra draugė. DRAUGAS yra toks žodis. Ne mergina, ne žmona, ne meilužė ar dar kas nors - draugė. Dar yra toks pasakymas "buvęs vaikinas". Tai reiškia, kad jis buvo merginos vaikinas praeityje.

Kad dar aiškiau būtų - buvau jo mergina, meilė baigės - tapau draugė, pas jį atsirado kita mergina. Ji mergina, aš draugė - aiškiau? smile.gif

o pati supranti ka cia ir ka pries tai parasei?
Atsakyti